14.8.2006 10:53:05
Ahoj holky,
mela jsem v patek volno a musim priznat,ze mame doma zase zedniky,takze nez se dostanu k jidlu je vecer a pak nevim kdy mam prestat.A vysledek???Vaha 83,5 a zacina me desit,ze jeste do te svatby priberu,co jsem pracne zhodila,ale zase na druhou stranu verim,ze po svatbe se mi bude lepe hubnout a treba do vanoc budu na vysnene vaze ;) Barce preju taky opozdene vse nej do noveho zivota a snad ti to vse vyslo,jak sis prala a byla jsi ta nejokouzlivejsi nevesta :) Jooo a Hani,jen tak mimochodem,ja sem taky pribrala co jsem s nynejsim pritelem a dokonce je to za 3 roky 10 kg a to je muj prvotni cil a pokud by to pak slo idale dolu budu jedine rada :) a jeste GRATULUJU vsem protoze jste uzasne a skvele se drzite a ja vam v koutku duse mooooc zavidim,ale na druhou stranu vam to moc moc moc preji.Tak pekny start do noveho tydne.Andy |
14.8.2006 8:17:49
Ahoj,
no tak blahopřeji dodatečně k svatbě!!!! Doufám, že vše proběhlo v pořádku a že jsi to ve zdraví ustála! Fotečky nám pošli, rádi se podíváme! Jani, papričky si klidně dej, ale maximálně tak 1 knedlík. Já jsem se o víkendu celkem držela, v sobutu jsem dělala hrachovou kaši a tu miluju, takže jsem se nacpala k prasknutí, ale nedala jsem si k ní chleba, tak snad aspoň trošku jsem ušetřila kalorie! Ale je fakt, že přes týden se kontroluju líp a mám svůj systém, který o víkendu trošku porušuju a nejím tak pravidelně! Ale ono se to moc nedá. A to mám od příštího týdne 2 týdny dovolenou....no mám z toho trošku hrůzu, ale snad to nějak zvládnu. Tak se mějte moooooc moc hezky pa Hana |
11.8.2006 18:49:59
Ahoj děvčata,
tak já mám zítra tu svatbu:-) a vzhledem k tomu, že jsem předevčírem měla nějaké trávicí problémy, tak jsem chvíli držela dietu a zhubla na 73, což znamená, že mám od ledna 5 kg dole. Ale dnes už jsem zase ochutnávala cukroví a navíc jsem celý týden nesportovala, takže to asi bude poněkud dočasné. Jinak jsem s hubnutím asi tak v půlce, chtěla bych celkově shodit těch 10 kg a vářit 68 kilo. Není to nějak zvlášť málo, ale nechci si dávat moc nereálné cíle. Tak mi zítra držte palce a já vám pak zkusím poslat nějaké fotky-). Papa Bára |
Jana |
• |
11.8.2006 13:31:11
Ahoj děvčata.Tak jsem pořád na svojí váze 78,5.Divím de že jsem nepřibrala protože se cítím nějak plná.Navíc trď nemohu sportovat onemocněla jsem zánětem hrtanu tak ležím doma.Vzala jsem si dovolenou ale v pondělí už mažu do práce.Horečku nemám tak co bych tady dělala.(jen jedla).Jinak zase tenn víkend.No vařit moc nebudu.Hoši někam odjíždějí na motorky a manželovi už dělám plněné papriky.To si samozřejmě taky dám ale zkusím bez knedlíků.Doufám že se nastartuji v září.Tak pa pa a hezký víkend.Jana
|
11.8.2006 8:32:04
Ahojky děvčata,
tak dneska ráno mě váha celkem potěšila, zas o trošku míň než minulý týden.Ještě mě chybí malinký krůček k těm 10 kg dole. Tak snad příští týden to bude lepší! Večer jsem si lehla k TV a přítel vytáhl čokoládu. Tak jsem si 3 čtverečky dala. To aby byl po čas hubnutí člověk bez chlapa, stejně jsem vlastně přibrala od té doby co jsem s ním!!!!! a jak jste dopadli vy? :))))) |
10.8.2006 8:53:15
Ahojky Andi,
nic si z toho nedělej, prostě jenou za čas přijde takové období! Mě to taky někdy chytne a pak třeba celej týden jím a jím a s váhou je to pak bída, ale to už tak asi je! A někde jsem četla, že když člověk jí tak musí myslet pozitivně a ne si jen představovat kolik zas přibere a vyčítat si to. Prý si tím zpomalí metabolismus a opravdu nabere. Takže když jíš tak si to pěkně vychutnej a uvidíš, že tělo zareaguje třeba tím, že to rychleji spálí! No a zítra zas výsledky, taky nevím jak na tom budu. Však zítra ráno uvidíme!!! Zatím pa Hana |
10.8.2006 6:38:48
Ahoj holky,
tak tady mame stredu a ja od pondeli nedelam nic jineho nez ze jim a jim a jim.Takze uz se to podepsala i na vaze,navic mi pritel chodi z prace v noci domu,takze jsem nevyspana a nic se mi nechce,takze nejen,ze porad neco strkam do pusy,tak se ani nehybu :( to jsem zvedava,jake vysledky budou v patek,kdyz uz ted mam skoro kilo nahore.Doufam,ze u vas je to mnohem,mnohem lepsi.Preji vam krasny den a at mate v patek krasne vysledky (aspon nekdo) Pa Andy |
Evelýna |
• |
7.8.2006 20:07:19
snažila jsem se program najít a stáhnout a ............ nic. Podařilo se vám to někomu?
|
Jana |
• |
7.8.2006 16:49:26
Ahoj děvčata.Tak jsem celý víken jen pekla vařila a smažila a samozřejmě jedla.No co se taky dalo dělat když pořád prší.V neděli jsem si ráno došla alespoň zaplavat ale jinak žádný sport.A taky jsem si přes víkend pořádně roztáhla žaludek,Pořád bych jen jedla a nevím čím jiným se mám zaměstnat.U nás teď zrovna úplně leje tak nemůžu ani ven.To je hrozné buď je šílené horko nebo stále prší.Doufám že se počasí umoudří a já budu moci jezdit na mém oblíbeném kole.Minulý týden jsem najela celkem 75 km.Ještě toužím jet na zámek Hluboká nad Vltavou.Tady je to zadem tak kolem 35 km.Loni jsem byla na kole na Červené Lhotě a to 40 km tam a 40 zpátky.Já totiž původně pocházím z Ostravy tady jsem se přivdala a nemůžu se stále té krásné krajiny nabažit.Jana
|
7.8.2006 13:17:09
Zdravím všechny po víkendu!!!
doufám, že jste se všichni měli báječně..i když to počasí teda svádí akorát tak k tomu lehout k televizi a cpát se co to jde! V neděli jsem absolvovala klasický oběd u bábiny a toho zas bylo. Dala jsem si filé a brambory, ale pak přišly na řadu buchty, tak jsem si 2 kousky dala. No doufám, že se dnes donutím na ten rotoped! A těším se na září to zas začnu chodit plavat a cvičit. Já teda kupodivu v zimě mám větší aktivitu než v létě! Ale zase je pomalejší metabolismus a větší hlad než v létě takže je to asi jedno! Tak piště piště jakpak se vám daří! pa Hana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.