5.8.2006 21:23:55
Ahoj děvčata!
tak Vás všechny zdravím - i Ilonku a moc děkuji z blahopřání k svatbě! Mé páteční výsledky byly (kupodivu!)vcelku povzbudivé - měla jsem asi 73,5 kg, což znamená, že jsem cca o půl kila zhubla. Snažím se pouze jíst pravidelně a chodím lézt na stěnu - to je pěkná makačka. Hani díky za konkrétní rozpis Tvého systému - je to pro mě inspirace, zejména to rozdělení oběda na dvě části - krásně Ti to funguje. Držím palce Janče - každý má na hubnutí svoji roční dobu, já se naopak děsím zimy - méně pohybu a vánoce...Andy Tobě gratuluji k nastartování hubnutí a přeji hodně sil do svatebních příprav. Papa Bára |
Jana |
• |
5.8.2006 14:26:46
Ahoj děvčata.No já se s váhou vůbec nehnula.Mám pořád mezi 77 a 79 kg.Ve středu mám vždy míň a v pondělí víc(to je jasný po víkendu).Snad najedu na to hubnutí až v září.Mě se to opravdu přes léto nedaří.Hance závidím 10 kg je úžasné Snad se mi to také někdy podaří.Barušce přeji ať se jí podaří zhubnout do svatbytak aby se cítila v ten svůj den co nejlépe a taky samozřekmě blahopřeji.Zdravím všechny a hezký víkend.Jana
|
4.8.2006 10:13:04
Teda dneska to blázní, normálně se mě zobrazil článek a pod ním ani jeden jediný příspěvek, jako by jsme tady nikdy nebyly!
No já jsem dneska stoupla na váhu a celkem mě překvapila, výsledek je 87,8 kg což je o něco méně než minulý pátek. Takže když se mě podaří ještě 1 kg dolu, tak budu mít celkem 10 kg dole od května. Asi je to tím, že ty poslední dva dny jsem zas najela na svůj osvědčený systém. ráno Nesquick s mlékem a 2 dc pomerančového juice. Okolo 10.00 hod bánán nebo mandarinka nebo jablko...Kolem 11.30-12.30 si dám oběd ( nosím si z domu a většinou naprosto klasický oběd, tam nehledím na dietní nebo nedietní). Oběd si rozdělím na 2 části. První v 11.30-12.30 a druhou půlku kolem 15.00 - 15.30 hod. A mezi těmato dvěmA obědy zas jablko nebo mandarinku, ale už ne banán.Ten má moc sacharidů, takže těma se nadopuju ráno a dopoledne a pak už většinou celý den na nic sladkého nemám chuť. A večer na večeři si dám buď šopák, nebo šopák s rybou nebo grilovanými kuřecími prsy. A nebo si dám tak jak včera večer kousek pizzi, ale třeba jen 1/4. A v pátek si většinou dávám na véču brambory na plátky pečené v troubě a k tomu tzatziky ( ty jsem se naučila jíst na Krétě a je to úžasně dobré prakticky k čemukoliv). A když mám čas a náladu tak si dám 20 minut na rotopedu nebo cvičím dle DVD posilování probl. partií. Tak to je můj návod na hubnutí. Nezaručím, že to funguje na všechny, ale zkuste to třeba vám to pomůže. Výhoda je, že nemám vůbec hlad a přitom kila mizí! Hlavně ty sacharidy spíš ráno, ale občas si taky dloubnu sladkého odpol. Hodně mě to pomohlo od toho věčného uždibování a chutí na "něco"!!!! Tak všem hezký víkend, a ty nám pak Andi dej vědět co s tím článkem atd.... pa pa Hana |
ilona |
• |
4.8.2006 8:11:38
Tak Vás zdravím, skoro po měsíci.Ne, že bych sem nechodila, ale nějak moc to nefunguje tady. Někdy se objeví nelze přidat příspěvěk atd. však to znáte.
Když tady pročítám ty krásné předsevztetí, mám taky,ale... Přes den to jde vydržet - jíst míň, ale večer, se začne honit huba a to je mazec. Nevím jak dokážete přes léto shodit kila, já budu ráda, když nenaberu a pokud shodím 1-2 kg budu ráda. To je samé grilování, ovoce, ledová káva, přítel donese zrzku atd... Mám pocit, že v zimě se jí méně. Mějte se a až to půjde opět se ozvu a snad i s výsledky. |
4.8.2006 6:56:24
Ahoj devcata,
tak jak vam to slo???Ma vaha sla zase o dve deka dolu a dokonce jsem byla uz i na 83Kg,ale ono se to houpa a konecny vysledek pro dnesni den je 83,3 ale porad je to o neco malo mene. Ale musim rict,ze jsem si nabourala svuj rytmus necim,co by me v zivote nenapadlo.Zkousela jsem napsat nejaky ten clanecek (dneska ho zkusim odeslat do redkce RODINY-tak uvidime,jestli se tady objevi,muzeme se schazet tam) a tam byl odkaz na e-kalkulacku,tak jsem si to hned vyzkousela.A vysledek,porad myslim na dietu a porad mam hlad.Ono mi totiz na te kalkulacce vyslo,ze mam maly prijem energie a i pres to nehubnu.Zacnete se v tom pitvat a uvazovat,ceho snist jeste mene a vysledek (aspon u me) je ze porad jim a jim.Takze,opravdu si kazdy musi najit ten svuj zpusob a co plati na jedny neplati na druhe. Jeste jsem chtela Barce rict,ze urcite zvladne neco male do te svatby zhodit i kdyz uz je to tak blizko a plne s ni soucitim.Me to ceka za mesic a ty pokroky nejsou uplne nejlepsi,ale beru to tak,ze hubnu pro sebe a ne pro svatbu a ze bych v tom chtela pokracovat i nadale a treba se opravdu za rok dostat ke sve vysnene postave. Uvidime jak nam to vsem pujde a vsem kdo se snazi jit z vahou o neco niz preji at to jde co nejlepe.Andy |
3.8.2006 9:10:50
Ahoj, ahoj,
no tak já jsem také se systémem na štíru:-(. Včera byla v práci porada a to znamená také chlebíčky a koláč, který upekla hodná kolegyně. A já jsem samozřejmě nevydržela ty tři hodiny sedět a dívat se na to. Večeřela jsem pro změnu u skorotchyně - bílé pečivo s hermelínovou pomazánkou:-(. Jinak jsem ve víru svatebních příprav a postupné rekonstrukce bydlení, takže s pohybem je to taky slabší...no nechci vidět, jak to dopadne, až vlezu v pátek na váhu.A to bych potřebovala před svatbou (12.8.) alespoň půl kila shodit...Všechny Vás zdravím a držím palce, abychom ten systém zase obnovily - snad to půjde. Bára |
2.8.2006 13:30:13
Ahojky,
tu rovinku ti Jani závidím. Já tady v Brně mám trošku omezené možnosti. Člověk by musel vyjet někam daleko, ale se mohl projet na kole, protože jezdit po městě ve smogu mě zrovna neláká! To počasí mě těší, konečně neumírám horkem. Zato v prácí teˇd máme kolotoč a jsem v jednom kole! Od rána do večera v práci, nestíhám dodržovat můj pravidelný jídelní režim a abych vám řekla pravdu, tak domů se vracím vyčerpaná, unavená, hladová a sáhnu po něčem rychlém, a to většinou samozřejmě znamená kalorickém! Takže mě to celkem štve, krásně jsem si to zaběhala a teď nejsu schopná to dodržovat. Ale hned vidím, že se moje hubnutí zastavilo, takže opravdu zakopaný pes je v systému!!! |
jana |
• |
1.8.2006 17:10:57
Ahoj děvčata.No Hani tady se na kole jezdí krásně když je tady samá rovina a navíc mě to strašně baví.Já v létě nikdy nehubnu protože v těch pařácích se nedá sportovat.Fakt se těším na září.Andi jsi dobrá že jsi to ustála tak tento týden snad něco schodímene? Já jdu dnes plavat a zítra bowling.Jela bych na kole ale venku prší tak se nechci zabít.tak pa a pište.Jana
|
1.8.2006 10:01:19
Ahoj holky,
tak vikend u me probehl skoro uspesne,sice jsem porad neco dlubala i ty zakusky (krom kremoveho) jsem si dala,ale ne hned,ale az na svacinu.Proste jsem si to jidlo rozvrhla,tak aby mi nebylo lito,ze neco nemuzu :) A povedlo se,ma vaha se pres vikend nepohnula a za to jsem moc rada.Jinak s tim cvicenim je to u me ted problem.Ja bych chodila,ale mame doma porad nejake remeslniky,takze musim rychle z prace domu a tim padem jsem minuly tyden nebyla a tento tyden to nevypada o moc lepe :( ale snad uz pristi tyden zase pujdu a musim rict,ze se mi potom cviceni styska.Uz se tesim az na nej budu mit cas.Me to totiz dava nejen fyzickou,ale hlavne psychicku pohodu :) Takze Vam preji krasny start do noveho tydne a at z nas ty kila padaji samy a uz se na nas nelepi.Pa Andy |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.