| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 375 [Dalších 305 >>]
1.8.2006 8:24:09
Tak to je super, dneska se mě začíná líbit počasí, vypadá to, že ty horka se trochu daly na ústup takže by člověk mohl začít trošku s pohybem!
Teda obdivuju Jani tvých 30 km na kole! To bych teď asi neušlapala. Tak nějak zjištuju, že přes zimu mám lepší kondičku, protože chodím cvičit a šlapu na rotopedu, kdežto přes léto.....jsem kolikrát ráda, že ujdu to co musím!
Jana
  • 
31.7.2006 15:58:15
Ahoj d+včata.No Hani úpně s tebou cítím já když mám ty své dny tak taky nevím co bych snědla.Máme to my ženské těžké.Já už jsem zjistila že nejlepší období mám hned po měsíčkách.trvá to sice jen týden ale vůbec nemám chuť na sladké a ani se nijak nepřejídám a to je zrovna teď.Jinak jsem sobotu a neděli ustála dokonce jsem včera byla plavat v bazénu a večer 30 km na kole.Zatím váha stojí ale doufám že tento týden něco schodím.Zdravím všechny Jana
31.7.2006 11:06:54
Ahojky,
no tak jak dopadl víkend? Já teda ne, že bych se nějak moc "přežírala", ale od pátku mám menstruaci, takže moje chutě byly a ještě pořád jsou všelijaké!! V sobotu jsem to ještě nějak zvládala, ale včera se přiznám, že jsem měla co dělat, abych nevybrakovala ledničku. A to jsem vůbec neměla hlad, jen prostě mozek dával signál, že má pořád na něco chuť. Takže nakonec jsem prostě neodolala a v obchodě jsem zabloudila k regálu s čokoládou a šup ji do vozíku....ale aspoň jsem ji nesnědla celou sama ale pomohla mi má drahá polovička! Někdy mám pocit, že když já mám své dny tak i jemu se chutě mění, protože on sladké fakt nemusí a vždycky když mám menstruaci tak taky pořád chodí a přemýšlí co do sebe!!!
No doufám, že jste to taky nějak ustáli a jestli už konečně ty vedra trošku ustoupím tak budu moc ráda a konečně se začnu hýbat!
30.7.2006 10:24:25
Ahoj holky!
tak já jsem poslední dobou na hubnutí moc nemyslela a už jsem se začínala bát, že jsem všechno nabrala zpátky, ale v pátek jsem se vážila a měla jsem stál 74 jako minulý týden. Dnes (v neděli )se ale musím začít držet, protože včera se mi to moc nedařilo s myslím, že jsem přece jen něco nabrala:-( Doma ale nemám váhu a zvážím se stejně až za týden. Držím vám všem palce, naštěstí už přešla ta největší vedra, tak se nám bude lépe hýbat.
Bára
jana
  • 
28.7.2006 14:13:22
Ahoj děvčata.Díky moc za podporu moc mi pomohla a taky se snažím opravdu přehodnotit mé stravovací návyky.Jíst pětkrát denně v malých dávkách už umím ale je pravda že si ti musím stále opakovat.Od středy se držím ale nastává ten hrozný víkend.Taky máme oslavu ale budu se hodně kontrolovat.Zatím pa pa a taky pěkný víkend.Držím Andy palce ať to také uhlídá.Jana
28.7.2006 11:57:52
Ahojky,
no já tento týden nic moc výsledky, mám o 0,5 kg víc než minulý pátek, ale vzhledem k tomu víkendu jsem to čekala!
Jani, z toho, že máš 1 kg nahoře si nic nedělej, může to být jen voda...a hlavně, já než jsem začla hubnout tak jsem prvně asi 3 kg nabrala, a pak se to najednou otočilo a začalo to jít dolu samo od sebe! Takže nebuď smutná, u každého to má opravdu jiný průběh a nejdřív asi taky jak já něco nabereš!
A já se teď taky moc nehýbu, takže vím, že kdybych chodila normálně cvičit tak ty výsledky jsou úplně jiný!
Tak se holky držte, ty Andi zvládni ty narozky a zase pa v pondělí!
Hana
28.7.2006 6:59:26
Ahoj holky,
tak jakpak je to u vas s tema kilograma???Ja jsem ted na 83,5 coz je vaha minuleho tydne :)
Jani z toho kila si nic nedelej a vazne u me je to taky tak,ze cim min na to myslim,tim to jde lepe,tento tyden,jsem se porad bala at mam tu sejnou vahu,az to bylo k zoufani a vazne se to od pondelka nehlo, nebo dokonce snad jsem mela pres tyden i o neco mene.Ale taky je fakt,ze kazdy potrebuje neco jineho,aby se mu to povedlo.Takze uvidis,ze to kilecko zase zhodis a pak dalsi a dalsi a pujde to jako na bezicim pase :)
To ja mam obavy z nadchazejiciho vikendu.Oslavujeme dvoji narozeniny,takze to bude zahul a navic dneska pecu dva dorty a v pondeli treti.Tak to jsem teda zvedava jestli do konce pristiho tydne ze me nebude jedna velka kulicka.Vam vsem preji krasny vikend a snad nebudete muset zvaldat stejna pokuseni.Andy
Jana
  • 
27.7.2006 16:50:06
Tak ahoj děvčata.Já tady měla sestry na prázdninách tak jsem se k počítači vůbec nedostala.Projížděly jsme Jihočeský kraj pěkně na kole a bylo to moc príma.Samozřejmě že jsme hřešily protože sestry říkaly že máme dovolenou tak si i dopřejem.No Hani jak jsi říkala že na to nemám myslet tak jsem na hubnutí úplně zapoměla a přibrala jsem kilo.Já nevím já když se nebudu pořád hlídat tak budu mít za chvíli metrák.Jinak teď moc nesportuju to se v tom horku nedá.jana
27.7.2006 12:51:08
Ahojky,
no u nás v kanclu je naprosto na padnutí...bez té klimatizace se to vážně nedá!
No sice toho moc nepojím kvůli horku, ale mám pocit, že taky stojím na mrtvém bodě, ale to je to horko a hodně se snažím pít, takže si myslím že su spíš nalitá!
Na zítřek hlásí nejteplejší den, takže to nevím jak to tady přežijeme, ale ráno se určitě ozvu s výsledky za tento týden!
Tak se zatím držte a zítra pa
Hana
27.7.2006 6:15:58
Ahoj devcata,
tak jak se vam dari a jak se mate?My tady v kanclech porad umirame horkem a cvicit jsem taky nesla,ale misto toho jsem v pondeli byla na akci,kde jsme tancili jak draci.Ale jinak ta vaha porad stoji,ale aspon mam zpatky,vahu s minuleho tydne :) Preji vsem krasny den a vse zvladnete,at uz je to cokoliv :) Andy
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 375 [Dalších 305 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.