| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 375 [Dalších 295 >>]
24.7.2006 12:17:42
Ahojky holky,
no já po víkendu taky žádná sláva....v sobotu jsem měla strašnou chuť na smažený květák a když už jsem ho tak smažila, tak jsem tam přihodila i kousek sýra a smažený sýr=katastrofa!!!!!
Takže když jsem stoupla v neděli ráno na váhu tak kilčo bylo nahoře...ale to je holt osud, počítám s tím, že váha se nedá držet na jedné hodnotě a vždycky to bude plus minus kilo lítat!! a včera večer jsem si dala ledňáka, už jsem to horko nezvládala!
Ale už teď cítím, že jsem asi kilo vypotila..máme v práci šíleně, celý den nám paří slunko do oken a nemáme klimatizaci...takže nemám ani hlad jen žízeň!!
A k tomu vážení, já se zásadně vážím jen ráno, odpoledne to nemá smysl...to jsem udělala párkrát a občas je to i rozdíl 2 kg a to třeba člověk ani pořádně nejí, ale té vody v těle atd....
tak zatím ahojky, jestli se tady neupeču tak se zas ozvu!
Hana
24.7.2006 10:14:11
Ahoj holky!
Tak vás v novém týdnu také zdravím. Nejdřív k pátečním výsledkům - já se tedy vážím zásadně ráno: měla jsem 74, to znamená o kilo méně než před týdnem. To mě velice potěšilo, ale teď po víkendu jsem se ještě nevážila a obávám se, že asi budu mít zase něco nahoře :-(. V sobotu jsme byli u našich a včera jsem úplně večer měla kus studeného smetanového dezertu:-(. Doufám, že se mi podaří příští pátek vážit zase alespoň těch 74.Mějte se krásně!
Bára
24.7.2006 6:59:47
Krasné pondělní ránko vám všem :)
Tak jak probihal vikend?U me to byla kilova katastrofa.V patek jsme byli u kamaradky na oslave narozenin a mela nachystane vse krom zeleniny a pak je to zle.Navic,uz takhle pozde nejim a o to to bylo horsi a nez jsem se dostala do postele mela jsem kilo nahore :( a to jsem se snazila cely vikend zhodit a moc mi to neslo,protoze u nas byla sestra s rodinou a mamka chystala a chystala,ale v nedeli uz to bylo v pohode a vcera vecer uz to bylo jen par dek nahore,tak snad do konce tydne budu zpatky na sve vaze i kdyz nevim jestli to nebude jen v ten ctvrtek,jelikoz v sobotu u nas slavime narozeniny.Jinak zitra mam dovcu.Dneska jdu na Mladeneckou,to je takova posvinecka akce ve vedlejsi vesnici na kterou chodim uz od 18 :) Takze tradice a navic nevim jestli to nebude ma posledni,ale urcite bude posledni za svobodna :) Takze bych rano nevstala :) rano se vyspim a pak jedu k sestrence se synovci(jsou u nas na prazdninach) Takze se vam ozvu az ve stredu :) Pa pa a pekny start do noveho tydne.Andy
21.7.2006 9:37:18
Ahojky,
no má dnešní ranní váha mě celkem uspokojila, ukazovala 87,6 což je o necelé kilčo dole! já jsem si taky dneska ráno vyslechla od přítele, že kdyby jedl tak jak já tak by vážil 30 kg, přitom já jím pořád, ale takové malé porce, že on který sní 5x tolik a nepřibere tak si nedokáže představit, že mě ta malá porce zasytí. Jenže když si jdu za 2 hodky zas něco hodit do pusy, tak to opravdu stačí.
Holt chlapi mají jiný metabolismus než my!
Přeji všem hezký víkend a doufám, že se tady v pondělí zas sejdeme!
Pa Hana
21.7.2006 6:34:10
Ahoj holky,
tak jak jsme na tom???Ja k vcerejsimu veceru vazim 83,5.Coz je zase o dve deka mene a moc moc to tesi.Dokonce jsem dneska vlezla na vahu rano(vsichni vime,ze ranni a vecerni vaha je scela jina) a vaha na me rano ukazovala 82,7 a to jsem si rikala,ze treba tohle to bude ukazovat pristi ctvrtek vecer.Protoze nemuzu jednou rict vahu ranni a podruhe vecerni :) Jinak jsme meli vcera s pritelem na tema hubnuti a kila na vic rozmluvu a pekne me nastval.Rekl mi,proc sis nehlidala,kdyz to slo nahoru,kdyz vis,jak se to tezko zhazuje.Tak jsem mu rekla,ze nejvic jsem pribrala,kdyz jsem byla 2 mesice na marodce a nemohla jsem chodit.A taky ze na tom ma svuj podili i on,kdyz na me kazdou chvili,tady dlubni,ochutnej,dej si se mnou,tak zacal protestovat,ze to neni pravda,tak jsem mu hned pripomela,ze kdyz v sedum vecerel,tak do me hucel at si dam taky a ja na to,ze uz nechci,tak to pak zkusil jeste jendou a to jde,vecinou odolate,ale ne vzdy a on neumi ochopit,ze s metabolismem a geny se opravdu musime hlidat cely zivot,ale on?Muze jist,co chce,kdy chce a nenabere ani gram.No tet jsem se kapku rozohnila,ale myslim,ze me vsechny moc dobre chapete.Ted uz vam perji krasny den a jeste hezci vikend.A HOLKY,drzte se co to jde :) Andy
20.7.2006 11:34:36
Ahojky,
no jsem moc ráda, že se tak pěkně rozrůstáme!!! A koukám, že i ze zahraničí, to je super. ..No někdy mám pocit, že už nehubnu kvůli sobě, ale kvůli Vám tady, aby jsme se psychicky podporovali a dokázali to!
Zítra ráno zase stoupnout na váhu, to jsem zvědavá. Ale my máme v kanclu asi 35% a nemáme klimu takže všichni hubneme i při tom sezení u PC ( bohužel se obávám, že je to jen voda). Ale teče z nás jak z volů!
Takže zítra nezapomeňte děvčata nahlásit jak jste na tom tento týden!
Obdivuju tě Andy, já bych se do toho cvičení asi nedonutila. Chodím dom jak zpráskanej pes. V práci teplo a doma ještě hůř... takže si nevyberu!
Mimochodem, dostala jsem k narozkám výborný přípravek na celulitidu a je tam psáno, že obvod stehen se zmenší až o 3,7 cm za dva týdny...no moc jsem tomu nevěřila, ale dnes jsem skončila 14-ti denní kůru a musím vám říct, že nelhali...a hlavně, celulitida je pryč!
Tak zatím pa pa
Hana
20.7.2006 7:56:36
Ahoj holky,
zrusit nas nezrusi,on nam administrator ty stranky navysil,aby jsme se mohli schazet i nadale,ale bohuzel nevim,na jake mnozstvi,takze ani na jak dlouho.Pod kazdym clankem je totiz automiticky povoleno 500 prispevku a ty se tady u toho clanku uz napsalo :)
Ja jsem taky zaregistrovana a procitala jsem jak na to a pochopila jsem,ze kdyz nekdo neco spachti,tak to posle (nejlepe ve wordu) administratorovi a ten to pak prida pod spravnou kategorii :) A muzeme se schazet i nadale,jen pod jinym clankem a taky musim priznat,ze bych se chtela i nadala s vama vsema videt at uz s lidma,kteri tu jsou od sameho pocatku nebo i s nove prichozimi,protoze musim rict,ze mi to psychicky hodne pomaha :) Ono je hodne,to,ze vite,ze ma nekdo stejne problemy,chape vas,ale zaroven se snezi poradit,pomoc,podrzet.Jen me mrzi,ze jsme kazda od jinud,protoze by jsme si mohli pomahat i tim hecovanim,ze se jde cvicit a ne jen virtualne i kdyz i to je velka pomoc,myslim,pro kazdou z nas :) Ted preji krasny den,hubnuti zdar a jeste se musim pochlubit,ze jsem se vcera prinutila jit cvicit.Byla jsem mokra jak mys,ale straaaasne spokojena :) Pa Andy
Kordelia
19.7.2006 22:54:29
-zlate ste,ja s tymto -a takto,ako vy- bojujem nejakych 15 rokov,pri vyske 165 vazievam tak 65-68kg, ale momentalne je to 72!!! Totalne som sa opustila,vyse roka sa nesnazim schudnut a takto som dopadla...Pred troma rokmi ma chytila fanta,schudla som na 58 a to vam bol zivot! Fakt som bola kocka,citila som sa tak a ludia,chlapi aj zeny na mna aj tak reagovali.Trvalo mi to asi pol roka a vela oblecenia kupeneho v tej dobe mi doteraz smutne lezi v skrini a caka na prilezitost...Inac,velmi vam fandim,pisete mi totalne z duse.Ako vravim,vsetko to poznam.Ja mam rada vsetko-zakusky,kremove-mnam!,salamky,chlieb s maslom,pecene zemiaky,cestoviny s omackou...Pracujem ako zdr.sestra,pohybu mam az prilis a po sichte sa mi fakt nechce este skakat v telocvicni.Ale asi budem musiet...Ak zmenite stranku,napisete mi,prosim? kovac.gabi@seznam.cz. Diiik
19.7.2006 13:32:07
Tak jsem se zkusila zaregistrovat, ale jméno Hana je obsazeno, takže odteď HannaH2.
pa Hana
Hana
  • 
19.7.2006 13:20:23
Tak doufám, že nás nezruší, měli by jsme něco vymyslet....
Pillates bych ráda zkusila, hodně jsem o tom slyšela. Na břišní tance jsem chodila a bylo to super, a hlavně se tam člověk cítil jako doma...a co je hlavní.....všechny jsme tam byly pěkně oplácané, čím větší bříško, tím lepší efekt...takže to bylo úžasně uklidňující, ne jak když jdete do fitka a kolem samé dokonalé postavy. Prostě paráda, nikdo se před nikým nestydí!
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 375 [Dalších 295 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.