Hana |
• |
19.7.2006 13:14:36
Ahojky,
já jsem chodila na cvičení s overbally, to jsou takové balóny velikosti normálního míče, které si pokaždé musíte nafouknout. Můžu vám říct, že to ze začátku bylo peklo. Taky jsem padala a nebyla jsem schopná ty cviky několikrát opakovat, stěží jsem vždycky vydržela tak polovinu z toho co cvičitelka. Ale ten velký balón bych si ráda pořídila, prý je dobré na něm třeba jen sedět místo na židli. Asi to zkusím. Na dnešek jsem od bolesti krku celou noc nespala a ráno jsem myslela, že hlavou ani nepohnu, ale nějak jsem to pomalinku rozhýbala, každopádně to ale budu muset začít řešit, ty bolesti jsou čím dál horší. |
19.7.2006 8:45:06
Ahoj Hani a Andy, já mám se sezením na balónu dost pozitivní zkušenost - mám ho doma, v práci zatím bohužel ne. Když jsem se učila na státnice nebo psala diplomku, tak sezení na balónu byla jediná možnost, jak alespoň trochu těm zádům ulevit. Na cvičení na míčích jsem ale zatím nebyla, tak to nemohu posoudit :-)Jinak mě na ty záda pomáhá nejvíc právě pohyb, nejvíc asi plavání - to se dá i v tom horku :-)). Mějte se pěkně! Bára
|
18.7.2006 13:02:04
Ahoj holky,
tak na krcni pater mam jeden zaruceny zpusob a to je ta moje Pillateska.Musim rict,ze na ni nedam dopustit,nejen,ze tvarujete postavu,ale hlavne je to cviceni na zada,me to doporucila maserka,kdyz jsem k ni zacala chodit,ze nemuzu v noci spat,jak me boli zada (taky sedim u compu) A ona mi rikala,bud brisni tance nebo toto.Jinak s balonem mam negativni zkusenost a to diky tomu,ze jsem jednou byla na hodine s balonama a myslela jsem,ze se zabiju a porad jsem padala.Sice je to pry ze zacatku normalni,ale ja jsem si opravdu pripadala jako idiot. :) Jinak k tomu vypadku,psala jsem na spravce site a my jsme nemohli prispevky psat diky tomu,ze ke clanku maji povolenych jen 500 prispevku a to jsme prekrocili,ale hodny pan Jirka nam to sprovoznil :) Ale asi by jsme meli spachtit nejaky clanek at se muzeme schazet i nadale :) Preji krasny den a vsem pevne nervy i toho naseho boje s kilogramy :) Andy |
Hana |
• |
18.7.2006 10:39:34
Ahojky Barčo,
no já taky sedím celý den v práci u PC a záda trpí a trpí...hlavně krční páteř, to jsou šílené bolesti...chtěla bych si pořídit ten velký balón prý je to úžasné na záda....známá mě to doporučila!!! Takže jestli máte někdo nějaké zkušenosti, tak dejte vědět!!! Každopádně v tom horku se nedokážu donutit k nějaké větší aktivitě...kolikrát je člověku horko jen když zamete nebo utře prach....obdivuju vás všechny co chodíte lézt po stěnách a cvičit a já nevím co ještě...já letos to horko snáším dost špatně, mám nízký tlak tak je to možná i tím, jen se ohnu a zvednu tak se mě dělá tma před očima! Ale od září snad zas nasadím trošku pevnější režim! Tak držím všem palečky, ať v pátek máme zase o trošku míň! |
17.7.2006 17:07:18
Ahoj holky!
tak vás při pondělku také zdravím. Minulý týden jsem měla též problém s vkládáním příspěvku, objevil se tu nakonec dvakrát, ale až po delší době. Já jsem (asi) pořád na 75 kilech - vážila jsem se v pátek, ale v sobotu jsem se zkoušela změřit a to bylo optimističtější. Tak doufám, že jsem možná posílila svaly :-), byla jsem minulý týden dvakrát lézt a to člověk spálí hodně. Moc a moc gratuluju Hance a Andy! Jinak mám pocit, že se moje myšlenky točí kolem hubnutí trochu moc a měla bych to taky trochu přestat řešit - moc mi pomohlo, jak jste psaly, že se má člověk na to přestat tak fixovat. Jinak celý den sedím v práci a bolí mě záda, tak doufám, že večer vyrazím běhat nebo na brusle. Všechny zdravím Bára |
Hana |
• |
17.7.2006 13:19:50
Ahojky,
no občas to nějak blbne, taky něco napíšu a buď se to tady neobjeví vůbec nebo naopak minimálně 5x. Ale v pátek jsem se sem ani nedostala, takže nevím jestli to byla chyba systému. Jinak já za minulý týden cca 1 kg dole. Má současná váha je 88,2 kg. Takže jestli to takhle půjde dál tak bych za chvíli mohla mít 10 kg dole. Zatím mám dole 8 kg. V sobotu jsem si udělala velkou radost a koupila si nové kalhoty, dlouho jsem je chtěla ale ještě tak před měsícem jsem se na ně chodila jen dívat. A v sobotu jsem je už oblíkla. Tohle mě strašně povzbudilo a cítila jsem se fakt strašně dobře, ten pocit ani nejde popsat...a to jsem si o víkendu dala zákusek.... Tak se zatím mějte mooooooooóc hezky |
17.7.2006 6:21:24
Ahoj děvčata,
tak jsem vam psala v patek krasny dopisecek,vcetne moji vahy,ale nejak se to tady neulozilo???Meli jste stejny problem???Nejak zkusim spachtit neco aspon kapku odusevneleho :) I kdyz pri pondelku nevim nevim ;) Tak zacnu moji patecni vahou mam dve deka dole,coz zahreje u srdicka,i kdyz to neni zase tak moc :) Takze???Jsem byla na 83,8 i kdyz vcera me ukazovala 83,6 takze se zacinam blizit zase k pul kilogramovemu ubytku a to je moc moc fajn :) Jinak Jani,souhlasim scela s Hancou a neves hlavu,zpomen si na me,jak jsem tady pred dvemi tydny brecela,ze nehubnu ani deko,ze to dokonce jde nahoru.Taky jsem byla nestastna,ale v momente,kdy jsem si rekla,ze opravdu,takhe to dal nejde,ze musim mit radost,ze zivota,vaha se zacala pomalicku soukat dolu :) Takze opravdu hlavu vzhuru a pak to pujde ;) Jinak vitam nove prichozici a verim,ze jim tady aspon kapku pomuzeme :) Za sebe musim rict,ze me to tady dost drzi a jsem hrozne rada,ze jsem kdysi poprve zavitala.Takze,krasny start do noveho tydne s optimismem a pohodou to pujde lepe,uvidite.Pa pa Andy |
17.7.2006 6:19:23
Ahoj děvčata,
tak jsem vam psala v patek krasny dopisecek,vcetne moji vahy,ale nejak se to tady neulozilo???Meli jste stejny problem???Nejak zkusim spachtit neco aspon kapku odusevneleho :) I kdyz pri pondelku nevim nevim ;) Tak zacnu moji patecni vahou mam dve deka dole,coz zahreje u srdicka,i kdyz to neni zase tak moc :) Takze???Jsem byla na 83,8 i kdyz vcera me ukazovala 83,6 takze se zacinam blizit zase k pul kilogramovemu ubytku a to je moc moc fajn :) Jinak Jani,souhlasim scela s Hancou a neves hlavu,zpomen si na me,jak jsem tady pred dvemi tydny brecela,ze nehubnu ani deko,ze to dokonce jde nahoru.Taky jsem byla nestastna,ale v momente,kdy jsem si rekla,ze opravdu,takhe to dal nejde,ze musim mit radost,ze zivota,vaha se zacala pomalicku soukat dolu :) Takze opravdu hlavu vzhuru a pak to pujde ;) Jinak vitam nove prichozici a verim,ze jim tady aspon kapku pomuzeme :) Za sebe musim rict,ze me to tady dost drzi a jsem hrozne rada,ze jsem kdysi poprve zavitala.Takze,krasny start do noveho tydne s optimismem a pohodou to pujde lepe,uvidite.Pa pa Andy |
17.7.2006 6:18:46
Ahoj děvčata,
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.