| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O kojení jako nadlidském činu

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 196 [Dalších 166 >>]
28.2.2002 0:06:37
Milá Ivo,
i já jsem si s tebou ráda popovídala a zvlášť mně těší, to co jsi mi naposledy napsala. Vidím, že jsi rozumná a tvé rozhodnutí a snahu maximálně podporuji. Ráda si v budouctnosti určitě tvou druhou zkušenost přečtu, pokud se budeš chtít zde na těchto stránkách svěřit. Možná, že se opakuji, ale zkušenosti jsou opravdu k nezaplacení a zvlášť když třeba pomůžou i druhým. Měj se krásně Pa Jana
Iva Čapková
27.2.2002 20:33:05
Čauky Jani,
já tě nepodezřívám z toho, že by sis myslela, že jsem špatná matka. Jen na mne tak působí současné KOJIT, KOJIT, KOJIT, s čímž ovšem jednoznačně souhlasím.
Až budu čekat své druhé miminko, jsem rozhodnutá navštívit paní doktorku Paulovou osobně v Praze, odhalit jí svou hruď a minulé problémy a vše prokonzultovat, abych mohla učinit kroky k úspěšnému kojení již v těhotenství. Nic bych si totiž nepřála víc, než spokojeně a bez bolesti kojit.
Díky za pokec, bylo to fajn :-))
pa
iva
Martina
  • 
27.2.2002 14:22:42
Petro, všimla jste si vůbec v tom svatém hněvu, že paní Magda všechny své děti kojila? A tudíž také musela nějakou snahu vyvinout? A že mluví o svých pocitech? Proboha, co je na tom špatného? Chcete snad hodnotit, jestli jsou její pocity správné? No, to si tedy docela troufáte ...
  • 
27.2.2002 14:03:40
Ahoj Sharoh!

Jakto, že chudinka P2D nic neřekla?A co ta dojemná historka o slepici :o) ?
Nedávno jsem tu byla na Petru hrubá a dodatečně jsem se omlouvala, protože se to dotklo Ed, nicméně mám stále stejný názor..! Kupodivu. Buď je Petra fakt taková puťka a má doma Pána tvorstva - v čem je dle víry muž víc než žena ? - nebo je sama, bez dětí a chlapa, zakomplexovaná, a měly bysme jí spíš litovat. Já jí teda lituju. Musí mít hrozně nudnej život. Podle mě stále sedí jen u počítače, aby stíhala číst (i když mám pocit, že moc podrobně nečte)všechny diskuse a odpovídat na ně. Petro, poraď, co máš za zaměstnání, že máš tolik času? Nebo jsi na mateřský - to ovšem už vůbec nechápu, kde bereš čas? Ale zatím se ještě neukázala v rubrice Snažíme se, zaplať Bůh, možná bysme se my všechny, které toužíme po miminku, dozvěděly, že nemůžeme otěhotnět, protože nás ovládá chtíč, případně proto, že nás často vyšetřuje cizí muž(jaká hrůza!!!), a že umělé oplodnění je proti božím zákonům :o)
Tak, teď jsem jí pošťouchla a jsem zvědavá na reakci.
Ahoj holky, já už musím jít pracovat, pište, moc ráda čtu Vaše příspěvky!
Ahoj Jana
Sharon
27.2.2002 13:05:01
Soráč, ale omylem jsem si to odklepla dřív.... :-))))
Sharon
27.2.2002 13:04:15
Hele, Aleši, ať už jsi kdokoliv, zjevně jsi nikdy nemohl číst všechny příspěvky, které tvoje kámoška P2D napsala...jakožto i kdokoliv jinej... jedině tehdy lze totiž pochopit emoce, které její další a další projevy vyvolávají... předpokládám, že to není cílem tohoto webu, na druhou stranu akce vyvolává reakci a pokud je navíc nějakým způsobem kontroverzní, těžko se tomu ubránit....
Dále: Petře netřeba říkat, aby odešla - sama zde již mnohokrát zdůraznila, že navždy odchází, protože v tak zlém prostředí se jí dělá špatně... je tedy tak málo zásadová, nebo jenom plácá do větru, aby působila zajímavě? Mimochodem, Aleši, ty jsi zjevně Petru - jako jediný zde(vyjma Trockého) oslovil, dokonce tak významně, že s tebou i konverzuje... zeptej se jí tedy, proč NIKDY neodpověděla na žádný asi z 357 dotazů, které na ni byly vzneseny, proč NIKDY nenapsala kromě svých pouček a správných světonázorů nějaký NORMÁLNÍ názor NORMÁLNÍ mámy o NORMÁLNÍM životě v její rodině.... možná ti to uniklo, ale nic takového tady nenajdeš.... tak se jí zeptej, třeba konečně NĚCO řekne....
Sharon
27.2.2002 13:02:01
Hele, Aleši, ať už jsi kdokoliv, zjevně jsi nikdy nemohl číst všechny příspěvky, které tvoje kámoška P2D napsala...jakožto i kdokoliv jinej... jedině tehdy lze totiž pochopit emoce, které její další a další projevy vyvolávají... předpokládám, že to není cílem tohoto webu, na druhou stranu akce vyvolává reakci a pokud je navíc nějakým způsobem kontroverzní, těžko se tomu ubránit....
Dále: Petře netřeba říkat, aby odešla - sama zde již mnohokrát zdůraznila, že navždy odchází, protože v tak zlém prostředí se jí dělá špatně... je tedy tak málo zásadová, nebo jenom plácá do větru, aby působila zajímavě? Mimochodem, Aleši, ty jsi zjevně Petru - jako jediný zde tady (vyjma Trockého) oslovil, dokonce tak významně, že s tebou i konverzuje... zeptej se jí tedy, proč NIKDY neodpověděla na žádný asi z 357 dotazů, které na ni byly vzneseny, proč NIKDY nenapsala kromě svých pouček a správných světonázorů nějaký NORMÁLNÍ
Radka, 8.tt
  • 
27.2.2002 8:53:53
Petro,
z toho, co o Vás z různých diskuzí na tomto serveru vím, je mi jasné, že jste dokonalá žena a matka, máte ideální manželství, svého muže zbožňujete a každé jeho slovo je pro Vás zákonem ... máte dvě krásné, zdravé, chytré děti, s jejichž početím, porodem, kojením a výchovou nemáte sebemenší problém ... všechno máte srovnané a ještě jste tak báječná, že se o své zkušenosti dělíte s námi nedokonalými padlými ženami ... Ale já Vám prostě nevěřím ... buď si nehorázně vymýšlíte, nebo jste robot. Doufám, že je to spíš ta první varianta, protože roboti mě odjakživa děsí ... jsou strašně studení. Radka
Slavka, dcera 23 mesicu
  • 
26.2.2002 23:21:34
Predem bych chtela rict, ze jsem matka, ktera kojila plne 6 mesicu a castecne do 14 mesicu, jelikoz moje dcera trpela nesnasenlivosti kravskeho mleka a celkove stejne cokoli bileho v lahvi odmitala vypit.S kojenim jsem skoncila postupne, kdyz uz me dcera proste nechtela. Mela jsem stesti, ze jsem mela mleko, moje dite umelo pit dobre, me nic nebolelo a libilo se mi to. Pravda zanet prsu s horeckami byl desny a ta privazanost prvnich 6 mesicu taky obcas lezla na mozek, ale celkove jsem mela dobry pocit. Takze jsem obecne zastance kojeni, ale na druhou stranu chapu i nazory opacne. Porodni asistenky se opravdu chovaji postaru. Musis, nesmis! Poradit mi nikdo neporadil a kdyz vidite, jak nuti kojit zeny, ktere to proste boli nebo naopak zenam, ktere chteji, ale anatomicke pomery jim to ztezuji, reknou, vy proste kojit nebudete, tak si rikam, jsou to vubec zenske? Nase mamky nekojily, tehdy se hned odstavovalo, moje tchyne z toho byla na mrtvici, jak dlouho jeste budu kojit a jak, je mozne, ze dite jenom kojim a nedavam mu caj. Taky me strasila, jak to bude bolet a nic. Takze bych chtela rict, kdyz to jde kojte, kdyz to nejde, tak nekojte. Je to Vase dite a Vase telo.Uprimne priznavam, ze pro me bylo kojeni pohodlne a rozhodne mene financne narocne nez hypoalergenni mleka v prasku. A ohledne pocitu zviratka? My proste jsme zviratka, s tim nic nenadelame. Z biologiceho hlediska nejsme nic vic jen proto, ze mame vyssi inteligenci nebo vedeme valky.
26.2.2002 23:11:51
Milá Ivo,
nemyslím si, že bys byla špatná matka, jen proto, že by se ti kojení nezdařilo. Už to, že jsi bojovala a měla snahu svědčí o tom, že jsi chtěla dát svému drobečkovi to nej. A o to tu jde. Vím, že paní doktorka Paulová je velice příjemná a ochotná osobně pomoci. Možná by bylo fajn se svěřit co nejdřív do její péče a nečekat, až nastanou problémy. Měj se krásně ahoj Jana
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 196 [Dalších 166 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.