Aleš |
• |
25.2.2002 20:35:02
Čéče Miško, já teda fakt začínám pochybovat o tom kdo jsem. Jsem Aleš? Nebo Petra? :) A nejsi ty Sharon? A není Sharon ty? A kdo s kým má co? Je to složitý, ty vztahy na "rodině".
Aleš |
25.2.2002 20:01:39
Aleši, že bys přece jenom byl nakonec Petra? Ta totiž většinou taky začíná slovem "Miško":-)
|
Aleš |
• |
25.2.2002 19:56:11
Hele Miško, Sharon a spol.,proč teda zkrátka nenapíšete Petře, že ji tady na tom "vašem" serveru nechcete? Alespoň byste měli od ní pokoj.
Aleš |
25.2.2002 18:48:26
Sharon, doufám, že sis při tom kojení z lahve sundala tričko! :-))
|
Sharon |
25.2.2002 18:35:18
Ojky jojky, to se to tu rozjelo!! Já snad už ani nemám co dodat, protože mám obavy, že by to stejně nikdo nečet :-))). Ale nedá mi aspoň jedna věta z dávné minulosti této diskuse (co do počtu příspěvků)... zajímalo by mě, co Petra proboha považuje za konstruktivní diskusi, kterou vedla s Trockým? Ať hledám jak hledám, najít nedokážu....
Ke kojení se moc vyjadřovat nebudu, protože jakožto správná vyvrhlá padlá herodeska jsem kojila své ubožáčky jenom 4 měsíce.... potom jsem je odmrštila a narvala jim flašku... Jenom jsem zvědavá, kde se P2D objeví se svým jediným správným názorem na svět dále.... o nevěře a milování jakožto i o správném a jediném obětování se pro muže již poučila.... o potratech a nepotratech rovněž.... výchova dětí jakož i kojení probíhá aktuálně... co bude dál? Schválně, vypsala bych tipovací soutěž...... |
Míša, Junior *97, Beruška*2006 |
25.2.2002 18:32:39
Ahoj Dášo,
jen čistě technická poznámka - novorozence opravdu lze krmit jen ze lžičky. Zažila jsem to u vlastního syna. Narodil se o měsíc dřív a neměl dostatečně vyvinutý sací reflex, takže ode mě pít odmítal. První čtyři dny dostával mlíčko sondou rovnou do žaludku a pak asi ještě týden ze lžičky. Je to hodně náročné, nacpat takhle do miminka těch 50 ml po půlkách kávové lžičky, ale jde to. A dodnes jsem přesvědčená, že jen díky téhle metodě se neodnaučil sát úplně, takže jsme z porodnice odcházeli plně kojení. |
Martina, 26, vdaná, bezdětná |
• |
25.2.2002 16:06:16
Milé maminky,
myslím, že vám v tom celém běsnění tady okolo kojení uteklo jedno a to, že z psaní nelze tak snadno vyčíst nadsázku a ironii a střílení si ze sebe sama nebo z většinou vážných témat. Přečtěte si pár článků Magdy Silné a pochopíte co váma asi uniklo, že šlo o nadsázku a ne o to jak se ulít z kojení. Znám se a vím, že tak jako by mě některé ženy odsoudily za to, že jsem po svatbě ačkoliv svého muže miluji nezačala běhat kolem něj a poskakovat jako kolem boha, ale brala to sportovně tak si umím představit, že i vše to vážné kolem dětí a pokud je toho na člověka hodně a paní Magda má ty malá robátka 3, tak někdy trocha humoru a odlehčení vážného tématu docela slušně pomůže. Magdo jste mi strašně sympatická, že máte takový humor a hlavně se nenechte touto diskuzí odradit a pište dál už se těším na veselé příhody z vaší Silné rodiny. |
• |
25.2.2002 15:48:23
Petro, jak tak pročítám vaše odpovědi tak stále silněji nabývám na dojmu, že snad sedíte u PC a opisujete to z příruček asi tak 200 let starých. To snad ani jinak není možném že nekdo v tomto tisíciletí si myslí, že otec se může ko kojící či krmící matce přitulit. TO je opravdu směšné. A jaký máš názor na přítomnost otce u porodu?
|
25.2.2002 15:48:09
Milá paní Petro, trocha nadhledu a tzv. "lehkost bytí" by neuškodilo.
|
• |
25.2.2002 15:31:42
A vy jste Pán Bůh, že to můžete takhle rozsoudit?
Já si myslím, že je to věc každého. Apokud podle vás ta jediná a správná matka je ta upatlaná a obětavá manželka tak vám jsitě nic nebrání abyste si to tak zařídila. A pokud některá žena cití, že dítě nejen papá, čůrá, kaká a spinká, ale taky myslí a celý život není jen miminko, ale taky roste a bere rozum a chce znát spoustu věcí kolem sebe než jen marmeládky, papáníčko apod.a chce znát odpovědi, tak taková žena se jistě zajímá i o svět kolem, práci, život a zábavu. Tak proč takové ženy odsuzujete? Chtělo by to trochu tolerance. Pro každého muže není přitažlivá upatlaná mamina, ale naopak ambiciozní pracující žena. A váš názor, že žena pokud nemá děti se má starat o cizí je sice hezký, ale pokud by všechny ženy byly v domácnosti a staraly se o manželi a děti tak by svět možná nebyl tak hezké místo pro život. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.