W.Šimonová a druhý ročník Slapy |
• |
12.3.2006 16:59:33
Díky za nové koledy,už je načase změnit Hody,hody doprovody a jejich dospělácké variace.
|
20.3.2005 16:00:11
Hody,hody doprovody,
já jsem malý zajíček, utíkal jsem podle vody, nesl košík vajíček. Potkala mě koroptvička, chtěla jedno červené, že mi dá lán jetelíčka a já říkal:Né,né,né. Na remízku mezi poli, mám já strýčka králíčka, tomu nosím každým rokem, malovaná vajíčka. Tuhle učím děti já.Ale pro kluky a holky jsou teda super.Hned jsem si je opsala. Ahoj Dáša |
• |
15.3.2005 17:53:57
Hody hody doprovody dejte vajčko malovaný nedáte malovaný dejte aspoň bílý slepička vám snese jiný
|
Jana |
• |
23.3.2004 8:12:38
Přišlo jaro, slunce svítí,
v zahradách je plno kvítí. Co to ptáci štěbetají? Že mi tady rádi dají, malovaná vajíčka, co jim snesla slepička. (J. Švestková) |
• |
16.1.2003 14:29:30
Chtela bych Rade Uhrove velice podekovat za vynikajici inspiraci k cinnosti se svou dcerkou. Presto, ze je ji teprve 18 mesicu, urcite nektere rikanky spojene s pohybovymi cvicenimi zkusime. Ziji stridave v CR a ve Francii (vetsinu casu travime spise zde ve Francii), a tak jsem moc rada, ze jsem se k temto rikankam v cestine dostala. Marne jsem se po necem podobnem "pidila" jiz delsi dobu. Vytiskla jsem si temer vse, urcite to, co nepouzijeme ted, naucime se drive nebo pozdeji. Jeste jednou diky a blahopreji k temto hezkym napadum!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.