3.3.2007 13:17:36
už jsem to tu psala,
měli jsme stejný problém s ml. synem. Do 5 let jsem ho nechala. Pak se rozběhl koloběh vyšetření...:o( Závěr-nezralost CNS. Pomohla nám trochu psycholožka, ale hlavně až teď v 8 letech, homeopatka. Enuréza není pro homeopaty nijak zvlášť tvrdý oříšek, tak je úspěšnost vysoká. Stojí to za to obětovat ty peníze! Ještě+ bych ale rok počkala. Držím pěsti!! |
Šárka Lang 2děti chlapci |
• |
3.3.2007 13:12:25
Mám stále problém se synem (4roky), který se vnoci stále počůrává,chodíme k psycholožce a ta říká bez plen, každý den máme počůranou postel i když ho dám vyčůrat než jdu spát já. Stane se to i někdy víckrát za noc . Teď většinou k ránu přijde svlečený, nebo převléknutý, protože se probudí v mokrém. Nějakou dobu jsem ho budila i dvakrát a stejně to nemělo cenu. Připadá mi, že trápím sebe i jeho. Jsem nevyspalá unavená. Přes den se mu stává, že si trochu ucvrnkne do slip,většinou když je z dětma, nebo u pohádky a nemá čas si dojít. Připadá mi, že chodí i čůrat docela často po pití. Poradte mi někdo prosím.
|
Xena X. |
19.2.2007 23:31:49
Pepo,
nechceš se přesunout na mail? Já jsem na bebeebeee @seznam.cz (akorát zruš tu mezeru před zavináčem) |
pepa |
• |
19.2.2007 21:59:22
byly jenže jen jednodenní,ale třeba pokud se teda odhodlám zajít s tím k lékaři,by to mohlo trvat jen 3 měsíce a když ne tak lano je tu vždycky,porad prosím jak to jako mám říct lékaři,strašně se bojím a stydím
|
Xena X. |
17.2.2007 21:39:05
Pepo nepanikař, já NEVÍM, jestli to trvá rok, jen si říkám, že i takhle dlouhá doba by za to stála. Předpokládám, že to bude míň, ale slibovat ti nic nemůžu, tolik o tom nevím. A jestli je problém školní výlet - jak jsi to řešil doteď? Nebo školní výlety nebyly?
|
pepa |
• |
17.2.2007 16:55:19
cože rok???to snad ne,tak to pak budou všichni vědět,pač nepojedu na třídenní výlet,atd. to se to pak každej dozví,tak to radši budu pod drnem,než bach měl takovouhle ostudu
|
Xena X. |
17.2.2007 13:27:37
To bohužel nedokážu vůbec odhadnout, za týden to asi nebude, ale i kdyby to mělo trvat rok? Radši bych byla v šestnácti bez enurézy než v patnácti pod drnem:-). Hodně štěstí a neboj se toho, rozhodně to nebude horší, než to je.
|
pepa |
• |
17.2.2007 9:07:05
a za jak dlouho myslíš že bych se z toho vyléčil?
|
Xena X. |
17.2.2007 0:01:52
No dobře, ale zatím jsi to naštěstí nezrealizoval. Koneckonců ta možnosti je tu vždycky. Tak by mi přišlo lepší zkusit všechno, co se nabízí, a pak teprve myslet na nějaký konce... Nikdy jsem neslyšela o enuretikovi, který se léčbou nezlepšil.
|
Xena X. |
17.2.2007 0:00:54
No dobře, ale zatím jsi to naštěstí nezrealizoval. Koneckonců ta možnosti je tu vždycky. Tak by mi přišlo lepší zkusit všechno, co se nabízí, a pak teprve myslet na nějaký konce... Nikdy jsem neslyšela o enuretikovi, který se léčbou nezlepšil.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.