| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Enuréza očima dětí

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 65 [Dalších 35 >>]
3.3.2007 13:17:36
už jsem to tu psala,
měli jsme stejný problém s ml. synem. Do 5 let jsem ho nechala. Pak se rozběhl koloběh vyšetření...:o(
Závěr-nezralost CNS. Pomohla nám trochu psycholožka, ale hlavně až teď v 8 letech, homeopatka. Enuréza není pro homeopaty nijak zvlášť tvrdý oříšek, tak je úspěšnost vysoká. Stojí to za to obětovat ty peníze! Ještě+ bych ale rok počkala. Držím pěsti!!
Šárka Lang 2děti chlapci
  • 
3.3.2007 13:12:25
Mám stále problém se synem (4roky), který se vnoci stále počůrává,chodíme k psycholožce a ta říká bez plen, každý den máme počůranou postel i když ho dám vyčůrat než jdu spát já. Stane se to i někdy víckrát za noc . Teď většinou k ránu přijde svlečený, nebo převléknutý, protože se probudí v mokrém. Nějakou dobu jsem ho budila i dvakrát a stejně to nemělo cenu. Připadá mi, že trápím sebe i jeho. Jsem nevyspalá unavená. Přes den se mu stává, že si trochu ucvrnkne do slip,většinou když je z dětma, nebo u pohádky a nemá čas si dojít. Připadá mi, že chodí i čůrat docela často po pití. Poradte mi někdo prosím.
Xena X.
19.2.2007 23:31:49
Pepo,
nechceš se přesunout na mail? Já jsem na bebeebeee @seznam.cz (akorát zruš tu mezeru před zavináčem)
pepa
  • 
19.2.2007 21:59:22
byly jenže jen jednodenní,ale třeba pokud se teda odhodlám zajít s tím k lékaři,by to mohlo trvat jen 3 měsíce a když ne tak lano je tu vždycky,porad prosím jak to jako mám říct lékaři,strašně se bojím a stydím
Xena X.
17.2.2007 21:39:05
Pepo nepanikař, já NEVÍM, jestli to trvá rok, jen si říkám, že i takhle dlouhá doba by za to stála. Předpokládám, že to bude míň, ale slibovat ti nic nemůžu, tolik o tom nevím. A jestli je problém školní výlet - jak jsi to řešil doteď? Nebo školní výlety nebyly?
pepa
  • 
17.2.2007 16:55:19
cože rok???to snad ne,tak to pak budou všichni vědět,pač nepojedu na třídenní výlet,atd. to se to pak každej dozví,tak to radši budu pod drnem,než bach měl takovouhle ostudu
Xena X.
17.2.2007 13:27:37
To bohužel nedokážu vůbec odhadnout, za týden to asi nebude, ale i kdyby to mělo trvat rok? Radši bych byla v šestnácti bez enurézy než v patnácti pod drnem:-). Hodně štěstí a neboj se toho, rozhodně to nebude horší, než to je.
pepa
  • 
17.2.2007 9:07:05
a za jak dlouho myslíš že bych se z toho vyléčil?
Xena X.
17.2.2007 0:01:52
No dobře, ale zatím jsi to naštěstí nezrealizoval. Koneckonců ta možnosti je tu vždycky. Tak by mi přišlo lepší zkusit všechno, co se nabízí, a pak teprve myslet na nějaký konce... Nikdy jsem neslyšela o enuretikovi, který se léčbou nezlepšil.
Xena X.
17.2.2007 0:00:54
No dobře, ale zatím jsi to naštěstí nezrealizoval. Koneckonců ta možnosti je tu vždycky. Tak by mi přišlo lepší zkusit všechno, co se nabízí, a pak teprve myslet na nějaký konce... Nikdy jsem neslyšela o enuretikovi, který se léčbou nezlepšil.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 65 [Dalších 35 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.