| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Enuréza očima dětí

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 65 [Dalších 15 >>]
pepa
  • 
11.2.2007 22:22:38
Je mi 15 let a trpím nočím a denní pomočováním a bojíms e to někomu říct,prosím poradte,už sem přemýšlel o sebevraždě
pepa
  • 
11.2.2007 22:22:28
Je mi 15 let a trpím nočím a denní pomočováním a bojíms e to někomu říct,prosím poradte,už sem přemýšlel o sebevraždě
11.2.2007 10:53:39
ještě jsem chtěla dodat, že je nutno PŘESTAT DÍTĚ V NOCI BUDIT na vyčurání, pokud NENÍ VZBUZEN ÚPLNĚ.
Jinak se ten systém kontroly moč. měchýře v noci nikdy nenastartuje.
Nám se nepodařilo kluka nikdy vzbudit úplně, a tak jsme toho nechali, ale až teď, po třech letech buzení! Výsledek homeopatik (pokud jsou zvolena přesně) je tím rychlejší, čím kratší dobu potíže trvají.
U nás to bylo během 1 měsíce.
11.2.2007 10:46:21
Přidávám se,
pokud opravdu není příčina fyzická (což se rozhodně v těch 15-ti letech už asi vyloučilo), je namístě léčba jiná. Když nepomůže klas. medicína.
Náš kluk se pomočuje od narození. Teprve po návštěvách psycholožky v 5 letech se to HODNĚ zlepšilo (místo každonočního pomočení, a každodenního několikerého "ucvrnknutí" do kalhot) to bylo "jen" několikrát do týdne.
Ale až s nástupem homeopatické léčby se přestal pomočovat jak ve dne, tak v noci.Teď je to tři měsíce, kluk má 8 let.
Tak držím pěsti!
11.2.2007 9:41:01
Našim známým perfektně pomohla homeopatická léčba.Klučina se taky pomočoval.
lenka
  • 
11.2.2007 9:32:48
mému synovi je už 15 let a stále trpí nočním pomočováním a ted se ktomu přidalo i denní,prosím poradte co mám dělat
Dana
  • 
14.1.2007 20:53:12
Nezbývá mi než opakovat, hlavně žádná dehydratace, vždyť to je mnohem horší než ty mokré postele. Stačí pomyslet na následky typu dialýza, to snad většina ví, co je. Já vím, opakuju se, ale to ty příspěvky tady taky.
Edita a Editka
  • 
30.11.2006 8:43:23
Mé dceři je 8 a půl,byli jsme dětskou lékařkou odesláni do urocentra,kde se zjistilo,že je vše v pořádku.Dcera nemá problémy ve škole,doma se jí za pomočování nikdo neposmívá,kamarádi to neví,takže zatím k žádné psychické újmě nedošlo.Jediný problém podle pana doktora z urocentra je ten,že je dcera hubená.Já si to také myslím a podle mého názoru je pomočování i kvůli tomu,že spí tvrdě.Pomočování může trvat i do 12 let.Hlavně musí vydržet rodiče a dítě psychicky podpořit.Na závěr rada od pana doktora.Před spaním dát dítěti ze 3 slané brambůrky,zadržují tekutiny v těle.Také to zkusíme,víme to teprve od včerejška /29.11./ a podělíme se o zkušenosti.
30.7.2006 22:44:15
Dano,
jsme na tom podobně. NENECHTE DO DCERY ŠPRTAT DOKTORY! Můj syn jde do druhé třídy, honě se jeho enuréza zlepšila, a to mě utvrdilo v tom, že není NEMOCNÝ, jde pouze o pozdější dozrávání. Mělo by se to respektovat a ne "léčit", zvláště když o žádnou léčbu nejde, jen o potlačování příznaků...
Stůjme při svých dětech! Jsme jediní, kdo jimrozumí...:-( Bohužel
  • 
30.7.2006 17:25:48
Jsem ráda, že jsou ještě lidé, co mají rozum a srdce:-)
Jinak co se týče školky, tam bych na vašem místě asi dost tvrdě zasáhla, jsou věci, které si prostě učitel v žádném případě dovolit nemůže, protože se jedná o zdraví a život vašich dětí...vůbec nejlepší je stěžovat si na vyšších místech (aby se to už nemohlo opakovat), ale stejně ještě změnit školku, jinak to nevidím.
Je bohužel vidět, že "odborník" není vždycky ten nejpovolanější, ať už učitel nebo doktor, a někdy je prostě lepší používat ten cit...
Přeju vám i vaší dceři hodně štěstí.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 65 [Dalších 15 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.