Marina |
• |
6.6.2002 15:57:53
Zase jste to tak pěkně napsala... Díky Marina.
|
6.6.2002 13:52:09
Milá Magdo,
tvůj článek hodnotím na jedničku.Jseš fakt dobrá myslím, že tyto pocity má hodně z nás, ale málo kdo to umí tak pěkně zformulovat a sesumírovat.Mimochodem přeji vše nejlepší k narozeninám. Jak holá pravda: "narození miminečka a bezbřehý pocit, že teď už je vše ostatní nepodstatné….. " pořád to platí a je to nejkrásnější pocit jaký jsem kdy v životě měla. Měj se moc hezky a zase něco napiš. |
Šárka, 29 |
• |
6.6.2002 12:28:35
Milá Magdo,
Dlouho jsem nečetla něco tak za srdíčko chytající a do hloubi duše sahající. Děkuji Vám za tak hezký článek, který v tom každodenním uspěchaném životě potěší a přiměje člověka trochu zvolnit, zavzpomínat, zaleje mu oči slzami, ale na tváři vyloudí úsměv :-) Přeji Vám hodně štěstí a zdraví k narozeninám, a také spoustu dalších podobných článků. Zdraví Šárka |
Kačka (Markétka 5,5 roku) |
6.6.2002 11:31:19
zase jsi mě rozbrečela...
|
ecilA |
6.6.2002 10:10:41
Mila Magdo,
moc opet dekuji za clanek, ktery jsem si precetla dnes odpoledne. Ziju uz tri roky v Japonsku a velmi casto vzpominam na sve pekne detstvi. Take velmi casto vzpominam na sveho hodneho tatu, ktery mi pred casem umrel. Mam malou triletou dceru a te stale povidam o svych prazdninach na chaloupce na Slovensku . Na vsechno krasne, co jsem tam prozila. Opravdu vsechno se cloveku vryje do srdce. Moc se tesim, az prijedeme v lete do Cech a ja ukazu vsechna ta krasna mista meho detstvi svemu diteti. Tesim si na sezeni vecer u kamen s mou mamou a povidani pribehu s hrnkem caje v ruce .Je to pekne mit nekoho rad a pro nekoho zit. Take se pripojuji s pranim peknych narozenin... Alice |
6.6.2002 9:52:16
Milá Magdo,
docela často pročítám tvé příspěvky a tentokrát se už musím ozvat.Musím se přiznat,že jsi mne hned po ránu dojala skoro až k slzám.Asi proto že jsme skoro stejně staré a tak ty vzpomínky na dětství jsou asi podobné a také,že jsem v takové fázi života,kdy si věci ještě mnohem víc uvědomuji,ale ještě mi bohužel chybí ten uzlíček v postýlce,ta rozbitá kolena a bábovku peču zatím jen pro mou drahou druhou polovičku, který tedy vydá po všech stránkách za 3 takové caparty :-) Ale snad se již brzo dočkáme. Moc ti chci poděkovat za pěkný článek a popřát hezké narozeniny. Lucka |
• |
6.6.2002 9:38:54
Vážené čtenářky i čtenáři,
myslím, že se shodneme na tom, že nám naše milá Magda Silná opět sáhla až někam do hlubin duše a že s ní všichni souhlasíme. I když většinu jejich zážitků já nikdy neměl a mít nebudu, stejně jí rozumím...a tiše závidím. Pruhovaná peřina u babičky - to ne. U babičky jsme spali sice pod peřinou, ale to nebyl ten nejdůležitější zážitek. Krásné bylo to ticho, kdy si dokázali ti dva krásní staří lidé sednout do kuchyně ke stolu proti sobě a jenom se dívat vzájmně do očí a usmívat se tím krásným úsměvem porozumění. Dětství pro mě nebude nikdy nejkrásnější dobou mého života. Nebudu rád vzpomínat na základní školu ani na kamarády v ní. Nebyla to příjemná doba. Zato si užívám každou chvíli teď, kdy jsem v zaměstnání a mám kolem sebe bezvadné lidi, na které se můžu vždy spolehnout. Vzpomínka na dítě - to budou asi jenom moji synovci a neteře. První synovec - to byl zážitek. Ten malý uzlíček v zeleném kočárku (tu barvu si budu pamatovat navždy), který na mě brečel na balkoně a já nevěděl, že stačí mu dát do pusinky dudlík, aby přestal. Jeho růst a vývoj, kdy nechodil, ale běhal..už odmalička. Zoufalství nad faktem, že nedokáže jíst u stolu ani ve třech letech a jídlo hltá v běhu. A to krásné zjištění, že to bylo jenom přechodné a že teď není způsobnější dítě než můj synovec (alespoň pro mě). Vzpomínky jsou v životě důležité. A mají jednu obrovskou výhodu - kdyby Vám vzali všechno - domov, peníze, přátele, lásku....vzpomínky Vám zůstanou. A díky fantazii se do krásných okamžiků můžeme stále vracet |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.