lenka |
• |
17.6.2005 13:31:54
tak to nevím co měla kamarádka za nervy tuto podložku jsem používala dva roky a díky ní jsem spala v pohodě a bezpečí že mam přehled že mi prcek dýchá kdo nezažil neví
|
• |
17.6.2005 13:07:13
dobrý den ,nevím kolik pyžámko stojí ,ale pro své miminko bych ho určitě koupila dnes mam dva syny zaplat pámbuh,na oba jsem nejen ,že čekala než přišli na svět ,ale měla jsem i těžké porody jedno miminko mi zemřelo na sindrom náhlého úmrtí bylo to hrozné a těžké období velké bolesti kdo nezažil neuvěří na druhé miminko kterému je dneska už devět let mi pan primář sehnal bejby hlídač do postýlky v té době stál 6000kč ale byla jsem štástná že ho mám proto radči maminky kupte dětičkám mín hraček a dobrot ale věci potřebné dnes jsou proč je pro lásku miminka a pro klid maminky nemít.to jsem chtěla jen napst kdo chce přečte kdo ne nevadí.Renata
|
• |
17.6.2005 13:07:10
dobrý den ,nevím kolik pyžámko stojí ,ale pro své miminko bych ho určitě koupila dnes mam dva syny zaplat pámbuh,na oba jsem nejen ,že čekala než přišli na svět ,ale měla jsem i těžké porody jedno miminko mi zemřelo na sindrom náhlého úmrtí bylo to hrozné a těžké období velké bolesti kdo nezažil neuvěří na druhé miminko kterému je dneska už devět let mi pan primář sehnal bejby hlídač do postýlky v té době stál 6000kč ale byla jsem štástná že ho mám proto radči maminky kupte dětičkám mín hraček a dobrot ale věci potřebné dnes jsou proč je pro lásku miminka a pro klid maminky nemít.to jsem chtěla jen napst kdo chce přečte kdo ne nevadí.Renata
|
• |
17.6.2005 13:07:02
|
• |
17.6.2005 13:06:54
|
Lenka Nova, tri dospivajici dcery |
• |
20.4.2005 21:28:08
Co treba tenhle nazor
http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics;111/4/914 |
Hana 15měs chlapec |
• |
27.9.2004 16:49:10
podložku jsme zakoupili pro větší klid,ale tím že asi klučina měl po příjezdu domu jen 2 kg, podložka nám pípala pravidelně, poprvé mě málem odvezli do nemocnice protože se mě málem zmocnil infarkt když pípák zpustil,po chvilkovém třepání miminkem se dítě probudilo zdravé. po mém dotazu paní doktorce co mám udělat pokud dítě přestane dýchat jsem dostala nejasnou odpověd.Pak už jsem jen při pípání zkontrolovala dítě a šla spát.vše skončilo když klučina přesáhl 3,5 kg I když mám takové zkušenosti je to velice dobrá věc a myslím že to nejsou vyhozené peníze protože raději 100x se pujdu podívat než aby bylo 1x pozdě.
|
4.6.2004 0:04:15
Ráda bych opravdu vřele doporučila. Měli jsme ji v porodnici a hned druhý den po návratu domů, jsme dnes vděčna všem svatým, že jsem ji měla a koupila i domů. V pěti dnech se mému Vojtíškovi zastavil dech, poduška bláznila a i já. Vše dobře dopadlo. Dnes máme za sebou 6 ukončený měsíc a hodně radostí a jen malé starosti.... Opravdu doporučuji....
http://sweb.cz/mimovojta |
Maruna |
• |
5.5.2004 18:44:18
Milé přítelkyně, odborníci na americké vesmírné stanici SSI vymysleli a stoprocentně odzkoušeli jedinečné ponožečky SKY, které dokáží hlídat veškeré projevy miminka!!! Prodávají se i speciální čepičky, které monitorují myšlenky miminek a včas vás varují v případě chmurných sníků!!!
|
Maruna |
• |
5.5.2004 18:44:18
Milé přítelkyně, odborníci na americké vesmírné stanici SSI vymysleli a stoprocentně odzkoušeli jedinečné ponožečky SKY, které dokáží hlídat veškeré projevy miminka!!! Prodávají se i speciální čepičky, které monitorují myšlenky miminek a včas vás varují v případě chmurných sníků!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.