Sosan |
• |
19.2.2004 9:18:08
No, ač je to k nevíře, tak je to tak (ověřil jsem dotazem na místě). Ta školka, jejíž stránky jsou zde: www.montessori.cz - tam skutečně roční školné při docházce (8.15 - 15.00) stojí 240 tisíc (bez DPH) a k tomu ještě od května DPH 22%. To si teda raději koupím ještě jedno nové auto :-) Jsou-li školky tohoto zaměření tak neuvěřitelně drahé, t.j. dostupné jen pro dětičky multimilionářů, překvapuje mne, že se o tak podstatné informaci článek nikde nezmiňuje.
|
Sosan |
• |
16.2.2004 15:45:39
Jo, na vegetariánství netrváme, to se opravdu změnilo.
|
Sosan |
• |
16.2.2004 15:44:31
No, poslal jsem tam e-mail s dotazem, tak uvidíme. Ale vzhledem k tomu, že nemají ani českou verzi stránek, tak to bude asi nějaké pochybné - pro "valutové cizozemce" bych tak tušil :-)
|
Milada. |
16.2.2004 15:25:46
Sosane,
teď mi kamarádka vyhledala tohle: http://www.montessori.cz/contact.htm Já jsem tedy myslela, že Vy pro dcerku trváte na nějaké školce pro vegetariány..to už padlo? Milada |
Míša,dcera 8 let |
• |
16.2.2004 15:25:20
Tenhle typ školky skutečně není určen pro každé dítě. Doporučuji se pečlivě seznámit s tím, co to obnáší. Dcera navštěvovala tuto školku necelý rok a ani jí, ani mě se to moc nelíbilo. Skutečně záleží na dítěti, ale i na rodičích.
|
Sosan |
• |
16.2.2004 14:56:08
No, někdo to píše o té v hrudičkově ulici na Praze 4, těch 18 tisíc. No, já se asi na tu Libuš dojedu zeptat :-)
|
Radka, dva synové |
• |
16.2.2004 14:35:15
Ad individualistické děti - troufám si tvrdit že přesně pro ně se tyhle školyk nehodí.
Možná je to tak, že naučí jisté individualitě děti, jinak nevýrazné (nemylsím to zle), ale náš silně individualistický syn byl zz montessori školky víceméně vypuzen, prý že je zaostalý... |
Radka, dva synové |
• |
16.2.2004 14:30:42
Já nevím, jaké problémy s integrací má naše dítě, jediné co vím, že pro nám (dítě hyperaktivní, poruchy soustředění a pozornosti) se školka montessori aboslutně neosvědčila... není totiž pravda, že školky typu Montessori jsou zvlášť vhodné pro děti nějak handicapované...
|
Milada. |
16.2.2004 14:24:31
Sosane,
18 tisíc za měsíc?? To tedy nevím, moje mamka má sousedy, jejich dceruška tam chodí, další sousedka tam pracuje, přímo otec té dcery vozí dítě i tu učitelku ráno autem tam ...že by na tom byli tak dobře, a dávali 18 táců za školku tak to TO se mi vážně nezdá. Jo, mluvím o té Libuši. Milada |
Sosan |
• |
16.2.2004 11:20:42
Chci se vás zeptat na konkrétnější informace o Montessori školkách. Dle článku to vypadá velmi dobře a byl by to systém zřejmě vhodný pro naše dítě, které mělo problém při integraci do kolektivu v normální školce (viz speciální diskuse). Ovšem, co já vím o těchto školkách, využívají se především pro nějakým zpusobem handicapované děti, přestože se o tom článek nikde nezmiňuje. Chci se tedy zeptat na vaše zkušenosti, pokud vaše děti takové zařízení navštěvují, jak to tam vypadá. Za cíl školky totiž považuji především to, naučit se fungovat v kolektivu vrstevníků takového složení, ve kterým pak bude nuceno fungovat na standardní základní škole a nejsem si jist, zda školka tohoto typu tento úkol splňuje. Navíc, školné (pokud dobře vidím) 18000/měsíc, to snad není ani na universitě? Kolik to teda vlastně stojí? Nemáte někdo přímo zkušenost s touto školkou v Libuši?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.