| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Podruhé těhotná I.

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 43 [Dalších 23 >>]
Petra, na MD a v 2.měsíci
  • 
22.11.2003 23:28:55
Konečně mě něco na "rodině" opravdu pobavilo, takže díky. Taky mi totiž není zrovna nejlíp a 2x týdně calanetika asi nebude tím pravým lékem...
13.10.2003 15:16:57
Mila Maty.
Nase rodina se /pokud vse dobre pujde/ v unoru rozroste o dalsiho clena.Dvou a pul lete Janince tak pribude maly sourozenec.Myslim, ze jako kazda maminka jsem se strachovala jak to bude / zvlast kdyz s Janinkou jsem lezela 3 tydny v nemocnici a dva mesice jsem musela mit nohy nahore doma/ a taky abych byla spravedliva a ani jedno dite neosidila. Muj strach pomalu opadava protoze vse se da vyresit jen nesmim podlehnout pocitu ze je toho dost s jednim natoz se dvema. Dost mi pomohla zkouska Jany ve skolce - zatim jen pet dni v mesice ale libi se ji a tak stihnu jit s miminkem plavat nebo cvicit jako tehdy s Janou. Preju vsem maminkam, ktere nechteji mit mezi detmi velky vekovy rozdil a podari se jim otehotnet, aby si dokazaly rozvrhnout cas mezi vsechny cleny rodiny vcetne tatinka. Pak je totiz jakykoliv problem resitelny.
Květa, syn 4 roky
  • 
26.9.2003 23:26:56
Zdravím MATY,
také nevím, jak to zvládnu a to můj syn je o dost starší než tvé dítě. Jsem nyní v 25. týdnu těhotenství, které bylo více než neplánované, musím říci, že jsme druhé dítě vůbec nechtěli, ale když se to prostě povedlo(musím podotknout, že mimo všechna daná pravidla, která jsou daná dobou, kdy se obvykle otěhotní), tak jsme si řekli, že tedy jo, půjdem do toho. (dále musím říci, že jsem zjistila, že jsem těhotná dost pozdě, na samém konci 3.měsíce a moje malá zkušenost: samozřejmě jsem zkusila těhotenský test, když už se mi zdálo, že menstruace dlouho nepřichází a ten NEVYŠEL! Takže jsem návštěvu gynekologa ještě odložila, neboť mé cykly jsou dost dlouhé. No nic, stalo se a já se už postupně zžívám s faktem, že budu mít druhé dítě. Ale ať si říká, kdo chce, co chce, také vážně nevím, jak to zvládnu. Více ti neporadím, protože tuto novou zkušenost ještě nemám, ale chtěla jsem ti napsat, že jsem v malinko podobné situaci jako ty. Odepisuju dosti pozdě, ale doufám, že si moji odpověď někdy přečteš. Jinak se drž ať ti vše dobře dopadne, možná ti někdy v budoucnu napíšu, jaké jsou mé nové zkušenosti.(pokud na to ovšem budu mít čas :-)) Mám totiž manžela většinu času v zaměstnání a to i několik měsíců, takže jsem na dítě, vlastně děti, vážně sama a všechno si vychutnávám až do dna!
Květa
28.6.2003 21:12:24
Když jsme chtěli první dítě snažili jsme se 3/4 roku.4.12.02 se nám narodil plánovaný Lubošek. Teď je Luboškovi 6a1/2 měsíce a já jsem v 9 týdnu neplánovaného těhotenství. Rádi jsme, ale mám strach jestli to všechno zvládnu.Pokud máte někdo podobné zkušenosti tak mě napište.
Ála, syn 13 měs.
  • 
4.5.2003 11:54:33
I já mám ve spižírně ohromné zásoby velmi výhodně nakoupených potřeb a také jsem si řekla, že po porodu konečně zhubnu poslední 3 kg, která mi zbývají (celkem jsem nabrala 16) a budu za kočku, co chodí v létě v bokovkách a s odhaleným bříškem. A dopadlo to tak, že jsem z nově nabytého 64cm pasu radovala asi týden a teď už mi začíná pomalu vystupovat bříško. Takže ta psychika asi vážně musí fungovat - když po mimi opravdu netoužíte, tak ono naschvál přijde. (Už se na něj samozřejmě těšíme - to jsou asi ty hormony.)
Kacka a Kacenka 3 roky
  • 
8.1.2003 19:33:38
zacni chodit na kurzy slusneho chovani doufam ze nemas doma zadne miminko protoze tebe bych za vzor do zivota skutecne neprala "mondeno"
Alice
  • 
27.11.2002 21:04:52
Mondéno,to snad nemyslýš vážně,jak se to chováš?Ty trpíš velmi nízkým sebevědomím,že?
Tvůj slovník!!! jsi prostitutka z nejšpinavější ulice?!!!!Neurážej slušný lidi a vrať se kam patříš do kanálu,nebo se jdi léčit na psychiatrii,ty "mondéno".
9.8.2002 11:48:24
jsi chudák.opravdovej chudák
8.8.2002 12:40:56
Mondéno, změň diskusní klub !
S Tvojí vulgárností určitě najdeš uplatnění v nějakém "jiném" diskusním kubu, kterých je na Netu plno. Ale neobtěžuj slušné lidi, kteří se těší z těhotenství a miminek.
Mondéna
  • 
7.8.2002 23:32:12
Strč si tam kus hadru, ty blbá krávo a nezdržuj tady inteligentně diskutující jedince. Asi jsi úplně vygumovanej mozek, když nevíš, co a jak. Nebo si můžeš pokrámovanou kundu pravidelně vylizovat. Začni chodit na kurzy jógy, krávo. Čau Mondéna
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 43 [Dalších 23 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.