Sara, dva kluci |
• |
3.8.2002 21:19:29
To je docela přesné, kluci jsou od sebe dva roky a měsíc a mezi těhotenstvími jsem vložky nepotřebovala, mladšímu je pět měsíců a vypadá to na ještě (doufám)hodně měsíců bez vložek. Tak si říkám, že až je budu zase potřebovat, budu muset nastudovat reklamy, protože ty, co jsem používala se snad už ani nevyrábí.
Sara |
2.8.2002 13:25:38
Ahojky,mě se zdálo, že být těhule po tak krátké době je trochu praštěný,ale jak vidím,nebyla bych sama. Jsem potěšena a pustíme se s chutí do toho :-))))
|
27.7.2002 16:28:11
No páni, já to měla s vložkama taky tak, nakoupila jsem vložky se slevou -asi 4 balíky mých oblíbených, chtěla jsem opustit práci a jet si vydělat do zahraničí, zhubnout - zapsala jsem se do kurzu cvičení a navíc jsem si říkala, že při zakloněné děloze bude "dělání" miminka trvat tak rok, dva....a ejhle, nemuseli jsem čekat ani dva měsíce a teď v srpnu už mám termín a juchám rodit do Podolí!! Můžeme to navrhnout jako nový recept na neplodnost o:))
|
Kristýna a Robík |
• |
22.7.2002 0:14:09
Milá Sylvie,
gratuluju k novému těhotenství! Zrovna tento týden jsem si na tebe vzpoměla, co asi děláš, jak se máš a ejhle! Přeju ti nejkrásnější miminko a Verunce nejmilejšího sourozence. Kdyby jsi měla chuť na zdravotní vycházku, ozvi se. Kristýna |
21.7.2002 16:01:35
Ja jsem kojila devet mesicu (po 1, 2, 3 a nakonec 4 hodinach) a krvacela jsem cele sestinedeli (vlastne v kuse 8 tydnu) a pak kazdy mesic az deset dnu. Hruza! nevim jak je to mozne, ale je to tak. Kamaradky ani tuk a ja kazdý mesic trpela jako pes, navic jsem mela silne bolesti. NASTESTI miminku chutnalo mlicko i tak (a jak!) :-).
|
• |
21.7.2002 15:10:57
Mě vložky takto vydržely ve skříni šest let. Kojení byla velmi účinná antikoncepce, ale běda povolit (v kojení). Abych to trochu přiblížila 1.těhotenství -8 měsíců kojení - jedna menstruace - 2.těhotenství -13 měsíců častého kojení (kojila jsem ještě dalšího půl roku) - jedna menstruace - 3.těhotenství - a cca 16 měsíců kojení bez menstruace. Celkem je to těch výše zmiňovaných šest let. Ovšem můžu říct, že odvyknout si bylo lehké, ale o to horší je teď návrat k "normálu".
|
LaPepa |
• |
19.7.2002 14:07:03
no, ja jsem se sve oblibene adrenalinove sporty rozhodla omezit jeste pred prvnimi pokusy, ale ted vidim, ze je to chyba. No co, zacinat znova nebudu a nakoupim si zasoby vlozek.
Pepa |
19.7.2002 13:00:57
Asi si budu muset taky zaplatit nějakého osobního trenéra, ten fígl s vložkami zkouším už rok, ale nefunguje... Asi toho kupuju málo :-DDD
|
Petra, 3 kluci - 9, 7, 4 (manžel) |
• |
19.7.2002 11:22:09
Ahoj,
především gratuluji k výše popsanému úspěchu a k tomu, "jak to funguje" můžu napsat: První syn byl vymodlené vytoužené dítě, narozené po 3 předchozích komlikovaných potratech (ten poslední byl spíš už porod) a mnoha neúspěšných pokusech přijít do jiného stavu - a povedlo se tehdy, když lékaři lámali hůl a doporučili se už o další dítě nepokoušet, že je to prý rodové - cha, cha, chá.Těhotenství z moji strany jako všechna předchozí, histerii lékařů po přečtení mé anamnézy jsem chápala a pečlivě dodržovala všechna jejich doporučení, tj. celých 9 měsíců ležela nejlépe s nohama nahoře... Druhý syn byl počat poté, co mi z bývalé práce zavolali, že jim odešla moje vedoucí a potřebovali by mě na její místo na "detašované" pracoviště do Francie. Kariéra slibná - jak dopadla, nemusím dodávat, když mám 3 kluky... A náš poslední mazlíček? Začali jsme přestavovat domek po mé babičce, tak aby byl obyvatelný a abychom se se dvěmi dětmi nemuseli tísnit v oficiálně 1 + 0, upraveném na 1 + 2, kde už nebylo místo ani na otočení se v kuchyňokoupelně (pokud chcete poradit, jak z koupelny udělat i kuchyň, jsem k dispozici). Jak je vidět, 3. potomek plánován nebyl (dokonce jsem brala antikoncepci). To že přestavbu domku jsme samozřejmě dodělali až loni a dokonce že tam mají kluci každý svůj pokoj ani asi nemusím psát. Akorát teď už jsem se konečně "vybabrala" z plen a utírání nosů, i ten nejmladší už je ve školce a já dostala opět "skvělou nabídku" v práci a navíc jsme se rozhodli, že větší auto kupovat nebudem a raději pojedem na dovolenou ... A taky je mi 39, takže ... no abychom si to nepověděli za nějakých 9 měsíců ... - Mějte se fajn, milujte se a množte se, národ to potřebuje, přeci to nebudeme zachraňovat my s 3 dětmi ... |
Martina z Martina |
• |
19.7.2002 11:02:40
Osvedcena kombinacia sa javi planovany rafting/kanoning + potapacsky kurz.
:-)))))))))))))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.