Marketa-Dan 3 tydny |
• |
19.7.2002 9:21:39
Ahoj Sylvie,musim ti dat za pravdu.Ja jsem otehotnela zrovna ve chvili kdy jsem se vazne rozhodla schodit nejake to "kilo"/15kg/.Najela jsem na zdravou vyvazenou stravu,zacala behat,posilovat,no proste vse co je k tomu potreba.Hubnuti nakonec dopadlo tak,ze jsem na konci tehotenstvi mela nahore dalsich 25kg.Pri porodu jsem dala dolu10,takze tad mam sice zaruku,ze me hubnuti nic neprerusi,ale ceka me pro zmenu kil 30.VERTE-NEVERTE zakon schvalnosti funguje spolehlive.
Marketa |
Lenka K |
• |
18.7.2002 22:52:58
Snad v šestinedělí, né???
|
Blanka, syn |
18.7.2002 10:23:00
Hned běžím si je koupit,moje kamarádky má 4 holčičky-3.a 4. se jim narodila po takovémto nákupu,takže to funguje.Já měla poprvé doma jen načatý balík,tak to nevím...,ale jak jsem se po roce divila,že zdražily!!!Jinak gratuluju!!!
|
Markéta |
• |
18.7.2002 10:12:52
Mám kamarádku, která žije v USA. Jednou mi psala, že se už asi rok pokoušejí o dítě a pořád nic. A taky se zmínila, že budou kupovat nový auto. Tak jsem jí poradila, ať koupí auto malé - jen pro dva a navíc ať to sychruje přiléhavými minišaty nebo hodně odvážnými plavkami. Nevím, co všechno si pořídila, ale asi za dva měsíce psala, že je těhotná :-))
Sylvo, než umístění Jany do dětského domova je pro mě dojímavější její odchod z Thornfieldu po objevení první manželky :-)))) |
18.7.2002 9:58:06
Sylvie,
móóc gratuluju a přeji krásné těhotenství a porod podle tvých představ :) Já také zakoupila velkou zásobu a ejhle po 9. měsíčním snažení jsem otěhotněla. Dnes máme roční krásnou holčičku a ve skříni na mě 4 balíčky vložek 2 balení tampónů pořád ještě čekají ... :) |
Jana, 12. týden |
• |
18.7.2002 9:05:55
Milé dámy, máte pravdu. Něco na tom bude. Hygienických potřeb mám z Makra taktéž plnou skříň, ovšem permice mi stačila jenom měsíční:o) V plánu bylo ještě zakoupení steperu, ale to už jsme jaksi nestihli, takže mě to až tak draho nevyšlo:o) Přeju všem krásné těhotenství a zdravá miminka. J.
|
17.7.2002 23:17:37
Chachá, Sylvie, dnes snad už druhý článeček, který mi připadá nějaký povědomý ;o)))))
No, pravda, nějaké velké investice jsme sice neprovedli, ale aspoň budeme za pár týdnů zateplovat vršek baráku (=absolutní chaos), vyplnila jsem papíry na autoškolu (zdá se to sice kompatibilní, ale u 1.těhotenství mi tak nějak dělalo problémy i chodit do práce +- v čas zahájení a pracovat smysluplně..) - no je to sranda. Snad jen Miška mi nenosí snídani do postele :-))) /není u zdroje potravy/ Ale je fakt, že mám konečně vyřešeno ono dilema: srdce říká, že mimi ano a hned a rozum: to je věc absolutně nepřípustná a nezvládnutelná a riskantní a vůbec..... Takže hodnou 19-měsíční pečovatelku!!! Pá pá Ester + Míša (2roky) |
sally |
17.7.2002 22:40:26
Sylvi,
gratuluju Hele, když si nakoupím vložky se slevou ve velkoobchodě, funguje to taky???? Nebo musej bejt nakoupený poctivě za plnou cenu????? :-D PS - permici mám... roční... :-)) |
17.7.2002 20:42:57
S tou permanentkou do fitka to samozrejme funguje, aj ja mám jednu minutú do polovice, viacej som už nezvládala.
Inak, Sylvia, obdivujem všetky ženy, ktoré zvládajú druhé bruško s malým prckom. Keď si predstavím, že ja som skoro celé tehotenstvo len spala a spala, tak vôbec netuším, ako by som to všetko zvládla. Veľa šťastia. |
17.7.2002 19:52:22
Tak to s těmi vložkami sedí úplně přesně, zatímco normálně se mi občas stávalo, že jsem je zapomněla koupit a v osudný okamžik jsem si trapně půjčovala od kamarádek v práci a ve škole, když jsme otěhotněli poprvé, měla jsem doma jako zázrakem asi čtvero balení! Menstruace nepřišla ani po půl roce kojení, po sedmi měsících kojení jsme otěhotněli znovu a za dva týdny čekáme druhého prcka - takže vložky se už dva roky kazí ve skříni. No a jestli to takhle půjde dál, nevím nevím, kdy je využiju....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.