30.8.2002 20:59:40
To je skvělé, že to takhle všechno dopadlo, upřímná gratulace. Ale chci se taky k tomu "Proklínala jsem všechny ty sladké řeči o tom, jak úžasný a mystický a všeobjímající a povznášející a éterický je porod. Porod hlavně bolí! " - Mám úplně stjný pocit a až mi zase náš známej bude povídat, že těch 10-12 hodin porodních bolestí se dá vydržet nebo jinej zase co bysme chtěli, když teď máme ten epidurál.... tak je asi nakopnu..... Ale je fakt, že za to všechno ty naše miminka opravdu stojí.
|
Kačenka 27, bez miminka |
• |
30.8.2002 17:48:50
Miminko s nám zatím nedaří :-(
Jsem ráda, že se občas najdou takové ženské jako ty a doklážou popsat porod jako docela pěknou věc a né hrůzu s ukrutnými bolestmi. Díky, jsem děsný srabík a bolesti se bojím, tak jsem za každý podobná článek vděčná. Kačenka |
Agnes (1,5 dítěte) |
30.8.2002 11:29:14
Já jsem ve 24./25. týdnu (pořád přesně nevím, nějak se v těch počtech nevyznám) a čekám naše první miminko. Na porod se těším, ale z bolesti mám hrůzu. Byli jsme se podívat ve Vrchlabí a já byla přímo uchvácena. Přemýšlí tam i nad takovými detaily, jako že drobeček je celých 9 měsíců téměř v jedné poloze a to s přikrčenými nožičkami, proto ho netrápí žádným "natahováním" jen kvůli tomu, aby zjistili, jestli má 50 nebo 51 cm. Jsou to detaily, ale všichni víme, že nejen maminka chce pro svého čerstvého miláčka jen to nejlepší. Já už se nemůžu dočkat, až si ten maličký uzlíček pochovám. Čekat budu ještě až do Vánoc, ale bude to ten nejkrásnější Ježíšek. Jenom doufám, že to do Vrchlabí stihnem, máme to přes 70 km terénem, který je v zimě tak na rolbu...Přeju hodně štěstí a radost z dětiček!
|
29.8.2002 21:17:15
Držím vám palce, ať se vám povede rodit aspoň tak krásně, jako nám. MImochodem z prvního porodu jsem se léčila celých šest týdnů, zlobilo mě šití a prsa a vůbec celý člověk, teď jsem za tři hodiny vstala, dala si sprchu a ustlala po sobě postel na porodním sále. Prostě idilka, porodila jsem vlastně úplně mimochodem, až teď mi došlo, jak je porod přirozená záležitost. Ještě jednou držím palce.
|
Katka, 36 tyden |
• |
29.8.2002 19:32:55
Uzasne... Ja cekam svoje prvni miminko a chystam se jet rodit z Prahy az do Vrchlabi, abych porod probehl co nejprirozeneji. Neumim si predstavit, co mne ceka, i kdyz jsem precetla, co se dalo. Snad budu mit stesti a vse probehne stejne dobre jako u Vas. Mic gratuluji a preji hodne stesti.
Katka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.