Libushe+3 |
3.10.2002 3:59:18
Jo tak uz to tu chodi, ale byla jsem moc rada, ze jdu domu po trech dnech, nemocnice nesnasim a nemohla jsem se domova dockat. Ale doma to byl fyzicky docela narez.
|
Betty |
• |
2.10.2002 18:58:01
Vubec nechapu, ze Te pustili z nemocnice 3 den po operaci. Ja jsem take rodila 2krat,v Cechach, oba porody probihaly cisarem.Poprve jsem odchazela z nemocnice 9 den a po druhe, po 14 dnech. Ono je to tady v USA, postaveny na hlavu, bezny porod= druhy den hajdy domu, no des! Zlaty u nas doma, vubec se to neda srovnat. Nikdy bych tu nechtela rodit, jeste ze uz to mam za sebou a lituji ty, ktere to tady musi podstoupit.
|
Linda+Jess |
13.9.2002 11:57:49
Ja ziji v Italii,jsem ve 3.mesici a cim dal vice si uvedomuji,ze ceske zdravotnictvi je na velmi dobre urovni!!Kdyz jsem byla poprve v it.nemocici jen na hloupe kontrole,zarazilo me prostredi.Ne,nechci prehanet,nebyla tam spina apod.Ale nase nemocnice(konstatuji s pychou) jsou HEZCI!!!Ta jejich sed,zadne obrazy,reklamni poutaky,informacni letaky,nic!U nas v cekarnach jsou zdi hezky vyzdobene a starsi prostory se snazi rekonstruovat.Tady jsem pred mym manzelem kritizovala v jednom kuse.Myslim si,ze na zaver me mel plnou..Jo a v pokoji,kde jsou maminky po porodu se mi to taky nelibilo.Byly tam 3postele,ale byly dost namackane na sobe.mistnost byla celkove mala na to,aby tam nacpaly 3 postele.A tady bych mela rodit?NE, ne a ne.Asi trochu prehanim.Nakonec Italie je na lepsi urovni nez Ceska rep.Ale ceske zdravotnictvi ve srovnanim s tim,co jsem zatim videla,je urcite na dobre urovni.
|
Jindra |
• |
6.9.2002 18:03:31
Mas pravdu. Co vysel ten clanek 27.8. cekam kdy se objevi nejaka reakce na ten "zavidenihodny" porod. Ale pokud se neda nadavat na ceske zdravotnictvi, tak to nestoji za reakci.
|
Adriana, 2 děti 11 a 6 let |
• |
6.9.2002 15:07:37
Vida, vida, stát se tohle v Čechách, už bychom tady měli spoustu příspěvků o zpackaném císařském řezu!!!
Tady je vidět, že ani soukromý lékář, záviděníhodný a ukázkově rychlý porod a nemocnice v New Yorku nemůžou vyloučit náhodu (či nehodu?. Že by to nebylo s naším zdravotnictvím až tak špatné? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.