• |
14.10.2003 15:38:44
Tieto nezmyselne lacne kauzalne vzathy, maju vyvolat u plebsu vacsiu pokoru a poslusnost. Su vyjadrenim najvacsej rezignacie a prijmania veci takych ake su. To este ten co zanadava na system do ktoreho sa dostala euro-americka civilizacia ma vacsiu cenu ako stado, ktore sa bude len nepricetne rozmnozovat ako narody v afrike : sice nemam co jest a dieta bude mat HIV ale ja si dokozem ze som este aj pri nedostatku jedla stale plodny/a/.....
A nakoniec ci si to uvedomujete alebo nie, tak 90% vasich hodnot spadaju do kategorie ekonomickych /mam co nosit, mam dom, cas, oblecenie, auto..../ ktore su tie pominutelne. Spominate par ludi co je okolo vas, ale zijete mozno v rovnovahe /podla vas/ zasluhou uvedenych ekonomickych statkov. Takze ak si chcete uchovat ten dnesny stav teplucka a nejakeho vyprojektovaneho kludu tak dalej sledujte novu, citajte blesk a pocuvajte pesnicky medzi reklamami. A tych ktori ziju svoj zivot so svojou hlavou. Skryte uznavajte, lebo plebs potrebuje niekoho zboznovat to je ten totemizmus v nas. |
• |
13.6.2003 22:21:08
Je pravda, že pokora na dík že mužem žít je to nejčenější.
|
Marcela A. |
• |
5.11.2002 12:37:50
Děkuji, právě jsem si uvědomila, jak je vlastně skvělá ta kupa prádla, která čeká na moji žehličku a mé ruce. Mohu být opravdu pyšná na tu horu práce a výdajů, protože to svědčí jedině o tom, jak dobře se mám. Nyní jdu s obrovskou chutí uklidit všechny hračky po své dcerce s myšlenkou, jak ona se má, že má tolik hraček a jak já jsem úspěšná, že jí je mohu koupit. Ještě jednou děkuji....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.