• |
29.4.2010 10:09:25
DobrĂ˝ den.
ProsĂm o pomoc v pĹ™ĂpadÄ› potĂžà mĂ©ho synka, protoĹľe náš pediatr nám moc nepomohl. ChlapeÄŤkovi je mÄ›sĂc a celĂ˝ ÄŤas od cca. 3-4 dne od narozenĂ má bolenĂ břÚka, prĹŻjem, pláče… JelikoĹľ kojĂm, myslela jsem si, Ĺľe to mĹŻĹľe bĂ˝t i mĂ˝m mlĂ©kem a drĹľela jsem pĹ™Ăsnou dietu… AĹľ na moje nalĂ©hánĂ po pár tĂ˝dnech dala doktorka vyšetĹ™it stolici a krevnĂ˝ obraz a nález v stolici byt _ Pseudomonas aerouginosa, masivnÄ›. Abych celou situaci upĹ™esnila, tak: - krevnĂ obraz je v pořádku, - nález nebyl konkrĂ©tnÄ› kvantifikovanĂ˝, jenom Ĺľe je nález „masivně“, - stolice jsou vodnatĂ© (2x se svÄ›tle zelenĂ˝mi částeÄŤkami), - stolice jsou cca. 10x dennÄ›, resp. pokaĹľdĂ©, kdyĹľ má vÄ›try, - asi 10 min po kojenĂ nastává silnĂ˝ pláč, evidentnÄ› kvĹŻli bolenĂ břÚka a taky pláč vĹľdy pĹ™i vÄ›trech, coĹľ je kdykoliv. ProsĂm tedy o pomoc, jak mĂ©mu chlapeÄŤkovi pomoc, se tĂ©to bakterie zbavit, protoĹľe se uĹľ nemohu dĂvat, jak se trápĂ. Dá se vĹŻbec danĂ© bakterie zbavit? Chápu to tak, Ĺľe je to nÄ›co navĂc, co by tam bĂ˝t nemÄ›lo. Nebo je to tak, Ĺľe danou bakterii uĹľ bude mĂt v sobÄ› pořád, jenom se má posĂlit imunita, aby nemÄ›la sĂlu škodit? DÄ›kuji za odpověď a pĹ™eji hezkĂ˝ den. |
• |
4.1.2010 14:43:46
Dobrý den, dneska jsme dostala také antibitika pro 3. měsíčního syna. Má kašel a rýma mu teče rovnou do krku, nejde odsát ani vysavačem. Jsem z toho vyděšená, ale určitě je budu podávat. U takto malých dětí se velmi rychle může zhoršit průběh nemoci, až v zápal plic. K lékařce chodím, už 3 roky se starším synem a ten doposud antibiotika neměl. Proto předpokládám, že moje paní doktorka ví co je potřeba.
|
• |
4.1.2010 14:43:27
Dobrý den, dneska jsme dostala také antibitika pro 3. měsíčního syna. Má kašel a rýma mu teče rovnou do krku, nejde odsát ani vysavačem. Jsem z toho vyděšená, ale určitě je budu podávat. U takto malých dětí se velmi rychle může zhoršit průběh nemoci, až v zápal plic. K lékařce chodím, už 3 roky se starším synem a ten doposud antibiotika neměl. Proto předpokládám, že moje paní doktorka ví co je potřeba.
|
• |
6.12.2000 18:44:40
Milá Evo,
v polovině listopadu jsme chytly velkou rýmu asi v autobuse. První 4ři dny nemoci mě opravdu vylekaly (plně kojím a neočekávala jsem žádnou nemoc). V noci jsme nespaly, špatně se jí dýchalo. Léčily jsme se: 3x denně nasivin a odsávání hlavně ráno - pokaždé když bylo třeba. Technika odsávání je velmi důležitá, doporučuji tu s luxem. První týden nemoci jsme byly doma, druhý jsme už chodily na krátké dvouhodinové procházky. Po 14ti dnech jsme se toho zbavily. Přeji brzké uzdravení. Jarmila |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.