| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Genetické testy - pár otázek k zamyšlení

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 260 [Dalších 120 >>]
  • 
4.11.2002 11:30:38
Milá Aido,
já vím, že to vyznělo dost špatně. Už jsem psal, že to bude asi dost kontroverzní názor. Jedná se mě pouze o to, aby se vzal v úvahu fakt, jak bude to dítě žít...a v jakém světě bude žít.
Když bude trávit celý život s rodiči, kteří se o něj bude starat a BUDE SPOKOJENÉ, tak ani slovo proti. Jenomže člověk se vyvíjí. Přijdou dny, kdy péče rodičů a jejich společnost není to nejdůležítější. A pak dítě, vlastně mladý člověk najednou zjistí, že nemá stejné šance jako ostatní. A že jeho mentální postižení či jakékoliv jiné pro něj je handicapem. Máme právo rozdat dětem špatné karty do života už od začátku?
kj
  • 
4.11.2002 11:23:18
asdůlkfja
3.11.2002 20:32:05
Tak se pro dnešek taky měj a dobrou. Zítra jdu taky k Dr. tak se večer určitě pochlubím.
3.11.2002 20:30:31
O materně moc nevím, ale většina ji doporučuje, taky jsem uvažovala, že se pak Dr. zeptám, jestli bych ji mohla brát až doberu tu kyselinu listovou. Ale o tom, že by se po ní rodili velké děti, to jsem ještě neslyšela. To fakt nevím.
Barunka 25
3.11.2002 20:29:47
Tak já nevím proč mi nasadil tu Maternu...no uvidíme. Tak já budu končit. Měj se hezky, opatruj sebe i mimíska a zase se někdy ozvi. Já budu zítra plná dojmů od doktora, tak se pochlubím. Tak dobrou noc
Barunka 25
3.11.2002 20:27:40
Řekl mi, že do 3. měsíce určitě, a pak se uvidí. Ale myslím, že když budu chtít, že mi ji napíše taky. Byla bych radši. A co ty vitamínky? Já jsem totiž četla různý názory na Maternu, že se po ní rodí velké děti apod. Chci se na to zítra zeptat. nevíš o tom něco?
3.11.2002 20:27:18
Jo a ty vitamíny - beru jen kyselinu listovou a taky jsem ze začátku měla magnesium.
3.11.2002 20:25:00
No, mě Dr. 12.8. potvrdila těhotenství a 13.8. začly v Praze evakuovat Karlín (tam jsem pracovala) a od té doby jsem doma. Dr. se dověděla, že pracuji v Karlíně a hned mi napsala neschopenku.
Divím se, že právě tobě neschopenku až do konce nenapsal tvůj doktor, navíc, když si málem potratila.
Barunka 25
3.11.2002 20:20:57
A ty chodíš do práce? Já učím a mám úplně hrůzu až ve škole řeknu, že jsem těhotná, i když oni to asi poznají. Ale znáš učitelky, drbny, zatím nic nevědí, nikomu jsem zatím nic neřekla. Jen rodičům. Jinak, já asi budu chtít vědět jestli je to holčička nebo kluk, jsem hrozně zvědavá. Doktor mi doporučil Maternu, bereš taky nějaký vitamíny?
3.11.2002 20:17:43
Jo, bříško už mám docela hezky zakulacený, už je na mě konečně vidět, že jsem těhule, ale ještě to není ono :-)
Brzo si budu muset taky pořídit nové kalhoty, protože se můj šatník taky dost omezil.
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 260 [Dalších 120 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.