| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak uklidit hračky

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 78 [Dalších 28 >>]
11.7.2005 8:24:55
Kdyz jsem si precetla clanek ,tak jsem se musela smat,jelikoz jakoby jste psala o moji dceri.Je ji 4roky a uz od 2let takto spolu bojujeme ,mala byla i skoro mesic bez hracek ,zkouseli jsme vsechno ,co se da ,skritka(to nebyl dobry napad,jelikoz potom mela strach ,ze "v jejim pokojicku " nekdo takovy chodi ),Vecernicek,vyhodit hracky...po dobrem ani po zlem,nic.Na chvilku zabral Jezisek ,ze lita cely rok vecer kolem oken a diva se ,jak deticky maji uklizene hracky ,aby potom vedel komu ma na Vanoce neco prinest-hracky. To zabiralo asi mesic .
Slysela jsem jen od moji maminky ,ze musim na to dbat ,ze je to holcicka...ze ja jsem si po sobe uklizela...Tchyne mi rika ,ze je to cely tatinek ,ten si po sobe nikdy neuklizel...,abych ji potom neudelala nejake trauma...
Ja jsem si zvolila svoji cestu, kdyz vidim,ze mala tam nemuze uz ani projit ,tak reknu "pojd ,maminka te pomuze a budeme spolu uklizet" ,nekdy i formou hry,ze ona je maminka a ja Natalka ,jde bez reci.Mozna je to i tim,ze mam na ni mene casu ,jelikoz ma brasku 9mesicniho. samozrejme ,ze ,mezi tim si i hraje ,potom uklizi ,nekdy to dopadne ,ze uklidim 3/4pokoje ja. Ale ja jsem spokojena i za tu 1/3. Ted jsem si i vsimla ,ze obcas jde sama a uklizi si tam . Jinak v kuchyni a v obyvaku ji do toho nutit nemusim,to mi sama od sebe myje nadobi,utira prach...
Mozna az bude jednou velka ,tak se budu divit ,jak ma naklizeno...
Michala
  • 
1.4.2005 8:28:58
Mrkněte na šablony na stránkách www.brydova.cz.Je tam hrozně moc odkazů na německé stránky a až na ně najedete,tak si nebudete moct vybrat.Mějte se hezky maminy s dětičkama,ale i ti ostatní.
14.3.2005 17:20:17
Simčo, o mně máma v dětství tvrdila, že jsem děsná bordelářka. Teď mám víc uklizeno než ona a to i s naším expertem na rozhazování hraček. Osobně si myslím, že jsou důležitější věci než "vypulírovaný" pokoj a život je naučí. Tak nevěš hlavu.
14.3.2005 15:43:31
No jo, ale co s dídětem, které pokývne hlavou a sdělí že jo, ať si je teda odnese (a je jedno kdo - skřítek, pejsek s kočičkou nebo jako u nás - tvrdíme, že je odneseme dětem do dětského domova, kde si děti hraček váží.....). Uklízet ji nikdo nedonutí. V pokoji se snaíme alespoň udržovat "průchozí uličku" :-D
Simča
Jana a Viktorka 2,5 r.
  • 
14.3.2005 14:44:11
Nápad se skřítkem, který odnáší neuklizené hračky je výborný. Nám ale pomohl pan Čapek se svým Pejskem a kočičkou. Teda abych byla přesnější - jeho pohádka o tom, jak ti dva našli pohozenou panenku. Samozřejmě se jí ujali a museli pro ni obstarat nějaké hračky. A těch, které si děti neuklidí, je přece spousta. Když jsem tuhle pohádku četli asi ve dvou letech poprvé, vůbec nás nenapadlo, jaký bude mít účinek. Teď jsen stačí říct, že pokud si hračky neuklidí, zavoláme pejska a kočičku, aby si vzali hračky pro svou panenku. A když ještě jakoby sáhnu po telefonu, viděi byste ten fofr.:-)
Lída
  • 
10.3.2005 9:24:25
V praktické ženě byli jako příliha někdy v prosinci.HRAČKY.
A nebo sednout do knohovny a prolistovat ANNY.
Hodně štěstí.
10.3.2005 8:45:43
ahoj, nemate nekdo nebo nevite o nejakych strankach na netu, kde by se dali najit sablony na medvidka? V blesku pro zeny je jak usit medvidka, ale neni tam sablona a dcera porad otravuja, ze chce usit medvidka, uz jsme koupily i latku. POMOZTE prosim
dekuji
8.3.2005 14:01:35
Nechci vas strasit,
ale ja mom doma bordelare a nepomaha nic ..jeho pokoj ignoruju(je mu 13). driv si hracky uklizel a celkem to slo zato ted nepomaha nic!!!..proste to ignoruju a nedovolim mu prenest bordel pres prah jeho pokoje....ale je fakt ze tak jednou do mesice mu to neda a uklidi:-))
Dana, syn 3,5 roku
  • 
7.3.2005 22:02:22
Po přečtení tohoto příspěvku si živě vzpomínám na dobu, než začal syn chodit do školky. Řekla bych, že byl totálně flegmatický, také na něho neplatilo nic. Ani zákazy, ani sliby, ani výhružky. Nyní chodí do školky a uklízet se naučil tam. Dnes s úklidem není problém. Vím, že jsem neporadila, ale alespoň nějaká zkušenost.
Sabina
  • 
23.2.2005 21:59:42
Zdravím na Slovensko,
mám tříletou holčičku, velice čilá. To by byla přesně obdobná reakce na skutečnost, že existuje skřítek.Jednou jsem se spálila s klekánicí, to byla na 2,5 letech taková smršť otázek, že už to víckrát nebudu pokoušet.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 78 [Dalších 28 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.