16.12.2002 13:51:23
...jaká pozitiva to má pro novorozence ?
|
Jana |
• |
16.12.2002 13:47:29
Ona je reakce a reakce, jestli to, že budu mít děti znamená, že budu hysterická jako vy, tak se moc netěším. Já nevím, někdo nesouhlasil, ale dovedl reagovat a vyjádřit to normálně, ale zrovna Alice, to je fakt síla, jak má někdo jiný názor než ona...
|
16.12.2002 13:45:12
Alice to s tim priborem nebylo spatne ;o)
|
16.12.2002 13:42:35
Jano nikdo nikoho neodsuzuje, piseme tady sve nazory a komentare na clanky. Az budes mit deti, tak mozna budes reagovat taky podle sveho. Ja myslim, ze jsme tady od toho abychom vyjadrili svuj nazor. Proc jinak by Bora zverejnovala zase svuj pribeh? Bora bude mit urcite radost, ze vyvolala diskusi. Myslim, ze je to uspech, kdyz primejes lidi reagovat, takze klidek.
|
16.12.2002 13:37:01
Jo Boro, ja bych pochopila smysl tve metody pokud nemuzes kupovat pap. plinky z financnich duvodu. Je to hrozne drahe a i ja zacinam s nocnikem, ale nevidim zadny problem s vlhkem (dnesni pliny saji tak ze mimi neni mokre) a s opruzeninami, no pokud setris tak, ze bys drobecka cely den neprebalila, tak se opruzeniny udelaji (my zadne opruzeniny nemame) a s neekologickym odpadem ( o tom jsem se tady uz vyjadrila dost).
|
Jana |
• |
16.12.2002 13:34:27
Nevím jestli to, že někdo používá plínky je známkou civilizovanosti a toho, že doma používá příbor, jak míní Alice. Nevím proč je tak zaujatá proti tomu, že někdo dělá něco jinak než ona. Plínky nejspíš budu také používat, ale nevím proč někoho hned odsuzovat, že je používat nechce. Navíc, děláme to z velké části, protože je to pohodlné pro nás, nemyslíte?
|
Alice jedna dcerka |
• |
16.12.2002 13:31:17
Karo, to nemmuze pojistky likvidovat v kamnech. Protoze by do ovzdusi unikalo moc skodlivin,,,, Tyto odpady se musi likvidovat palenim pri vysokych teplotach...a na kominech jsou filtry dle hygienickych norem
|
16.12.2002 13:25:37
Ja ziju napul take v Praze a tam jsou kontejnery na plast neustale plne, takze to lidi stejne vyhodi do normalniho odpadu anebo je vetsina takovych, pro ktere jsou kontejnery o par kroku dale nez aby tam chodili. Bohuzel...lide by je ale vraceli, kdyby lahve byli vratne, proc to stat neresi takhle prez obchody, prez dodavatele - s vykupnimi stroji?
|
16.12.2002 13:22:18
To co jsem napsala o odpadcich plati take pro Boro. Zajimalo by me jestli je tak disciplinovana nejen v komunikaci s mimi, ale take ve vyhazovani "pojistek" jak plinky nazyva, mela bys je asi palit v kamnech a hovinka ukladat na zahrde na kompost.
|
Alice , jedna dcera |
• |
16.12.2002 13:20:22
No Karo, tak to docela neni. Preci jsou vsude kontejnery na plast, papir, lahve..... Ja ziju v Japonsku a tady se taky tridi odpad, ale jeste jsem neslysela, ze by nekdo takto experimentoval s ditetem...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.