| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Novorozenec bez plínek

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 146 [Dalších 76 >>]
Sosan
  • 
17.12.2002 18:19:08
No, pro normálního člověka je mnoho věcí důležitějších než tělesný kontakt s dítětem. Tedy za předpokladu, že spolu normálně jsou doma a běžně se dotýkají při všedních úkonech. Ty jsi snad jiného názoru?
  • 
17.12.2002 18:08:03
ale proč ti to připadá důležitější práce, než tělesný kontakt s dítětem?
Simča a beruška
17.12.2002 17:13:21
Dneska jsem trochu déle v práci, no trochu - jsou to už 2 hoďky navíc. Manžílek volal, že s berčou bobujou a nemůže jí odtamtud dostat, aby pro mě přijeli. Jsem docela ráda, protože si alespoň můžu udělat čas na Rodinu. Takže si pročítám co můžu. Taky u toho trochu pracuji :o)
A docela je to sranda. V žádném případě jsem se nechtěla nikoho dotknout (maminek s klokankama ani Bory). Jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor. Je v podstatě jedno, jak to kdo z nás dělá, hlavně když je přesvědčen, že je to v pořádku. Mě také plno lidí (dokonce i příbuzní) odsuzují za některé praktiky ve výchově. Jsem pro ně příliš úzkoslivá, přecitlivělá, až moc zodpovědná, opatrná....Prostě se snažím podle svého nejlepšího svědomí být dobrá maminka. A jestli to takhle cítí všichni, tak je to v pořádku.
Výchově zdar!! :o)
17.12.2002 17:06:21
pro sosana:
ziju v rakousku
niki (2roky) vyrusta dvojjazycne a spi ve vlastni posteli
jsem vegetarian
pribory pouzivame
autem jezdime
...
co je v soucasne pluralitni dobe jeste standart a co uz alternativa? ;-)
vetsinou delam vsechno z ryze praktickych duvodu
-karolinu do satku a niki ji nic nehodi na hlavu
-do velke postele, protoze na druhou postylku neni misto
atd
bora
17.12.2002 17:05:17
Pro www - Někdo třeba s PC pracuje, ne každá matka na MD musí zákonitě stát pořád v kuchyni u "plotny"...
Lida a 2holky
17.12.2002 16:51:23

treba i to. Tlachani po internetu alespon pocitove udrzuje "matku" v socialnim kontaktu, coz je velmi dulezite pro to, aby se ta matka "nezblaznila". Socialni kontakt je zakladni zivotni potreba cloveka, stejne jako jidlo, teplo, osaceni, bydleni apd.
Lenka
  • 
17.12.2002 16:49:20
Já jsem broučka párkrát vzala do klokanky a pak začal úplně kočár odmítat. Zvykl si koukat kolem sebe, což z hlubokého kočáru nejde.
  • 
17.12.2002 16:45:31
jako třeba tlachat po internetu?
17.12.2002 16:44:18
neboj, my kocarek mame.
a v noci i plinku, karo uz cura vic nez pred dvema mesici.
bora
17.12.2002 16:41:20
jen kratce ke kyclim:
ty jsme upravili nosenim v satku ne nosenim plinky
bora
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 146 [Dalších 76 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.