| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Strakonice, a.s.

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 32 [Dalších 2 >>]
  • 
11.1.2006 9:54:16
Ve strakonicke porodnici jsem rodila v cervnu 2005.Da se rici,ze jsem byla az na male vyjimky spokojena.Pokoje jsou tu male,utulne a pro narocnejsi rodice je mozne si priplatit a mit pro tech par dni jen pokoj pro sebe.Nemam rada samotu,tudiz jsem zustala v beznem pokoji pro dve matky.Jelikoz jsem mela rizikove tehotenstvi,musela jsem nastoupit do nemocnice o tyden drive.Sice-doma je doma,vse se dalo zvladnout.Sestricky jsou az na male vyjimky prijemne.Muj nazor je,ze vsude je "neco" a sestricky jsou take jen lidi.Proto se setkavame i s temi mene prijemnymi,ktere svou praci berou jen jako zamestnani.S temi nastesti zit nemusim a tech par dni se da prezit.Nema cenu se rozcilovat,vzdyt nam to mnohem vice vynahradi ten drobecek,ktery je vedle nas.Nastesti je vetsina sestricek prijemnych o doktorech nemluve.Ja mela pri porodu to stesti,ze me rodil bezvadny,mily a jedinecny doktor FOUR a zaroven byly skvele i porodni asistentky.To se to potom rodi:-)))Tak tedy pri trose optimismu mohu tuto porodnici jen doporucit.Hlavne klid a zadne rozcilovani,doma si vse prizpusobite svemu a muzete v klidu vychutnavat toho sveho vonaveho milacka.Ahoj vsem a hodne stesti.
kvetule :o)
  • 
9.8.2005 12:43:27
Děkuji za odpověď.Dlouho jsem na těhto stránkách nebyla, tak odpovídám se zpožděním.Ve Strakonické porodnici jsem zdárně porodila a máme krásného chlapečka.I když porod byl dost drsný, to malé sluníčko mě to mnohonásobně vynahrazuje.Jinak přístup sestřiček ve Strakonické porodnici byl velice dobrý.Myslím že se tam všem maminkám i miminkům věnují s velkou péčí.Byla jsem spokojená i s pokojemi.Jsou tam krásné postýlky pro miminka a celkově působí pokojíčky útulným dojmem.Myslím že maminky mají příjemné prostředí na strávení několika dnů po porodu.Všem těhulkám přeji snadný porod a zdravá miminka.
20.5.2005 14:47:53
Květule, Blanko,
košili na 6nedělí dostanete erární. S sebou:
- OP
- průkazku zdr. pojišťovny
- oddací list
- prohlášení k narození dítěte (jména)
- toaletní papír
- podprsenky
- ručníky
- vložky do podprsenky
- možno vlastní jednorázové kalhotky
- propiska na zapisování kojení a stolice mimča
- plenky (ty, co dostanete, nestačí na celý pobyt).
Pokud si chcete schovat těhotenskou průkazku na památku, musíte si jí před odchodem do porodnice ofotit.

Přestavba ve strakonické porodnici spočívala v tom, že porodní sály zůstaly tak, jak byly, ale šestinedělí se přestěhovalo. Pro toho, do to ve Strakonicích tolik nezná: Pavilon má tvar písmene T, levé horní křídlo jsou porodní sály, dolní křídlo je 6nedělí, pravé hodní křídlo je dětské oddělení (ne novorozenci, ti jsou na 6nedělí, ale dětské oddělení nemocnice). 6nedělí je kromě toho modernizované - 2lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a jeden nadstandard, kde může přespat i táta.

Zdraví a dobré porody přeje Jana
Kvetule
  • 
12.3.2005 22:53:45
Taky se chystám v květnu do Strakonické porodnice a nevím co vše si vzít sebou,připojuji se k tvé prosbě o radu.Ani nevím jestli můžu mít svoji kojeneckou košilku, nebo je tam erární prádlo.Rodila jsem před 13.lety a to ještě v Sušici, což bylo prostředí přímo děsivé a tak by mě zajímalo jak to vypadá ve Strakonicé porodnici.Slyšela jsem že je po nějaké rekonstrukci a tak by mne zajímalo jestli už má z této renovované porodnice někdo nějakou zkušenost.Děkuji moc za pochopení a odpovědi ahojky K.
  • 
12.3.2005 10:29:37
Ahoj.
zajímalo by mne, co všechno si sebou vzít do porodnice ve Strakonicích. Před 4 lety jsem rodila ve Vojenské nemocnici v Plzni, kde jsem byla spokojená. Teď ale bydlím blíž ke Strakonicím, takže druhý porod bude asi tam.
Děkuji za odpověď. Blanka
Blanka Martakova,syn Kubik
  • 
14.1.2005 20:37:26
Mile hodne sestricky{porodni i detske},mili pani doktori,mnohokrat Vam vsem dekuji za peci a starost,kterou jste me a memu synkovi venovali.Bydlim sice v Plzni,ale nikdy bych nesla rodit jinam nez opet do Strakonic.Diky.
B.M.
Magda, syn Jan15, Matěj3 a dcera Barborka 5měsíců
  • 
16.12.2004 10:00:23
Před 15 lety jsem přivedla na svět svého prvního syna v porodnici v Plzni.Byla to katastrofa. O přítomnosti partnera u porodu jsem si mohla nechat jenom zdát. Rodila jsem na nějaké chodbě, protože porodnici rekonstruovali. I přístup personálu byl velice formální a neosobní.Po porodu jsem viděla syna až za 3hodiny a tak to šlo celých pět dní. Krmení po 3hodinách a dost.Moje další dvě děti jsem porodila ve Strakonicích a musím se přiznat, že jsem byla velice mile překvapena přístupem jak doktorů tak sestřiček. Můj manžel byl celou dobu se mnou a radím všem nastávajícím maminkám, aby si tatínky k porodu vzali, protože na příchod našich dětiček vzpomínáme jako na nejkrásnější zážitek v životě. To mluvím i za manžela. Ještě bych chtěla poděkovat panu doktoru Razakovi, který se o mě celé těhotenství staral a panu doktoru Fousovi který mě rodil. Díky i sestřičkám.
14.8.2004 10:21:52
Pokud zde někdou hledá radu kam jít rodit tak pozor na to, že strakonická porodnice je od 6:00 ráno dne 16.8. na týden (tedy do 22.8.) uzavřena. Neděste se, nejde o žádnou epidemii, ale o veskrze kladnou věc: malování a stavební úpravy na oddělení šestinedělek, kde mají být všechn pokoje vybaveny WC a sprchou (vždy pro dva pokoje = 4 maminky jedna specha a WC). Pan primář Chod i veškerý další i zde kladně zmiňovaný personál je tam stále a podle referencí kamarádky je to tam stále tak příjemné, jako před 7 lety, kdy jsem tam rodila já.....
Simča
2.5.2004 16:51:12
ahoj,rodila jsem ve Strakonicích v 2/2002.Ze začátku to vypadalo na porod přirozenou cestou,pak se to trochu zvrtlo a byl z toho císařský řez.Doktoři,asistentky i sestřičky byli skvělí,moc mi pomohli.Na JIP je to taky dobré,jen musíte psychicky zvládnout báby po gynekologických operacích.Na normálním odd.novorozeneckém jsou až na výjimky hodné sestřičky.Nezapomeňte jít do porodnice optimisticky naladěné,budete tam jen chvilku a za to rozčilování s nepříjemnýma lidma to nestojí.Hodně štěstí a lásky přeju všem maminkám.
Ivča + 3 kluci
3.10.2003 21:18:26
Měli jsme na výběr Klatovy nebo Strakonice,po zkušenostech dvou kamarádek,které rodily v Klatovech,jsme se rozhodli pro Strakonice.A dobře jsme udělali.S manželem jsme před samotným porodem měli místnost jen pro sebe,byla na pokoji vlastní toaleta i sprcha.Paní doktorka i asistentky byly báječné. Na oddělení byly milé a ochotné sestřičky, nepříjemná byla jen jedna,ale nepamatuji se jméno.A co se týká rodiček - gynekolog,který chodil na vizity,byl v pohodě.Pokud jde o miminka - myslím,že pediatr MUDr. Gregora je člověk na svém místě, a to doslova.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 32 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.