| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pánbůh zaplať za CAP aneb Jak jsme rodili aktivně

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 96 [Dalších 76 >>]
Lubylu
15.2.2004 19:28:39
Ahoj Rendíku,

mailíka jsem dostala, děkuju hlavně za fotku - Jonášek už je táááááák veliký chlapák!!!!
Musíš mi poslat tvé tel. číslo, máme tu super levné volání do ciziny, hned jak to půjde tak ti brnknu, musíme pokecat!!

Ed
15.2.2004 19:22:43
ED,

obcas me to take napadlo...za me se tam take nekdo vydava a jak tak koukam prestat bavit to tu OSOBU neprestalo...

porodnice je presna ukazka toho,ze s blbcem se nedomluvis-zakladajici se na ubohosti...a mohlo to byt hezke se doplnovat bez urazek...

Ed,nic si z toho nedelej patrim take do klubu -MOZEK a co zbytek...

mozna se dovime vice ...

dostala jsi maila???

hezky den ti preji a pozdravuj doma RENDA
Lubylu
15.2.2004 18:07:54
Ahoj hollky .... Sylvie, Crystal, Sylvo, Ajdo a další co jste si buď při tlačení vytlačily mozek, nebo teprve vytlačíte :oD

To co se děje na porodnici.com už je opravdu ubohost a mě by ohromně zajímalo, kdo že se to pod anonymními příspěvky skrývá. Už jen proto, že třeba o mě ta dotyčná osoba ví více než někdo, kdo se jen tak přichomítne. Takže usuzuji, že můj "příběh" bedlivě střeží a asi této osobě vážně leží v žaludku fakt, že jsem doma porodila a bože děs se, bez komplikací.

Máte taky někdy pocit, že by vám spousta lidí přála, aby se při porodu doma něco semlelo jen aby vám mohli říct - já ti to říkal/a????

Mám takový dojem, že se ale nedočkají..... to budu spíš do nemocnice dříve převezena díky otřesu mozku - který utrpím při dalších a dalších srážkách s blbci, kteří nemají ani sílu podepsat se pod svůj názor.

Ed
  • 
15.2.2004 14:23:46
Teda já nevím, ale Pařízka jste dneska četly?

Citace:
Osobně, jako i celá redakce, máme pouze jednu výhradu. Nepřejeme si, aby se na našich stránkách objevovaly kritické poznámky na různá zdravotnická zařízení. Má-li kdokoliv potřebu se i třeba oprávněně takto vyjadřovat, nechť tak učiní přímo na webovou adresu a bez pseudonymu.
Chceme se vyhnout běžné praxi jiných webů, kde se nakonec nepozná (tedy alespoň laik) zdali se jedná o upřímnou stížnost nebo pouze o pomluvu.
14.2.2004 23:38:21
ja si myslim,ze se vzdy nekdo najde a mozna rad zneuziva...asi si tim hlavu lamat nebudu a uvidim...mozna se ozve...

pa renda
Apolena.
14.2.2004 20:48:04
No, řekla bych, že jsem jim to aspoň trochu znepříjemnila... :-)). Aspoň ty reakce na pravopisné chyby byly docela bouřlivé - něčí sebevědomí se zatřáslo. Podle reakcí dost. Cha cha.
Apolena.
14.2.2004 20:41:10
Hmmmmmmm....já bych řekla, že to není puberťák, na to je MOC dobře informovaný. A navíc jste si už určitě všimly, že zásadně brojí jen proti maminám, které porodily doma nebo porod doma neodsuzují. Jsem si téměř jistá, že to bude někdo z pánů lékařů.

Zuzana
14.2.2004 18:54:44
No, o stěhování serveru ani o smazaných diskusích nic nevím, nemůžu soudit, možná to tak bylo... ale pokud vím, tak redakce diskuse běžně nemaže, ani když se tam objevují "nevhodné" názory, dokonce ani tehdy, objevují-li se tam vulgarity, urážky a prasečinky, které s tématem nesouvisejí, což se děje poslední dobou velmi často, jelikož jedinci, kteří se takto na internetu anonymně realizují, už postřehli, že redakce takové příspěvky nemaže (nebo jen na důrazné a několikeré upozornění) a že si tedy mohou dělat prakticky co chtějí.

(btw.- Capy je chlapeček ♂)
14.2.2004 17:13:16
Na porodnici vycházjí články, no, někdy s dost předpotopními názory (konečeně, sama víš :o) ). A aby z nich nastávající maminy nebyly tak vyplašené, psaly jsme, jak to DOOPRAVDY vypadá v praxi. A jednou jsem se chtěla k jednomu článku podívat, jak se nám rozvíjí diskuze... a ejhle - byla celá smazaná. Za redakci mi Capy odpověděl(a) to o stěhování serveru, a že diskuze za starými články stěhovat nebudou, neb by to bylo příliš složité... :o)

s.
Zuzana
14.2.2004 16:56:44
Jé, ahoj!☼
To víš, že víme, že to jsi ty...

Sylva: jaké reakce byly odkud smazány?
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 96 [Dalších 76 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.