Lubylu |
15.2.2004 19:28:39
Ahoj Rendíku,
mailíka jsem dostala, děkuju hlavně za fotku - Jonášek už je táááááák veliký chlapák!!!! Musíš mi poslat tvé tel. číslo, máme tu super levné volání do ciziny, hned jak to půjde tak ti brnknu, musíme pokecat!! Ed |
15.2.2004 19:22:43
ED,
obcas me to take napadlo...za me se tam take nekdo vydava a jak tak koukam prestat bavit to tu OSOBU neprestalo... porodnice je presna ukazka toho,ze s blbcem se nedomluvis-zakladajici se na ubohosti...a mohlo to byt hezke se doplnovat bez urazek... Ed,nic si z toho nedelej patrim take do klubu -MOZEK a co zbytek... mozna se dovime vice ... dostala jsi maila??? hezky den ti preji a pozdravuj doma RENDA |
Lubylu |
15.2.2004 18:07:54
Ahoj hollky .... Sylvie, Crystal, Sylvo, Ajdo a další co jste si buď při tlačení vytlačily mozek, nebo teprve vytlačíte :oD
To co se děje na porodnici.com už je opravdu ubohost a mě by ohromně zajímalo, kdo že se to pod anonymními příspěvky skrývá. Už jen proto, že třeba o mě ta dotyčná osoba ví více než někdo, kdo se jen tak přichomítne. Takže usuzuji, že můj "příběh" bedlivě střeží a asi této osobě vážně leží v žaludku fakt, že jsem doma porodila a bože děs se, bez komplikací. Máte taky někdy pocit, že by vám spousta lidí přála, aby se při porodu doma něco semlelo jen aby vám mohli říct - já ti to říkal/a???? Mám takový dojem, že se ale nedočkají..... to budu spíš do nemocnice dříve převezena díky otřesu mozku - který utrpím při dalších a dalších srážkách s blbci, kteří nemají ani sílu podepsat se pod svůj názor. Ed |
• |
15.2.2004 14:23:46
Teda já nevím, ale Pařízka jste dneska četly?
Citace: Osobně, jako i celá redakce, máme pouze jednu výhradu. Nepřejeme si, aby se na našich stránkách objevovaly kritické poznámky na různá zdravotnická zařízení. Má-li kdokoliv potřebu se i třeba oprávněně takto vyjadřovat, nechť tak učiní přímo na webovou adresu a bez pseudonymu. Chceme se vyhnout běžné praxi jiných webů, kde se nakonec nepozná (tedy alespoň laik) zdali se jedná o upřímnou stížnost nebo pouze o pomluvu. |
14.2.2004 23:38:21
ja si myslim,ze se vzdy nekdo najde a mozna rad zneuziva...asi si tim hlavu lamat nebudu a uvidim...mozna se ozve...
pa renda |
Apolena. |
14.2.2004 20:48:04
No, řekla bych, že jsem jim to aspoň trochu znepříjemnila... :-)). Aspoň ty reakce na pravopisné chyby byly docela bouřlivé - něčí sebevědomí se zatřáslo. Podle reakcí dost. Cha cha.
|
Apolena. |
14.2.2004 20:41:10
Hmmmmmmm....já bych řekla, že to není puberťák, na to je MOC dobře informovaný. A navíc jste si už určitě všimly, že zásadně brojí jen proti maminám, které porodily doma nebo porod doma neodsuzují. Jsem si téměř jistá, že to bude někdo z pánů lékařů.
|
Zuzana |
14.2.2004 18:54:44
No, o stěhování serveru ani o smazaných diskusích nic nevím, nemůžu soudit, možná to tak bylo... ale pokud vím, tak redakce diskuse běžně nemaže, ani když se tam objevují "nevhodné" názory, dokonce ani tehdy, objevují-li se tam vulgarity, urážky a prasečinky, které s tématem nesouvisejí, což se děje poslední dobou velmi často, jelikož jedinci, kteří se takto na internetu anonymně realizují, už postřehli, že redakce takové příspěvky nemaže (nebo jen na důrazné a několikeré upozornění) a že si tedy mohou dělat prakticky co chtějí.
(btw.- Capy je chlapeček ♂) |
14.2.2004 17:13:16
Na porodnici vycházjí články, no, někdy s dost předpotopními názory (konečeně, sama víš :o) ). A aby z nich nastávající maminy nebyly tak vyplašené, psaly jsme, jak to DOOPRAVDY vypadá v praxi. A jednou jsem se chtěla k jednomu článku podívat, jak se nám rozvíjí diskuze... a ejhle - byla celá smazaná. Za redakci mi Capy odpověděl(a) to o stěhování serveru, a že diskuze za starými články stěhovat nebudou, neb by to bylo příliš složité... :o)
s. |
Zuzana |
14.2.2004 16:56:44
Jé, ahoj!☼
To víš, že víme, že to jsi ty... Sylva: jaké reakce byly odkud smazány? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.