| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pánbůh zaplať za CAP aneb Jak jsme rodili aktivně

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 96 [Dalších 56 >>]
Apolena.
13.2.2004 23:35:08
Jooo, jsem to já :-)). A už jste koukaly do toho románu? O hodných porodnících, kteří zachránili lidstvo před vymřením? Doporučuju. To je taky síla.
To jsou argumenty, co? Kopce, sníh...
Čekám, že jednou někdo bude vysvětlovat, proč neporodit doma, slovy: "Mohlo by se klidně stát, že budete rodit doma, vtom přiletí marťani, náhle jim zrovna nad vašim domem selže řízení u létajícího talíře a ten spadne na váš dům a zahynete vy i dítě. Z toho jasně vyplývá, JAK MOC nebezpečné je rodit doma..."
11.2.2004 23:14:40
Jééé, Bubu, ty už jsi registrovaná i tady? :o)

S.
11.2.2004 23:13:01
Ano, ano, zdá se, že vyjde...

s.
*Aida*
11.2.2004 21:00:02
Bubuli,
jses to Ty Sylva? No me se ponejvice zamlouva ze : Nizozemí je malá rovinatá země, kde v zimě nehrozí sněhové kalamity. V tomto systému je důležitá i skladba lidských obydlí, když převažuje nízkopodlažní zástavba.
Za zminku stoji i : Protože porod doma není pro matku a dítě bezpečný, je naprostá většina zdravotnické obce v České republice proti porodům doma, a to dokonce i porodních asistentek. K porodu doma se rozhodují ženy, který upřednostňují vlastní pocitovou spokojenost nad bezpečím pro své dítě.

Tohle opravdu vyjde??????????!!!!!!!!

Apolena.
11.2.2004 20:08:39
U toho se nedá nerozčilovat, je to snůška nesmyslů a polopravd.
11.2.2004 13:41:06
ja jsem si take nechala placentu(tedy skoncila zahrabana v zemi)ne aby jste mysleli,ze ji mam do tedka doma,to ne...tady ji davaji do zeme a zasadi strom...

renda
*Aida*
11.2.2004 12:49:21
Tak tady (UK) si placentu muzete nechat a treba pohrbit (nekteri nadsenci ji dokonce konzumuji :o)). Ovsem mezi normalni odpad se hazet nesmi, takze pokud si ji nezpracujete sami, pak se musi odvezt zpet do nemocnice a co tam delaji to teda nevim.
Káně
11.2.2004 11:07:09
Diky za info, urcite se po ni podivat, i kdyz ji asi nesezenu, ale za zkousku nic nedam...
11.2.2004 10:38:28
Ahoj Káně, jmenuje se Jana Divišová - Průvodce mateřstvím pro zlobivý holky, a kolik stojí, to fakt nevím... tipuju že něco přes stovku. Zatím jsem to nikde v obchodě neviděla, takže jsem si nemohla všimnout ceny...
11.2.2004 8:06:16
Placenty se házejí do mrazáku a pak se z nich vyrábějí tyčinky na rty:-) Znáte to, ne? Jelení lůj s placentou...
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 96 [Dalších 56 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.