| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pánbůh zaplať za CAP aneb Jak jsme rodili aktivně

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 96 [Dalších 46 >>]
Káně
11.2.2004 0:27:13
Monty do vody, to ja taky reseni :-)). Budu zachazet do detailu, ale my pred 14 dny vytopili vanou sousedy, tak predstava vypusteni spuntu a jejich "pintlich" koupelny mne docela pobavila :-))) Ale cim si mne Monty dostala, bylo flaknout s placentou o igelit - no smeju se jeste ted :-))). Ted mne napadlo, ze ja svoji placentu vlasnte vubec nevidela, doufam, ze se zadari pri druhem mimi...
Jenom pro upresneni - jak se ta knizka presne jmenuje a kolik priblizne stoji? Taky bych si pocetla :-) Diky za info
Káně
11.2.2004 0:23:27
presne tak Crystal - vystihla jsi to za mne :-)))
Zuzana
11.2.2004 0:21:48
Máte-li zájem sdělit své názory na porod doma klasickému lékaři, který právě připravuje knihu o těhotenství a porodu, pak čtěte (a moc se u toho nerozčilujte:) a pište své názory zde:
http://www.porodnice.com/default.asp?rubrika=1&clanek=8730
Monci
10.2.2004 20:34:56
Monty, dík, já to četla, ale ať se manžílek taky trochu stará. Dám mu tu adresu, čísla, snad tam zítra zavolá a popřípadě na pátek objedná. To by měl jít z práce dřív. Už se moc těším, jak si počtu. Ahoj Pavla
10.2.2004 20:31:32
Crystal, tipla bych si, že skončí na nějaké skládce. V nemocnici by se to snad mělo pálit jako biologický odpad? Nevím... nejspíš. :o)
10.2.2004 20:29:57
Pavlo, už jsem ti to psala do Porodu na poli, firma, co to má v distribuci má v Brně knihkupectví na adrese Joštova 6, tel.: 542 220 052,
betabrno@cbox.cz, Po - Pá: 8.oo - 19.oo , So: 8.oo - 13.oo
vedoucí: Jarmila Sobotková
Tam by to měli mít a když ne, můžou to z centrálního skladu objednat.
Monci
10.2.2004 20:26:35
Monty, manžel dostal do ruky název knihy a jméno, pod kterým jsi ji vydala, s tím, že jen knihu od tebe a nic jiného chci k Valentýnovi. Nadává jako špaček, teď pracuje denně do šesti a v hypermarketech ji nemají. Objednat ji už nestihne, tak jsem zvědavá, jak to vyřeší. Doufám, že si o víkendu počtu.
Zuzana
10.2.2004 20:14:17
A kam potom ta placenta přijde?
10.2.2004 20:10:51
No, já poprvé rodila do vody, takže z toho žádnej bordel nebyl, prostě se vyndal špunt z vany. :o) Navíc ta krev je až z placenty, to by nebyl problém ji i na suchu "fláknout" někam na igelit. :o) A na stojáka u značky ŘÍČANY by to holt museli uklidit městský počišťovači. :o)
Zuzana
10.2.2004 19:49:43
Aida - hele, podle mě to nemusí bejt vůbec špatný. Vždyť některý maminy samy říkají, že se jim nejlíp rodilo ve stoje a o něco (někoho) opřená:))) No, akorát teda že by to muselo bejt zrovna u silnice...
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 96 [Dalších 46 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.