*Aida* |
10.2.2004 19:43:16
Teda holky,
ja se valim smichy! Nevim jestli je lepsi predstava Monty jak rodi ve stoje oprena o ceduli RICANY a kolem frci auta nebo jak rodi v Ricanech v neexistujici porodnici! Jinak Kane neboj, ten bordel by uklidil nekdo jinej :o). Porod doma neni zadna exotika a prevoz do nemocnice je samozrejme take mozny v pripade komplikaci. |
Zuzana |
10.2.2004 19:31:22
Já doma rodit nechci, ale taky říkám, že je to každýho věc a možnost volby nikomu neupírám. Jenže je škoda, že tady u nás nemají maminy pro volbu domácího porodu vhodné podmínky... toť fše.
|
Zuzana |
10.2.2004 19:30:29
Já doma rodit nechci, ale taky říkám, že je to každýho věc a možnost volby nikomu neupírám. Jenže je škoda, že tady u nás nemají maminy pro volbu domácího porodu vhodné podmínky... toť fše.
|
Zuzana |
10.2.2004 19:18:10
JO tak:))))) Já jsem si totiž právě našla na webu informace o NsP Říčany, kde stojí, že poskytují spádovou péči v oborech interny a chirurgie, žádná porodnice:)) Tak jsem si říkala, že tam máš možná nějakýho známýho, kterej tě nechá porodit na chíře:))))))
Já mám celkem jasno. Pokud se situace v pražských porodnicích nezmění, jedu do Krkonoš. I kdyby CAP nakrásně fungoval, je tam myslím jen jedno místo, a kdyby bylo zrovna plno, musela bych na klasickou porodnici, která je na Bulovce (podle své pověsti) prostě děsná. |
Káně |
10.2.2004 19:17:06
holky ja se vam s tim rozenim doma divim :-))) ale je to kazdyho vec a pro mne za mne at si kazdej rodi kde chce. Ja jen to beru podle sebe - ja rodit mimo porodnici tak je po uz po mne (dopadlo to cisarem). Asi si budete tukat na celo, ale mne by asi nejvic na domacim porodu vadilo to, ze si doma udelam s prominutim bordel :-) (ze mne bylo krve jak z vola a jeste ted 8 mesicu po porodu nemam v poradku krevni obraz)
|
10.2.2004 19:11:35
Ne, já myslela, že bych mohla porodit cestou... na silnici u značky ŘÍČANY. :o)))
|
Zuzana |
10.2.2004 19:07:18
No tak to by se z toho ještě nakonec mohla vyklubat perfektní kniha o domácím porodu:)) Už se těším.)
Jo, my máme taky v podstatě garsonku, proto taky ještě nemám mimčo. Ale když vím, že tys měla první v osmadvaceti, mám ještě času celkem dost... (je mi 24) Jo a proč Říčany? Tam se taky rodí přirozeně? Jdu hned kouknout na nějaký informace o Říčanech... |
10.2.2004 17:01:58
Plánuju velmi výhledově, záleží to hlavně na bytu. Do garsonky další dítě, to by byla sebevražda. :o)
Do Vrchlabí bych to nemusela časově zvládnout, první porod byla rychlovka a druhý je obvykle ještě rychlejší, to bych dojela možná do Říčan. Uvidíme, ještě je čas, buďto se v Praze něco vyloupne, nebo budeme příště rodit doma. :o) |
Zuzana |
10.2.2004 16:51:10
A plánuješ další mimi? A cestu do Vrchlabí? :)) V CAPu už to prý podle původní filosofie nefunguje:(
|
10.2.2004 16:41:30
Přemýšlím o tom. Možná nějaké pokračování bude... ale nejdřív za rok. :o) Aby bylo z čeho čerpat. :o)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.