| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Porod 3x jinak

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6168 z 68 
29.1.2003 19:29:14
Ahoj,
líčení prvního porodu SC mi silně připomíná ten můj. Sice byl problém na straně dítěte, ale ty pocity a to chování sester je skoro totožné. Doufám, že se mi poštěstí prožít ještě nejméně tolik porodů jako tobě a že to bude také čím dál tím lepší. Zvedlo mi to dneska náladu. Kdyby tvůj příběh někdo zfilmoval, připadal by mi nejspíš přitažený za vlasy "Co si ty filmaři nevymyslej". Je fakt, že život píše ty nejbizarnější příběhy sám. Hodně štěstí a lásky celé tvé rodině.
29.1.2003 19:20:28
Ahoj Martino,
pobíhat s hlavičkou mezi nohama se fakt moc nedá, a že jsem se upřímně snažila :-)! Ale během druhé doby porodní to šlo, i když to nebylo pobíhání, ale spíš pajdání. Jak jsem psala, že maminka z toho má trauma, tak nejvíc ju vzalo asi právě to, když mě viděla "jít" k autu - uznávám, že jsem asi moc křepce nepůsobila :-). A až pak ta hlavička fakt vykoukla (nebo teda asi jenom temínko - nevím, neviděla jsem tam :-), ale to by už Dora asi vypadla, kdyby koukala celá hlava, ne?), tak jsem potřebovala ty dvě porodní asistentky, které mě fakt musely napůl nést. Ale zase na druhé staně - tvářily se, jako by očekávaly, že fakt půjdu, takže to nejspíš nějak jde :-).

Ahoj

Žaba
Martina + 18.tyzden brusko
  • 
29.1.2003 14:55:31
Zabo, si skvela, gratulujem k detickom - si jasny dokaz toho, ze za normalnych okolnosti si priroda poradi sama...

Akurat mi vrta v hlave jedna vec - chodit s hlavickou medzi nohami sa fakt da??? Doteraz som ako neskusena matka cakatelka zila v tom, ze ked uz raz druha doba porodna zacne a dietatko zostupuje porodnym kanalom, tak to skratka nejde udrzat (nanajvys kontrolovane pribrzdit al. neurychlovat), nieto s tym este taku dlhu dobu "pobehovat" ;-)

Drzim palce!
29.1.2003 13:44:01
Mila Zabo,

musim napsat,ze jsem tve radky cetla 2krat...a stalo to za to...sklanim pred tebou klobouk a jsem velice rada,ze jsi po tvych prvnich zkusenostech privedla tvoji dceru,tak jak jsi si predstavovala...a verim ,ze to nebyli zkusenosti lehke...
preji ti a tve rodince vse nej...

Renda
Pavla
  • 
29.1.2003 13:33:37
hledám starší paní na pravidelné hlídání dcery 2x týdně na půl dne.kontakt 603820317
Lubylu
29.1.2003 10:49:13
Milá Žabo,

gratuluji ještě jednou veřejně k Dorce!!!
Na popis tvého třetího jsem se moc těšila a přiznám se, že předčil mé očekávání :o) Krásné drama :o)

Jsem moc ráda, že se vám obou daří dobře a můj názor na tvůj první i druhý porod znáš. Takže se k tomu nechci moc vracet. Mým přáním tak jako tvým je, aby se doktoři snažili zachraňovat až když je to nutné a ne preventivně. Konec konců ty jsi chodícím důkazem, že tvůj první císařský řez byl proveden zcela nemístně a být já na tvém místě, tak té tvé první gynekoložce příjdu ukázat Alana a Dorku a řeknu - hele koukejte se na ty moje zázraky a oči mám v pořádku děkuju pěkně :o)))))))

Hodně štěstí a děkuju za krásný článek, napsala jsi to moc hezky.

Ed
29.1.2003 10:31:08
Com viac dodat .. tiez som tak trochu presvedcena po mojom prvom porode, ze nabuduce zostanem doma este o kus viac (prvy raz 6cm).
29.1.2003 9:50:07
Tedy musím říct, že jsem už hódně dlouho u ničeho neplakala (dojetím samozřejmě) a neřehtala se najednou (né, že bych se vysmívala, jen jsem se neudržela při některých popisech.:o)). Moc a moc gratuluji ke třem dětem a třem zvládnutým porodům.Chce se mi napsat, jen tak dál, ale nevím, jestli byste souhlasila.:o))Přeji hodně štěstí, zdraví a splněných přání celé Vaší rodince.
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6168 z 68 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.