| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Maminko, mě bolí v krku!

Příspěvky 110 z 21 [Dalších 11 >>]
Michal
  • 
8.10.2009 11:05:24
to je opravdu nesmysl, kde jste na to přišel?
1.6.2009 11:13:30
My sa akurát teraz boríme s týmito problémami. Naša 8 mesačná kráska pred týždňom prekonala hnisavú angínu za pomoci antibiotík:( Ale už má opäť červené hrdielko a soplík. Čo do nošteka by som aj vedela ale čo s tým hrdielkom nemám ani poňatia pri takomto drobcovi....chvalabohu jesť jej neprestáva chutiť :)~p~
mkk
  • 
12.4.2009 10:47:02
Môžem len potvrdiť. Ja som mal predvčerom studenú kofolu a už tretí deň ležím s angínou. Takže niečo na tom asi bude. PS: Angínu mám prvýkrát za život.
  • 
15.12.2007 13:09:46
Odpověď Michalovi,
mám stejné potíže lékař mi řekl,že mám EBvirus nech si udělat testy nejsou na to léky jen se posiluje imunita.
Jana, kluci 6 a 2,5r
  • 
5.9.2007 16:58:57
Můj mladší syn také trpí častými angínami,ˇvždy po 3- 4 týdnech bral antibiotika. Doktorka mu nabrala krev a zjistila, že je silně chudokrevný, což by mohlo být příčinou opakovaných infekcí. V současné době užívá železo a doufám, že pomůže. Prý ale trvá až půl roku, než se hladina železa v krvi srovná.
IJana,tři děti
  • 
5.11.2006 16:55:06
Taky trpím dost často angínami někdy i v létě i hnisavými,ale zjistila jsem,že nejlepe je hned při zjištění bolesti v krku začít kloktat 5x denně Stopangin,který lze dostat bez receptu v každé lékárně a když se to náhodou zhorší protože má reakce už přišla pozdě,tak ke kloktání přidám ještě Priznicův obklad-dám na krk mokrý kapesník aobalím krk sáčkem a na to ještě šálu a tím se krk zapaří a vzniká teplo to mi většinou pomůže.
  • 
28.9.2006 9:38:46
Já na bolesti v krku také trpěla a mé děti již tuto nemoc také několikrát měly.Zkoušela jsem mnoho různých léků,ale problémy se vždy po čase vrátily.Začala jsem hledat přírodní léčbu a objevila jsem webové stránky,které se možná budou hodit i vám www.bady.cz a hledejte kordyceps.Je to přírodní antibiotikum.Při bolestech v krku se kapsle vysype do sklenice s vodou,vykloktá se a spolkne.Pro děti se dává pouze půl kapsle a léčbu můžete doplnit prolisem.Tyto dva preparáty mám vyzkoušené,jsou super.Mají tam širokou nabídku,ale ty jsem ještě nezkoušela.
  • 
4.9.2006 13:21:17
Dobrý den,
pokud mi někdo může poradit,byla bych moc ráda.Mám dvouletého syna,který od srpna loňského roku trpí na opakované hnisavé angíny.Během roku jich prodělal asi 16 a na všechny dostal antibiotika,která zabrala více či méně úspěšně.imunologické vyšetření má v pořádku,je mírně alergický na roztoče,srst zvířat a venkovní plísně.Užíval půl roku Ribomunyl,vytrhli mu nosní mandle a zatím všechno bezůspěšně.V současné době chodíme na injekce Pendeponu,ale i přesto před dvěma dny dostal vysoké teoloty,ktaré ale během dne ustoupily.Pokud léčba nezabere,budou mu muset být odstraněny i krční mandle,čehož se docela obávám.Pokud pro mě někdo bude mít radu,budu mu moc vděčná,děkuji.
  • 
4.7.2006 9:23:56
Dobrý den,
během půl roku se mi vrátili už 4x stejné příznaky a to sice bolest v krku ( bílé "polštářky na mandlích", únava , tlak v uších, zahlenění. Lékařka mi vždy předepsala paralen a následně i antibioika.Přesto potíže přetrvávají a na můj dotaz, zda bych mohl podstoupit nějaké vyšetření se mi dostalo odpovědi, že budou prázdniny, tak že vyšetření uděláme až po prázdninách, v kru mne bolí stále, jsem unavený a jím Paralen, prosím o radu. ( Uvažuji i o jiném lékaři).Děkuji Michal 17 let
Čus bus autobus,12dcerochlapců
  • 
6.12.2005 18:06:18
KOLIK MŮŽE MÍT DÍTĚ TEPLOTU?
 Příspěvky 110 z 21 [Dalších 11 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.