moribundus |
• |
8.8.2005 17:34:08
Mám dojem, že v tomto případě se jedná o obyčejnou reklamu, která postrádá logický podtext.
Bylinné přípravky jsou pro prevenci většiny onemocnění nevhodné, protože lze jimi pouze potlačovat - běžně se ovšem používá nevhodného slova léčit - symptomy už propuknuvšího onemocnění. Tyto symptomy však mívají ve většině případů opačnou bioenergetickou polaritu, než jakou má vlastní onemocnění. Z toho vyplývá, že běžné bylinné přípravky, pokud jsou brány z nepochopení podstaty jejich působnosti jako preventivní prostředky onemocnění, naopak činí organismus vůči tomuto onemocnění náchylnými, protože obecně oslabují imunitu organismu. Je tedy nutno rozlišovat mezi potlačováním symptomů už vzniklého onemocnění, kauzální léčbou a hlavně vlastní prevencí onemocnění. Všechny tyto věci vyžadují diametrálně odlišný přístup, ačkoliv poslední dva sledované aspekty se překrývají. Jinak staré pravidlo nám říká, že viry neznamenají nic, ale důležitý je terén, který jim umožní se projevit. Imunita organismu je závislá na složení každodenní stravy a celkové životosprávě. |
• |
10.5.2005 17:30:28
Můj synovec měl tak slabou imunitu,že přednostně a zdarma dostával očkování proti chřipce. Během roku využíval 3-4 balení antibiotik a trápilo to celou rodinu asi 6let. Co začal letos chodit do první třídy stav se zhoršil a jeho docházka byla dost zanedbávaná pro nemoc. Od ledna 2005 užívá bylinné produkty, které mu pomohli natolik posilnit jeho tělíčko že ještě nebyl nemocen- vše je konzultováno s jeho lékařkou. Užívá bylinné produkty od české firmy /alfa,omega/ více na
www.okg-fit.cz/sarka |
Líza |
29.12.2004 14:10:33
Ivano M., někdy v životě prodělalo mononukleózu zhruba 90% dospělé populace a většina z těch lidí o tom neví.
|
Ivana M. |
• |
29.12.2004 13:28:19
Mě se stalo něco,co nebylo v článku vůbec zmíněno a nemůžu na to nikde najít odpověď.
V srpnu 2001 jsem měla angínu,měsíc na to jsem přišla do jiného stavu.Z jaterních testů,které se v těhotenství dělají jsem zjistila,že jsem prodělala mononukleózu.Takže nejenom,že jsem jí neléčila,ale ani nevim,jestli to mohlo nějak ovlivnit plod. Jinak,právě léčíme mému 2,5 letému synkovi angínu. |
Evelyn1968,2děti |
20.9.2004 21:28:51
Mandle nemám šest let a musím říct, že jsem bez nich mnohem méně nemocná. Občas nějaká viróza nebo rýma... Se stavem těsně před operací, kdy jsem měla angíny s hroznou bolestí v krku skoro každý měsíc se to nedá srovnat. Antibiotika jsem nepotřebovala skoro čtyři roky, dříve to bylo několikrát ročně. Tak držím palce, aby to taky dobře dopadlo:o).
E. |
Jana |
• |
20.9.2004 20:49:13
Ahoj...budu psát za sebe..děti zatím nemám.Od malička trpím na angíny,mám je tak dvakrát či třikát do roka.Mé mandle jsou stále zvětšené,stále zarudlé a navíc dost potrhané.Má doktorka s tím stále nic nedělá,žádná imunologie,jen antibiotika a vitamíny.Nic mi nepomáhá.Zrovna prodělávám opět angínu a už se se mnou nikdo nebaví..musím na trhání.Teď mám ale větší strach...mandle mi doposud zadržovaly všechny bacily a teď mi vše půjde rovnou na průdušky.Je to ale jen moje vina...kolikrát jsem angínu přešla bez léčení.Myslím si,že zvláště u dětí,by se nemělo nic zanedbávat.I malá bolest v krku se dá léčit třeba jen kloktadly....Zdraví máme přeci jen jedno..ahoj
|
petra,marianne 6mesicu |
• |
17.3.2003 19:34:27
Takze angina se opravdu muze objevit jako reakce vykyvy v organismu?Proto jsem ji mela vzdy po operaci oci i po otehotneni!
|
• |
10.3.2003 15:19:27
Poraď mi, prosím, napíš podrobnejšie, akým spôsobom Ti ten "obyčajný" celaskon pomohol.
Ja mám totiž už niekoľko mesiacov bolesť v krku, keď sa to príliš zhorší, dá mi lekár antibiotiká, ale bolesť neprejde celkom. Teraz ma čaká dokonca imunologické vyšetrenie, tak uvidím. Celaskon si občas dávam, ale nie vo veľkých množstvách, iba 100-300 mg za deň. Ale predsa len by ma zaujímalo, ako si si poradila Ty. Ďakujem |
opice... |
10.3.2003 10:48:41
Také já jsem měla v 16 letech stálé bolesti v krku. Dvakrát jsem užívala antibiotika a potom různé kloktadla. Nakonec po roce bolestí v krku mě pomohl docela "obyčejný" celaskon.
|
Sissi |
• |
10.3.2003 9:41:30
Pokud vím, tak paní doktorka jasně uvedla, že bakterie s námi žijí pořád a při stresu se s nimi organismus najednou nedokáže vyrovnat. Tím stresem je třeba prudké ochlazení sliznice.
Jinak v naší ložnici je topení vypnuté, pokud není venku alespoň mínus 15. V horku se spát nedá a je to opravdu o zdraví. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.