| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 898 [Dalších 878 >>]
jana
  • 
19.12.2012 10:02:58
ahojky Ktistynko,muzu se te zeptat jak jsi to udelala s tou prstickovou metodou a jak jsi poznala,ze to delas spravne?trochu nechapu jak mam odhrnout stenu pochvy a pomoct spermiim?dekuji
jana
  • 
19.12.2012 9:59:40
prosim jak funfuje ta prstickova metoda?a jak poznam tu dirku kam se ma dostat to sperma?dekuji
Kristýna (jedna breberuška)
  • 
26.10.2012 9:08:23
Zdravím všechny snažilky. Chtěla bych také přispět svou troškou do mlýna. Pět měsíců jsme se s manželem snažili těhotnět :-) Na tomto webíku jsem se dočetla o prstíčkové metodě a říkala jsem si, že přeci za zkoušku nic nedám :-) A když došlo na zpoždění měsíčků a test ukázal dvě čárky byla jsem štěstím bez sebe :-) Je to začátek všeho a ještě se může cokoliv přihodit, ale je to zase o krůček dále :-)Nevím samozřejmě, co je toho příčinou, tento měsíc se událo oproti rutiny fůra věcí, kdy bylo moc práce, nebo užčlověk lépe a ůsledněji přispívá náhodě v podobě plánování kolem plodných dnů, atd :-) Ale třeba na tom skutečně něco je:-) Pro mně je příjemné tomu věřit :-)
pomoc
  • 
20.10.2012 18:45:06
Ahoj Veroniko, chtěla bych se zeptat dneska, jsem to zkoušela tu prstikovou metodu ale nevím jestli jsem to udělala správně... Hned po milovaní jsem to udělala, našla jsem děl.čípek, a prstem jsem otírala o ten děl. čípek ale nevím jestli jsem měla na prstů spermile... tak že nevím no poradíš mi prosím
  • 
30.9.2012 10:48:48
Ahoj, po vyzkoušení tvé metody jsem otěhotněla hned, nevím jak je to možné, ale ted jsem v 8 týdnu těhotenství...říkám si že je to malý zázrak.Několikrát jsem to zkusila a ted jsem těhotná. Je taky dobré aby ženy které chtějí otěhotnět si koupily kyselinu listovou(vitamín) v lékarně.Stojí kolem 50,-Kč, napomáhá otěhotnět a užívá se i v těhotenství:-)
Děkuji....V.
Ivanka Mladá
  • 
10.6.2012 22:32:53
Vyzkoušejte i doplňky stravy zvyšující plodnost - FertilAid (www.fertilaid.cz) nebo jiné.
Reguše
6.4.2012 22:44:06
Takže dámy,
O mimíska se snažíme téměř rok. V březnu jsem zkoušela loužičkovou metodu a hejhle jsme těhotní a hned na poprvé. Miminko přinese Ježíšek. Metodu jsem doporučila sestře a kamarádce, tak se uvidí jestli i ony dopadnou. Každopádně děkuji za radu..
marianina
29.12.2011 18:29:05
ahojky, prave som napisala moju radu do diskuse: http://www.rodina.cz/1/nazor13222485.htm

tak si precitaj :)
marianina
29.12.2011 18:23:30
Ešte pred nedávnom som bola zdeprimovaná, že všetci známi už otehotneli druhý krát a nám sa ešte stále nedari s prvým miminkom.

Ako to u nás prebiehalo? Dva roky sme skušali, po roku sme začali s testami na umelé oplodnenie a skúsili sme to prvý krát umelo, ale nevyšlo to. Myslela som na to každý deň, a bola som vždy hrozne žiarlivá na kamarátku, ktorá si pobehovala s veľkým bruškom a krásnym synčekom a to sme začínali naraz. Nevedela som ako sa kontrolovať aj keď ma všetci varovali, že práve preto nemôžem otehotnieť, lebo tak veľmi chcem.

Ako sa podarilo? Okrem umelého oplodnenia sme s priateľom začali diskutovať o adopcii, to určite pomôže, ak sa pustite do hľadania riešení, uvoľní to nervy, hlavne nám, ktoré by sme už tak chceli prírastok do rodiny.

Môžem odporučit knihu od Ludmily Mojzisovej, je sice stará kniha ale odskusana metoda a som si skoro istá, že tá rehabilitácia a uplne jednoduché cvicenia kazdý den zabrali, autorka odporúča nemysliet na otehotnenie 4 mesiace a cvicit, a verit si.

Moje neuveritelné otehotnenie, ktoré mi potvrdilo, že všetci dobrí kamarati mali pravdu, proste si uživat a nechciet bruško za každu cenu: brala som antibiotiká, po vybrani zubov mudrosti, dostala som neuveritelnu alergiu po celom tele s opuchom na tvari, az ma hospitalizovali, predpisali kopec liekov a vtedy som si prvy krat povedala, ze naozaj nebol vhodny cas otehotniet. Ale priatel to nevzdaval, a vyuzili sme dva dni pocas ovulacie, aj ked nalada nebola ziadna... ani test som si nerobila, prvy krat po dlhych mesiacoch ale menstruacia nezacinala. Uz som v druhom mesiaci, kazdy den posledne dva tyzdne som zvracala a myslim ze si konecne zacinam vychutnavat nase neuveritelne a necakane tehotenstvo. :)
11.10.2010 15:49:46
awojky ....píšu sem proto že mě jedna věc moc trapí ja a přítel se snažíme o miminko a zatim se nam to nepovedlo..a a ten článek se mi zdá že by nam to také mohlo vyjít ale newí me jak na to muže te nam více poradit my to moc pravě nechápeme děkuji ~f~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 898 [Dalších 878 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.