| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 898 [Dalších 868 >>]
Julie
  • 
16.4.2010 23:31:16
Mohu jen říct, že jsem naprosto šokována. Dlouho jsem se snažila otěhotnět. Po přečtení článku jsem tomu nevěřila na 100%, ale zaujalo mě to. Jenže jsem měla strach to uskutečnit, tak jsem to asi dva měsíce oddalovala. Neuměla jsem si představit tu aplikaci.... Ale přesto jsem se k tomu odhodlala. A dnes jsem ve 2.měsíci :-) Moc děkuji za radu. P.s. Jen takový červíček pochybnosti ve mně hlodá, zda jsem tím nemohla nějak uškodit budoucímu miminku ?
Kateřina Nováková
  • 
1.11.2009 13:13:32
ahojky holky, kdyz jsem si precetla tento pribel jak popohnat spermie tak jsem to vyzkousela.K tomu jsem si jeste koupila ovulacni testy a miminecko nase je na svete nedostala jsem to udelala si tehotensky test a byly tam dve krasne carky.tak jsem oba s manzelem statni.diky moc za radu pa Kata:-©
  • 
15.10.2009 11:16:54
zkousela jsem prstickovou metodu a opravdu to funguje.zkusila jsem to hned na poprve.a vcera jsem byla u doktora a rekl mi ze jsem tehotna tak moc dekuji za radu
mazu
  • 
22.9.2009 15:13:15
Proč by hned musela každá jít na umělý...? Když může zkusit pár metod a rad...Myslím, že to umělý oplodnění není zrovna bezbolestný a příjemný...
margita riedlova
  • 
9.9.2009 22:59:51
nemuhu otehotnet uz tomu bude dva a pul roku nevim si rady mela sem danu a stale se nam nedari doktori mi rikaji ze jsem v poradku ale me se nezda chci miminko
8.9.2009 14:36:22
Ahoj, už mám jednoho synka, ale ted bych ráda otěhotněla znovu, už se s manželem snažíme 5 měsíců a stále nic. Všichni kolem mě jsou už těhotné nebo mají 2 děti a mě to už začíná ubíjet. Zkouším cvičit, jíst zdravě, beru vitamíny a stále nic. Můžeš mi prosím napsat ten tvůj recept na čajík na otěhotnění? Ráda bych vyzkoušela úplně všechno. Děkuji Kamila Machalová Beroun
luca
  • 
29.6.2009 13:39:57
nevěřila jsem že by se to mohlo povést, o to větší bylo překvapení že po 8 měsících snažení jsem otěhotněla po vyzkoušení této "metody", a to byl přítel v ten inkriminovaný měsíc na spermiogramu a těch správně se pohybujících spermií má 0%...tak dík za radu a ted se jen modlím aby to vše dobře dopadlo
  • 
23.6.2009 13:11:02
Dobry den,

dakujem za radu, len nikde sa neuvadza, ci mame zadat dievcenske meno ( priezvisko ) alebo terajsie.

jana
Anita
  • 
22.6.2009 17:10:24
Ahoj a proč nevyskoušíte umělé oplodnění?Takyjsem na něk byla a mám krásnou již 5 měsíční holčičku.Anita~:-D
  • 
18.5.2009 16:13:19
ahojte taky se snazim otehotnet , vdala sem se 13.10.2007 o mimi sme se zacali snazit na svatebni ceste 14.6.2008 po te sem mela mesicky 1.7.2008 otehotnela sem az na konci srpna coz mi rekl dynekolog a dost se tomu divil, potratila sem v 8.tydnu a sla sem na kontrolu 9.10 a uz bylo asi 2 tydny mrtve , sla sem na zakrok na odstraneni a do ted porad nic , ale predem rikam , ze nemyslet na to opravdu nejde
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 898 [Dalších 868 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.