• |
18.5.2009 16:11:27
ahojte taky se snazim otehotnet , vdala sem se 13.10.2007 o mimi sme se zacali snazit na svatebni ceste 14.6.2008 po te sem mela mesicky 1.7.2008 otehotnela sem az na konci srpna coz mi rekl dynekolog a dost se tomu divil, potratila sem v 8.tydnu a sla sem na kontrolu 9.10 a uz bylo asi 2 tydny mrtve , sla sem na zakrok na odstraneni a do ted porad nic , ale predem rikam , ze nemyslet na to opravdu nejde
|
Veronika Holická |
• |
12.5.2009 8:48:26
Před pár týdny jsem si jen tak při projíždění internetu přečetla tento "prstíkový tip" a vyzkoušela. Musím se pochlubit, před pár hodinami mi vyšel pozitivní test a tak našemu dvou a čtvrtletému chlapečkovi snad přibude bratříček nebo sestřička. Díky za tip! A komu se nedaří, určitě vyzkoušejte. Vypadá to, že ty mršky spermie jsou pomalé a musí se jim pomoci, aby dorazily, tam kam mají :)
|
12.2.2009 13:37:25
Ahoj holky,
jsem strašně ráda, že existuje takováhle stránka je fakt super, tenhle rok mi bude už 28, na mimču jsem začaly s přítelem pracovat v listopadu minulého roku a stále nic(ach, jo dneska jsem to dostala a to jsem tak doufala že už se to povede:-( A zrovna dneska jsem objevila tenhle web, tak samozřejmě zkusím "prstíkovou metodu" jinak na teploměr a mikroskop jsem zatím nevěnovala nějak více pozornost, nijak jsem o tom nikde nečetla a navíc pořád doufám že to půjde i bez pomůcek Brala jsem spoustu let HA a tak mi i doktorka říkala že i to není dobré, že se může po vysazení otěhotnět i po roce až roce a půl, že se musí tělo nejdříve taky dát dohromady. Poradila mi také vytamíny tak beru denně Calibrum baby plan.Tak to budu pořád a pořád zkoušet, jedno to vyjít musí............ PS: byla bych ráda, aby se tady nějaká snaživka taky našla a mohly by jsme pokecat. Ahoj Jana |
9.1.2009 8:32:44
Ahoj holky,
zdravím všechny snažilky, ke kterým jsem se konečně taky přidala. JE mi 24 a mám dvouletého syna Matěje. O toho jsme se snažili deset měsíců, v té době jsem dala výpověď v práci, která mě štvala, dala se při své obrovské nadváze na spinning, našla práci, kterou miluju. Ale myšlenky na mimi se mi vtíraly pořád. Manžel byl z toho na prášky, protože jsem ho v době ovulace nutila vstávat ve čtyři ráno, protože JSME MUSELI. Pak, když mě nová práce začala neskutečně bavit a poměrně časově vytěžovat, jsem usoudila, že jsem ještě dost mladá a s mimčem není kam spěchat. Že teda upřednostním kariéru. A za měsíc jsem zjistila, že jsem v tom. Bylo to úžasné a nedávno jsme se rozhodli, že Matesovi pořídíme brášku. Celý rok jsme měli nechráněný styk a nic, takže teď, když jsme se rozhodli, že do toho jdeme na plno, tak jsem si nastudovala prstíkovou metodu, a posledních 5 dní, jsme jí testovali. TAk příští středu uvidíme, jestli to fakt zabírá. Mimi si strašně přeju, ikdyž jsem Matýska rodila 22 hodin, tak na druhý den je všechno utrpení (a že to bylo utrpení) je tatam a člověk si říká, že by mohl rodit pořád. Že za tu radost to ROZHODNĚ stojí. |
Heluška |
• |
3.1.2009 11:00:41
Tak je to tady!!!!!!!!!!!!! Jsem těhotná. Díky té radě se mi povedlo otěhotnět. Jsi fakt poklad.
|
Lenka a roční Daneček |
• |
2.1.2009 12:11:36
Teda dítě touto metodou nemám ale poradím to své sestře která nemůže otěhotnět 2 a půl roku děkuji moc
|
bolina |
• |
24.12.2008 22:58:11
jsem značně nedůvěřivá ke všem metodám,ale i přesto jsem prstíčkovou metodu vyzkoušela a menstruaci jsem už nedostala,proto vřele doporučuju a začínám věřit,že na tom něco bude.
|
• |
1.12.2008 13:12:57
Jů moc díky za tuto radu,
je to super ... konečně by se to mohlo povést, dala jsi mi novou naději ... stydět se opravdu nemáš za co, vždyť si díky tomu určitě pomohla mnoha ženským, které touží po miminku jako já. Ještě jednou díky, jsi super, žes sis to nenechala pro sebe ... dám vědět zda se to povedlo. |
Janča |
• |
7.11.2008 20:02:02
Velmi děkuji za radu. Vaši metodu jsem vyzkoušela pouze jednou a po roce a půl snažení se dostavil výsledek. Nyní jsme v druhém měsíci a moc děkujeme!!!!!!!!!!!!!!
|
simiki |
• |
28.8.2008 13:34:41
u nás toto fungovalo na první pokus, to jsme se snažili devět měsíců, a já tuto metodu zkusila a snad i díky ní máme úúúúžasnou holčičku!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.