| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 898 [Dalších 848 >>]
  • 
21.7.2008 11:54:58
Ahojky tak jsem se snažila s manželem o miminko dva roky.Když jsem konečně otěhotněla tak jsem o miminko přišla.Po půlročním dalším snažení jsem to vzdala.Pak najendou kamarádka radila ža na internetu našla prstíkovu metodu.Tak jsem to vyzkoušela jednou,podruhé a měsíc po mé prstíkové metodě se na mě usmálo štěstí a na testíku jsou dva proužky.Takže moc děkuji těmto stránkám že jsem se mohla dozvědět více.Prstíkova metoda opravdu funguje.Pa
Iva + prcek
  • 
21.4.2008 13:07:32
Ahoj Verčo a všechny snažilky,
Verči chci moc poděkovat, že se takto veřejně podělila a mnoha snažilkám pomohla. Taky jsem patřila ke snažilkám a poměrně dlouho, byly už to skoro dva roky a pak jsem narazila na tento příspěvek a změnil se mi život, zjistila jsem že jsem hned první měsíc co jsem vyzkoušela prstíčkovou metodu - TĚHOTNÁ.
Ale proč Vám píšu až po 4 letech, znovu se snažíme o mimčo a po dvou měsících zase nic, tak jsem si vyhledala Verčin příspěvek, aby jsem si osvěžila paměť a zase to zkusila, tak snad se to povede i podruhé.Jinak kamarádka to taky zkoušela a napoprvé to vyšlo ji jí. Všem ostatním přeju, aby se jim to taky podařilo.
Giovanni123
  • 
16.4.2008 20:58:50
Jsem 26letá,s obrovským problemem.Už 4roky se snažím přijít do jineho stavu,ale neuspěšně.Po kontrolach u doktora a po různych ultrazvucich jsem se dozvedela o tom ze jsem naprosto zdrava.Schopná prijít do jiného stavu,samozrejmne ze jsem obehala ruzne gy.doktory a vsude me bylo receno to same a k tomu jeste ze jsem mlada a mam cas,ale ted uz vim ze to asi nebude jen tak.Byla bych moc rada kdyby nektera z vas byla tak hodna a dala radu nad zlato abych s manzelem byla konecne spokojena a byli jsme rodina.Je pravda ze jsem nasla radu ,,prstikovou,, samo ze to zkusim a pak dam vedet doufam ze budu konecne jedna z vas.Zatim se loucim a brzy na shledanou s pozitivni zpravou.G
  • 
27.3.2008 11:52:31
vyzkousim to taky.s pritelem se snazime o miminko pul roku a porad nic.dekuji za radu.doufam ze bude fungovat a ja se taky konecne dockam miminka.
Máma
  • 
17.3.2008 9:04:13
Přestože mi otěhotnění netrvalo nikdy dýl než 3-4 měsíce,zaujala mě tato metoda,tak jsme ji vyzkoušeli.Můžu potvrdit,že funguje - vyšla napoprvé!!! Děkuji,že se dělíte se svými zkušenostmi.Pomáhají i ostatním lidem.
  • 
1.1.2008 14:35:46
Ahoj Veroniko,
už jsem o prstíčkové metodě někde slyšela, snažíme se 10 měsíců a stále nic, příjde mi to docela logické, když se spermijkám takhle pomáhá, jen mám trošku obavy, jestli je nějak nemohu poškodit a tím pádem i mimi :(, co na to doktoři? Prosím všechny, co máte zkušenosti o rady buď zde nebo přímo na můj email ..... děkuji zoufalá Katka snažilka
roniver
  • 
23.10.2007 11:32:35
Holky co jste přispívaly do diskuze pod tímto článkem,pište mi na mail roniver@centrum.cz přesměruju vás na novou diskuzi..Jani a Sluní,hlavně vy,Léňu už jsem našla..RONIVER
  • 
22.10.2007 13:18:59
Ahojky holčiny.
Sluní, doufám že je vše OK a že se vám to povedlo, moc na tebe myslím. Roni, zatím MS nemám, ale ty příznaky co jsem psala stále přetrvávají. Do toho se mi ještě dneska střašně nafouklo břicho. Může to znamenat pouze dvě věci, buď dostanu MS nebo????? Nějak vím že to bude MS. Hlavně si nejsem jistá kdy si můžu udělat test, tak nějak mám strach si ho udělat, je to horší zklamání než když to přijde samo. Tak doufám že se Slunče povede otěhotnět a nás tři to povzbudí v nadějích.

Hodně štěstí, pa pa Janina
Slunečnice
  • 
22.10.2007 12:04:20
Roni, na krev jdu 1.11. a pocity jsou takové smíšené...Možná i tím,že jsem doma a "moc přemýšlím"...
Brala bych dvojky všema deseti,právě proto,že už nejsem nejmladší...Teď záleží jestli u nás pokračuje dělení buněk a "hnizdění".A toho se právě bojím-partner měl špatný SPG = jako dítě prodělal revmatickou horečku společně se spálou = dvojnásobná streptokoková infekce...
Taky jsem přemýšlela,kdy si mám udělat test.Ale může to být prý zkreslené doznívající stimulací,nebo falešně negativní...Tak Ti holka nevím... :-))))
roniver
  • 
22.10.2007 11:54:17
Ty už ale vlastní dítě máš a to je dobrý důvod,proč věřit tomu,že jsi schopná mímo donosit a také jdeš na první pokus,ona už byla 2x a vždy potratila,teď už jde naposled,to je o to horší..Tobě to vyjde,když už jsi byla těhulka,tak máš dost šancí toho mimíka v klidu donosit.Přeju hodně štěstíčka a možná tam nakonec bude i nějaké dvojčátko:-).
Kdy pak můžeš testit,za dva týdny??
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 898 [Dalších 848 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.