Slunečnice |
• |
22.10.2007 11:10:20
Roni,taky jsem zvědavá jak to dopadne... A neboj- jsem jen o 4 roky mladší než Tvá teta :-))))))
|
roniver |
• |
22.10.2007 10:53:33
Ahoj holčiny,Sluní dnes budou zavádět mimíska mojí tetě,je už ale 40let a dalo se použít pouze jedno embryo.Je z toho smutná a má strach,žádné jiné děti nemá,protože byla dlouho sama a když našla toho pravého,tak už to několik let bylo snažení marné.Takže myslím teď na vás obě a moc držím palce,ty máš před sebou případně další pokusy,ale ona ne,tak si všichni můžem říct,že jsme ještě mladé a máme těch šancí několik,tak proč se trápit hm?!
Jani potichoučku doufám,úterý je už zítra,tak nenapínej a písni,jestli se mrcha zase vtírla,moc doufám,že ne!!!! |
• |
20.10.2007 10:53:09
Ahojky holčiny. Taky jsem na tebe myslela Sluní, včera dopoledne jsem se pořád koukala sem na příspěvky jestli nebudeš něco psát. Moc ti fandím, přeju ti aby se mimískům u tebe zalíbilo a vydrželi tam 9 měsíců. Já čekám na MS, má sice přijít až v úterý, ale už tři dny mi není dobře. Mám pocit na zvracení, chutě-hlavně na sladký, bolí mě hlava, píchá v podbřišku. Jsou to samý těhotenský příznaky, ale já nějak cítím že z toho nic nebude. Škoda, třeba to vyjde příští měsíc.
Hlavně odpočívej Sluní a hodně štěstí. Hlavně na nás nezapomeň a piš co se děje, nebo jak se cítíš. Pa pa Janina |
Lenďa |
• |
19.10.2007 15:33:30
Sluní, tak to je moc fajn. Hlavně ať se mimískům u tebe líbí. Předpokládám, že zaváděli 2. Tak hezky odpočívej a manža, ať se o tebe pěkně stará.
Myslím na tebe, L. |
Slunečnice |
• |
19.10.2007 14:54:34
Ahoj Leni,
měla jsem strach,ale úplně zbytečně.Nevím jak kde,ale u nás provádějí transfer na normálním lůžku jen zpolohují část noh,což tak trochu napodobí gynekologické křeslo.Ale maminka pak už nemusí mikam přelízat nebo přecházet.Navíc je pro mě sympatické,že v našem CRM od začátku do konce všechno dělá jeden lékař = tzn. vstupní vyšetření,stimulace,odběr vajíček i zpětný transfer.Je mi už mnohem líp.Sice pocity zvláštní(dříve když jsem byla těhotná,tak jsem to tak nějak věděla,tentokrát zatím nic),chutě šílené(zavináče + kvanta rajské šťávy,nebo nízkotučného podmáslí),ale jinak super.... Sl. |
Lenďa |
• |
19.10.2007 14:08:16
Sluní, tak jaké máš po včerejšku pocity?? Myslím na tebe. Ozvi se.
Pa, L. |
Lenďa |
• |
18.10.2007 13:20:59
Holčiny, jsem tady a moc myslím na Sluní (hlavně aby se mimískové chytli), byla to první vlaštovka. A pak by to mohla další měsíc jedna z nás podpořit, co Jani nebo Roni?? S námi se nic neděje, jen čekáme. 12.12. jdeme na ten kontrolní spermio, tak snad tam něco bude.....a pak začnu jako Sluní se stimulací apod.
Jako vánoční dárek dát obrázek mimi z ultrazvuku to by bylo fajn, ale .... to se nás asi netýká, ale pokud by to jedné z vás vyšlo, tak by to bylo fajn. Holky držím nám všem palečky a dnes především Sluní. Hlavně Sluní odpočívej. Jak plánuješ být dlouho doma v klidu??? L. |
roniver |
• |
18.10.2007 12:34:48
Sluní tak už za chvíli,držím všechny palečky!!!!!!
|
• |
18.10.2007 10:46:28
Jéééžišku, já jsem nervozní. Tak napiš co nejdřív jak to probíhalo Sluní. A moooc držím palečky a tfuj tfuj tfuj pro štěstíčko, ať se chytnou mimískové kulatý.
Roni to je škoda, já už myslela že alespoň ty, vypadalo to nadějně....no nic tak je před námi ještě spousta času na pokusy a určitě nám bude stačit mnohem míň než si myslíme. Leni nějak ses odmlčela, děje se něco? Pa Janina |
Slunečnice |
• |
18.10.2007 10:39:43
Janinko,
pro mimísky si jedeme na 13.00 hod.,ale volalal jsem na CRM a řekli mi,že embryjka vypadají pěkně.Tak doufám,že to vyjde.3 dny po odběru mi bylo strašně špatně,břicho jsem měla jako buben.Ale pak jsem na to přišla-měla jsem ukrutnou zácpu,jako vedlejší účinek stimulace.Naštěstí jsem to vyřešila a je mi dobře.Takže se už moooc těším!!! Sl. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.