| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 898 [Dalších 828 >>]
roniver
  • 
18.10.2007 10:37:16
Holky tak jsem to v noci dostala,a v plné síle,bohužel..Jsni kéž ty bys to nedostala,moc držím palečky.Sluní co ty?Leni díky za podporu..
  • 
18.10.2007 9:55:31
Ahojky holčiny,
tak jsem včera přemýšlela co dám manželovi k vánocům, samozřejmě že bych mu chtěla dát obrázek z ultrazvuku s naším mimi. Myslím že je to ale trošku nereálné. Začínám být zase dost napjatá-dostanu MS? Myslím že moje psychika je u bodu mrazu.
Jinak jsem strašně zvědavá jak ti to dopadlo Sluní??? Kolik mimísků ti zaváděli? Roni jak jsi na tom? Leni ty taky nic nevíš?
Pa pa Janina
Lenďa
  • 
17.10.2007 15:53:35
Roni, neztrácej naději, ono to jednou vyjde. Nech tomu teď volný průběh a pak po Vánocích běžte na spermiogram a uvidíte. Vše bude dobré.
Sluní, držím na zítřek palečky.
L.
roniver
  • 
17.10.2007 13:22:30
Ahoj berušky,teda já jsem vyřízená,fakt dost.Měla jsem pocit,že je to tady,prsa mne bolely jako čert,nálady se střídaly a teplota 37,2..byla jsem na 88% přesvědčená,že to vyšlo.Jenže v úterý klesla bazálka na 36,9 a tam se drží.Už mám 5 den zpoždění a vím,že mrcha přijde..to čekání je nekonečný,už aby aspoň byla a já se pořád falešně neutěšovala.Strašně jsem to obrečela,tentokrát nejvíc za celou dobu.Víťa už mi říkal,že jsem určo těhulka a pořád chudáček doufá,ale já vím,že jak to takhle kleslo,je to v pr..Já už na to ale nemám,zase znovu,další měsíc..další čekání a nakonec zklamání.Mám pocit,že těhotná nebudu nikdy.
Jinak Janinko neházej flintu do žita a manžílka zpracovávej postupně..ženskou metodou,určo přijdeš na to,co na něho platí.Budem tady válčit,dokud všechny nebudem mít ty břicha jak melouny.Sluní přeju pevné nervíky,ty hormony s člověkem mávají a Leničko,však se taky dočkáš,už se něco děje,víte aspoň kde je problém:-).Držím vám palečky.
roniver
  • 
17.10.2007 13:22:24
Ahoj berušky,teda já jsem vyřízená,fakt dost.Měla jsem pocit,že je to tady,prsa mne bolely jako čert,nálady se střídaly a teplota 37,2..byla jsem na 88% přesvědčená,že to vyšlo.Jenže v úterý klesla bazálka na 36,9 a tam se drží.Už mám 5 den zpoždění a vím,že mrcha přijde..to čekání je nekonečný,už aby aspoň byla a já se pořád falešně neutěšovala.Strašně jsem to obrečela,tentokrát nejvíc za celou dobu.Víťa už mi říkal,že jsem určo těhulka a pořád chudáček doufá,ale já vím,že jak to takhle kleslo,je to v pr..Já už na to ale nemám,zase znovu,další měsíc..další čekání a nakonec zklamání.Mám pocit,že těhotná nebudu nikdy.
Jinak Janinko neházej flintu do žita a manžílka zpracovávej postupně..ženskou metodou,určo přijdeš na to,co na něho platí.Budem tady válčit,dokud všechny nebudem mít ty břicha jak melouny.Sluní přeju pevné nervíky,ty hormony s člověkem mávají a Leničko,však se taky dočkáš,už se něco děje,víte aspoň kde je problém:-).Držím vám palečky.
Lenďa
  • 
17.10.2007 9:58:41
Jani, bohužel musíme čekat do prosince (12.12. už jsem nás objednala) na nový spg. Já mám v tomto směru manžela ok, když jsem mu naznačila, jestli půjde na spg - neměl s tím problém. Tak si zkus o tom s ním znovu promluvit normálně rozumně, že o co jde?? Já jsem poprosila svojí gynekoložku o žádánku na spg a ona jí udělala (sice jsem jí ukecávala), ale šli jsme rovnou do CARu. Tak už to řeším přes CAR a urologa, kt. je v CARu. Ke své gynekoložce jdu tento měsíc, abych jí ukázala ty naše výsledky.
Tak doufám, že v tom prosinci najdeme nějaké ty spermijky, kt. zamrazíme a začneme se mnou. V CARu mi řekli, že musím mít nejdříve sperma, aby se mnou začali něco dělat.
Sluní, držím palečky na čtvrtek, ať vyberou ty nejlepší mimísky a ty ať se chytí.
A co ty Roni??? Vše je OK??
Hezký slunečný den, Lenka
  • 
17.10.2007 9:36:18
Sluní,
já ho nejdřív zkusím dotáhnou k mé gynekoložce, aby mu udělala spermiogram. To bude asi pro začátek nejschůdnější řešení. Možná že po vánocích bude trošku víc smířenej se skutečností že to jinak nejde. Vždyť ani nevíme jak na tom teď je, jestli mám vůbec nějakou šanci otěhotnět, když měl před pěti lety tak špatný spermiogram. Třeba ho má teď ještrě horší. Pak by bylo zbytečné abych se ládovala hormonama.
Pa pa Janina
Slunečnice
  • 
17.10.2007 9:23:49
Jani,partner tam sice se mnou šel,ale byl taky takový stažený.Když ale viděl kolik je tam lidí,že se tam pomalu ani nevejdou,tak "vyměkl"...Zkuste si o tom ještě promluvit,nebo ho odkaž na internetovou diskuzi.Třeba to pomůže...Zabedněnost a maloměšťáctví je děsná věc!!!
  • 
17.10.2007 8:46:05
Taky si to myslím, hlavně proto že byl vychováván puritánskou maminkou, která řekla že je lepší si najít milence než jít na umělý (měla totiž představu jaksi zcestnou-že tam oplodňují doktoři-styk s pacientkou). Jeho zbytek rodiny je na tom v tomto směru stejně. Umělé oplodnění je pro ně hanba a neschopnost.
Jenže já mám pocit že se druhého mimíska už nedočkám....ale co jedno mám a mít jedináčka taky není špatný (lepší je to ale se sourozenci).
Janina
Slunečnice
  • 
17.10.2007 8:41:39
Janino,
každý chlap si těžko přiznává,že není 100%,takže ješitnost na prvním místě.Včera,když nám řekli,že máme 14 mimísků,tak partner úplně rozkvetl a začal mě obskakovat...On totiž vlastní dítě nemá.Na jedno sice platí,ale to není jeho = kukačka...
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 898 [Dalších 828 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.