• |
7.4.2008 14:25:05
Hezký den,
Lucinka 5,5 trpí na laryngitidu od 3 let - s přibývajícím věkem čím dál tím více - za loňský podzim měla tři, letos už také.. Naštěstí to vždy v pohodě zvládneme doma, štěká většinou dva dny - to podáváme prednison přes den a prothazin na noc. Poté jí to přejde v dráždivý kašel - pomáhá stoptussin a za 7-10 dní je v pohodě. Mladší Petřík ji měl letos v únoru poprvé - průběh byl jednoznačně horší než u dcery. Vážně jsme se zamýšleli nad tím, jeslti nepojedeme na pohotovost - jako vždy to přišlo v noci. Nakonec jsme to ustáli a druhý den ráno jsme u naší pediatričky dostali jsme čípky Rectodelt - je to prý taková první pomoc. Tak jsem hned klidnější, protože ačkoliv jsem relativně "zvyklá", pořád mě straší, že jednou přijde taková ataka, kterou sami nezvládneme... |
• |
9.10.2007 19:25:33
Trpime laryngitidou kazdou zimu podzim i jaro co delame:Zvlhcovac vzduchu,inhalujem vincentku,a kapky fenistil nevim zda je to 100procentni ale to delame kdyz mame podezreni na laryngitidu.Ma-li nekdo jine zkusenosti napiste budu rada.dekuji
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.