• |
26.5.2004 17:04:48
Četla jsem celý váš příspěvek a vážně mám podobný pocit jako vaše psycholožka, která vám řekla, že to muž dělá proto, aby ve vás znovu povzbudil chuť o sebe pečovat (třeba i zhubnout) a aby tím oživil váš vztah. Nemyslim si, že by jeho milenka neexistovala, ale určitě se váš manžel nebude chtít odstěhovat k někomu jenom proto, že jim to třeba klape v sexu. Muži mají kolem čtyřicítky krizi, a tak se právě snaží "začít nový život", ale časem jim dojde, že jim doma s jejich původní rodinou bylo líp. Neměla byste ho ale vyhazovat, nebo mu řikat, ať si jde, že je rozhodnutí na něm. Chalpi jsou slaboši a pak by vám řekl, že jste mu přeci poradila, ať si jde za tou druhou. Na vašem místě bych mu řekla, že jsem ochotná mu odpustit stejně jako on odpustil tu nevěru před osmi lety vám, a že to znovu zkusíte spolu. Přeju hodně štěstí a napište, jak to u vás dopadlo. Věřim, že dobře.
|
AndyP,dcery 1a5let |
• |
23.4.2004 17:26:22
Teda take smekam a moc by me zajimalo jak to dopadlo.mam totiz podobny problem,jen s tim rozdilem ze jsme se ani po osmi letech nevzali a ja po pul roce takoveho podivneho zivota se odstehovala k matce,proste uz jsem nemela dost sily.preji vsem temto zenam aby to zvladli a vyresili.Muj muz se snazi abych se vratila,ale mam obavy..
|
Zdeněk, ženatý, dvě dospívající děti |
• |
19.4.2004 12:28:27
Ahoj Jarko, nebudu už ti lichotit, jak jsi silná a pevná osobnost, i když určitě máš raněné srdíčko a rozpadly se ti veškeré životní ideály. Kde jsi byla, když jsem hledal ženu pro život????Takovou skvělou holku do nepohody jsem si vždycky představoval, umíš se poprát se životními nástrahami a přitom jsi milující máma a manželka, jsi tvrdá a něžná zároveň, nevím, jak to nazvat.
Tebe si zaslouží muž, který ocení tvé kvality a budeš pro něj mít velkou cenu, a jen chudák, jako je tvůj nevyzralý manžel, mohl opustit bezva manželku a mamku svých dětí.......Moc ti fandím, ať najdeš někoho, s kým budeš žít spokojený a spořádaný život a ten člověk má už teď vyhráno........jsi výhra na celý život, škoda, že jsem ženatý. Přeji tobě i tvým dětem jen to dobré a zasloužíte si všichni, aby se našel člověk, který by vás měl rád, zbožňoval vás a miloval. Moc by mě zajímalo, jak to u vás vypadá teď, nevzpamatoval se třeba manžel a nevrátil se?! anebo prostě, jak jste na tom téměř po roce, kam jste pokročili, jaké máš názory na své trápení s odstupem jednoho roku. NAPIŠ!! Určitě si to spousty lidí přečtou a někteří si vezmou ponaučení a zkušenost do života, protože tvůj příběh je opravdu zajjímavý. Hodně štěstí !!!!!!!!!! Zdeněk |
Martina |
• |
21.3.2004 13:27:25
Jak jste dopadli,Jarko? napište pokračování....
|
Janule |
• |
18.3.2004 11:11:57
Také by mě zajímalo jak ten příběh dopadl. Jsem ve stejné sytuaci, jen na druhé straně než Jarka......jsem ta co odchází, ta co byla nevěrná...
|
Pavla |
• |
18.3.2004 9:34:24
Nemyslíš, že Jarka měla důvod k nevěře? Jestliže žena potratí dítě,které bylo chtěné a mělo se narodit v manželství, a muž jí řekne, že mu to je jedno, a následné patálie s její vyskytnuvší se nemoci, v této době,tak je to hajzl,který si neváží ničeho, ani života své ženy,ani budoucího dítěte.Já bych udělala to samé, chytila bych příležitost a pryč,dokud je čas, od takového chlapa.
Navíc Jarka píše, že to byla jen několikaměsíční nevěra - úlet,který se může stát každému z nás,ale že by to už nikdy neudělala a bylo to pro ní velkým ponaučením. Naopak on, ji klidně podvádí dlouhou dobu a není si schopný uvědomit, jak ublížuje svým dětem i jí. Já vytáhnou dceru z obrny a syna z astmatu,tak jsem na jeho místě pyšná, co vše jsem s ženou dokázal a navíc neměli od začátku "na růžích ustláno". Připadá mi od něj velmi podlé, že až konečně mohou žít,on "bere nohy na ramena". Mooc by mě zajímalo,jak tento příběh skončil?! |
Pavel |
• |
18.3.2004 9:33:44
Nemyslíš, že Jarka měla důvod k nevěře? Jestliže žena potratí dítě,které bylo chtěné a mělo se narodit v manželství, a muž jí řekne, že mu to je jedno, a následné patálie s její vyskytnuvší se nemoci, v této době,tak je to hajzl,který si neváží ničeho, ani života své ženy,ani budoucího dítěte.Já bych udělala to samé, chytila bych příležitost a pryč,dokud je čas, od takového chlapa.
Navíc Jarka píše, že to byla jen několikaměsíční nevěra - úlet,který se může stát každému z nás,ale že by to už nikdy neudělala a bylo to pro ní velkým ponaučením. Naopak on, ji klidně podvádí dlouhou dobu a není si schopný uvědomit, jak ublížuje svým dětem i jí. Já vytáhnou dceru z obrny a syna z astmatu,tak jsem na jeho místě pyšná, co vše jsem s ženou dokázal a navíc neměli od začátku "na růžích ustláno". Připadá mi od něj velmi podlé, že až konečně mohou žít,on "bere nohy na ramena". Mooc by mě zajímalo,jak tento příběh skončil?! |
Karel |
• |
1.3.2004 9:06:10
Vždyt ty jsi měla zase přítele ke kterému jsi jela a u kterého jsi bydlela, spala s ním atd.. Vím že tohle je horší, ale kdyby se jeho bratr neoběsil, asi by jsi se tak rychle nevrátila. Je zajimavé jak když to dělá někdo tak je to dobře, ale jakmile to začně dělat jeho partner/partnerka je to špatně.. to je vždy.
|
Andrea, 25let, 4letá dcera |
• |
8.11.2003 17:23:26
Vážená paní. Je mi jasné, že mi je teprve 25 let a že takzvaně neznám ještě život. (to mi nedávno řekla jedna 60 ti letá paní) Opak je trošičku mimo. Právě se již rok a půl rozvádím. Mám 4 letou dcerku, je to můj maličký poklad. Rozvádím se po 8 letém vztahu s mým prvním klukem a pak i manželem. Můj manžel mě několik let podváděl. Přišla jsem kvůli němu o dvě děti, dva koně a velký majetek. Založila jsem během manželství firmu. Taky jí už nemám. Peníze čert vem, ty děti mi to ale nikdy a nikdo nevrátí. Můj manžel argumentoval, že Vlasta (to je ta jeho nynější partnerka) je lepší. Zvládá v pohodě domácnost a je lepší v sexu a měla to chudák v životě opravdu těžké. Po těchto slovech jsem měla sto chutí mu tu hubu rozbít. Pardon za slovo. Moji rodiče mi umírají oba na rakovinu. Jeho rodina mě nikdy nepřijala, přišla jsem kvůli jeho kurvení o dvě děti a dřela jsem na firmě, aby ze sebe mohl dělat pana podnikatele. On mi všechno vzal a já mám mít lítost nad milenkou? Ještě k tomu o rok starší než je on a s malým panchartem? (otec neznámý tanečník na diskotéce) Vyhodila jsem ho. A s velkou radostí. Proč prát, vařit, žehlit člověku, který si to nezaslouží? Zkuste být nad věcí a hlavně..přestaňte se mu věnovat!!! Je to jeno chlap a nezaslouží si Vás. Vy jste tady, aby jste vychovala děti a žila svůj život. Máte právo na svůj život. Tak to tak udělejte. Uvědomte si, že nejdůležitější pro Vás jste tu Vy. Až do nedávna jsem si myslela, že je to má dcera, můj nový přítel a lidé okolo. Zapoměla jsem ale na sebe. Však mi to moje tělíčko dalo hnet sežrat! Odvezla mě rychlá s psychickým kolapsem - málem jsem umřela. Teď vím, že nikdo a to myslím smrtelně vážně, nikdo není důležitější než já sama. Nemyslím tím, aby jste se chovala sobecky. Buďte příjemná, obětavá, a stále supr, ale začněte se věnovat více sama sobě. Děti odejdou, manžel ať si táhne kam chce, ale vy zůstáváte. Važte si sama sebe a dokažte si, že máte právo na život. Držím Vám palce. Všechny to potřebujeme. Jo a pamatujte...s úsměvem jde všechno líp. Pá Ája
|
Lenka, dcera 13 let, syn 5 let |
• |
15.9.2003 16:12:56
Asi rok jsem jsem se rozhodovala, jestli několikrát rozbitou vázu zas a znovu slepit, až jsem došla k rozhodnutí: NE. Bylo to hrozné rozhodování, ale už z úcty k sobě samotné jsem to musela udělat. Důvodem konce manželství nebyla jiná žena, ale manželovo podnikání ... 2 roky ponižování, urážek a hádek a formálně fungující "rodiny".
Potýkám se sice s obavou, jak to budeme sami zvládat, ale čas ukáže. Takže se také připojuji k názoru: nepřežívat - začít žít! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.