| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vím, že mi nikdo neporadí...

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 82 [Dalších 32 >>]
  • 
21.7.2003 16:01:42
četla jsem Tvůj článek a ani netušíš, jak moc Ti fandím...Jsi statečná žena, která toho v životě i přes překážky mnoho dokázala a věřím, že i z tohodle "průšvihu" celou rodinu vytáhneš...Potřebuješ ale občas udělat i něco sama pro sebe...
Cítím s Tebou tak moc možná i proto, že mně se stalo něco podobného, ale s velmi nečekaným koncem...Kdybych Ti mohla nějak pomoci, nevím jak, ale třeba něco potřebuješ, co bych mohla udělat...
Nebo kdyby sis chtěla popovídat, při povídání se mohou lépe utřídit myšlenky, tak se ozvi. Přeji Ti mnoho trpělivosti a naději taky štěstí.
Agata
Eva
  • 
7.7.2003 0:47:33
A všichni dobře víme, jaké finty dokáží děti vymyslet a jaké situace sehrát, jen aby upoutaly pozornost ...
Pokud byly děti už dva roky zdravé, tak je asi opravdu čas, trochu se uvolnit a začít myslet víc na sebe, i na sebe navzájem ... A možná nadešel i čas, probrat a vyčistit trochu minulost. Nejen tu společnou, ale zajít trochu i do dětství a vypořádat se s tím, co se sebou svůj dosavadní život "vlečete". Nejen váš manžel, i vy. A zrovna jako vaše psycholožka si také myslím, že vás ani rodinu váš manžel nechce právě opustit, možná se snaží jen něco změnit ... navařená večeře ani uklizený byt není evidentně všechno ... Moc vám přeju, aby vše dobře dopadlo!
marta
  • 
6.7.2003 18:22:18
Taky mam ten nazor ,ze vztah neni o tom jak dobre budu obskakovat svýho manzílka,ale o tom jak si rozumime a jak nam to klape.Nechapu proč tady tenhle model tak funguje? Když ženska uklidí,postara se o deti uvarí a jídlo da na stul,je to normalka.Když to neudela, je zle.Když to udela jednou chlap, slavi se to jako velka udalost. Z tohodle postoje spolecnosti je mi nekdy smutno. Nastestí je to kazdýho vec jakyho si vybere partnera ajak si to doma zaridej.A navíc si to hodne zenskejch dela samo tezsí,tim že si toho na sebe naložej moc a pak se divej jak jsou utahany. Donutte pak rozmazlenyho chlapa ,aby si to jídlo ohral sam,nebo nahazel pradlo do pracky. mejte se fajn zensky a nepletme si deti s manzelem. Vase Marta
Jarka
  • 
2.7.2003 11:35:03
Všimli jste si, že první odešla za milencem žena?
Jarka
  • 
2.7.2003 11:31:36
Jarko, po přečtení Tvého příběhu mám pocit, že Tvůj muž není zase tak špatný člověk, určitě je milující táta a myslím že má rád i Tebe. Ty jsi mu svým odchodem musela hrozně ublížit a on Tě přesto všechno vzal zpátky. To by udělal málokterý chlap. To že si našel milenku může být reakce na Tvoji nevěru a jak to vypadá, tak se mu s ní moc žít nechce. On Ti jenom oplatil to, co jsi mu udělala Ty sama. Pokud se zase dáte dohromady a ty bys mu pak měla odpustit a nikdy už byste si to pak neměli vyčítat. Moc bych ti přála, aby jste se zase dali dohromady. Čas zahojí všechno.
  • 
29.6.2003 12:43:01
at hodí kamenem. Podle mne velmi chytré rčení. Mám za sebou velmi podobný osud Tvému. Mám také dvě děti osm let od sebe, ale naštěstí naprosto zdravé. Když jsem četla Tvůj příspěvek, tak jsem nás poznávala. Ve chvíli, kdy se objevil na scéně "Tvůj vdovec", tak jsem si zašla pro kávu a posadila se pohodlněji. Posléze mne zaujalo, že jsi psala, že jeho dcera byla věkově podobná Tvojí, ale ta se přece narodila snad za dva roky ? Hlavně mne však zaujalo, že odsuzuješ svého muže a už o svém odchodu vůbec nemluvíš. Jistě jsi vždy byla dobrá máma, šetrná hospodyně a máš svého muže ráda, ale OPUSTILA JSI HO. Ublížila jsi mu více než on Tobě, protože jsi odešla i se synem. Uvědomuješ si to vůbec ? Že jsi udělala totéž ? Píšu Ti to s klidným svědomím, protože já to v době krize také udělala. V době krize jsem odešla se čtyřletým děckem a po roce se vrátila zpět. Po dalších dvou letech jsem otěhotněla (s manželem) a když bylo dítěti pár týdnů, tak jsem přišla na jeho milenku. Rok jsem bojovala - přeháněla jsem péči o domácnost a čekala. Za rok jsem ztratila nervy, podala žádost o rozvod (JÁ ji podala podruhé - poprvé jsem ji stáhla a vrátila se od milence) a potom jsem se odstěhovala. Žiju už druhý rok s dětmi v podnájmu, děti tátu navštěvují, on žije s ní a já nelituju, protože jsme neměli vztah, který by za to stál. Myslím, že takhle je alespon někdo štastný (bývalý manžel a jeho přítelkyně). Ale u Tebe je to jiné. Ty a děti chcete svého tátu. Myslím, že by sis měla vzpomenout, že každý udělá chybu a pokud on chce zůstat, tak vydržet. Dál se k němu chovat jako k manželovi, tátovi a příteli zároven. Pokud Ti s ním milování nevadí, tak se vším všudy. Čas vše zahojí a on třeba pochopí. Muž málokdy sám sbalí tašky a požádá o rozvod. Většinou je k tomu dotlačen manželkou nebo milenkou. Zkus si přečíst odstavec svého dopisu o tom JAK TI ODPUSTIL. Zkus u to taky odpustit a nezapomen to říct hlavně JEMU !! A nám všem někdy napiš, zda byl konec štastný :-))) Já uvádím mail, tak můžeš klidně napsat i touto formou. Drž se, holka. A pamatuj, že pro dobro svých dětí uděláš více tím, že mu přiznáš, že ho máš ráda a odpouštíš. A bud na sebe hodná .... Držím Vám všem pěsti. Jitka
  • 
26.6.2003 14:11:05
Pod Tvůj příspěvek se mohu jen podepsat. Jen k tomu najít tu odvahu.... no já ji zbírám již několik měsíců (. Takže jsem taky srab.
Viky
  • 
26.6.2003 0:00:55
Taky si to myslím - nevěra hodně ovlivní celý vztah a mimo jiné "odolnost" vůči nevěře u druhého partnera.
Zuzka
  • 
25.6.2003 17:09:24
Domnívám se, že tam je hodně ukřivděnosti a očekávání, ale na druhou stranu nechápu, proč oba děláte dětem tak špatný model rodiny, nebudou fungovat ani jim. Budou brát za přirozené, že je bez přirozené lásky. Domnívám se, že vyprcháli, je lepší se s rozumem rozejít a ne lepit už dávno rozbitou vázu. Myslíte trochu na zbytek svého života? Na život dětí, které mohou poznat i jiného partnera, který by vám mohl pomoci. Kde je váš vztah? Neexistuje, přiznejte si to a smiřte se s tím, začněte žít a nepřežívejte! Žijete jen jeden život! Každý má právo na život! Vy, děti, muž i milenka .... nelíbí se mi, když uměle vytváříte "model rodiny"...NEEXISTUJÍCÍ!
22.6.2003 12:03:50
Evčo, myslím, že hodně z vás nevidí to, že první, kdo si našel milence, byla Jarka. Jakmile se stane to, že si jeden s manželů někoho najde a odstěhuje se k němu, je jasné, že manželství tohle všechno ovlivní.
Taky mi to tak trochu připadá, že v tomhle vztahu jde spíš o přátelství a ne o lásku. Přátelství by sice mělo vydržet víc, než láska, ale pokud láska ve vztahu chybí, je to taky špatně.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 82 [Dalších 32 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.