| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kontakt rozvedeného otce s dětmi

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 86 [Dalších 66 >>]
14.4.2006 11:25:56
jo,jeste jsem sivzpomenla na slecnu Marplovou.

Snazim se ji pouze vysvetlit,at nevini byvale manzelky a uz vubec deti.Pry jim porad vola, vola a otravuje, tak jsem se jisnazila vysvetlit, ze BM bude volat tak dlouho, jak dlouho ji to dovoli manzel, totez plati u vas s jehod cerkou.

To dite nema utoritu u sveho vlastnio rodice, jak muze brat a ctit zici lidi:ucitelka, dedecek, babicka atd.

Holky, sorry, hodne se tady mluvi o detech z prvniho, ja lituji vsechny deti, a muzouza to rodice, vsak ten chlap vi,proc se snim rozvedla matka JEHO DETI.
14.4.2006 11:25:54
jo,jeste jsem sivzpomenla na slecnu Marplovou.

Snazim se ji pouze vysvetlit,at nevini byvale manzelky a uz vubec deti.Pry jim porad vola, vola a otravuje, tak jsem se jisnazila vysvetlit, ze BM bude volat tak dlouho, jak dlouho ji to dovoli manzel, totez plati u vas s jehod cerkou.

To dite nema utoritu u sveho vlastnio rodice, jak muze brat a ctit zici lidi:ucitelka, dedecek, babicka atd.

Holky, sorry, hodne se tady mluvi o detech z prvniho, ja lituji vsechny deti, a muzouza to rodice, vsak ten chlap vi,proc se snim rozvedla matka JEHO DETI.
14.4.2006 11:19:32
no to je ono, to jsem potrebovala slyset od tebe.

Tak ze za to ze tvuj mazilek si poridil prvni dite s nejakou hloupou zenskou( nemyslim tim, ze on nema podio viny na rozpadeni manzelstivi), prave ze se citi byt vinen, tak se to snazi vynahradit sve dceri, tim ze treba ublizi Vam dvema, to predse s vama nema nic spolecneho. Navic, dnes do neho kope, zitra se mu rozhodne ublizit ve vetsim meritku.

Neco podobneho mam doma. Sice dite nemame vlastni, ale staci mi to i tak. Musim ti rict, ze jsem celou dobu davala zavinu take mazelovy dveri, ael po dlouhe dobe jsem prisla, ze to dite z to nemuze, i kdyz si neco dovoly ke mne.Vinen tomu pouze a pouze otec DITETE. Nemam co pridat.
14.4.2006 10:53:52
Mileno, trest nebyl zadny. Syna kopla nekolikrat do hlavy, tekla mu krev z nosu. manzel to nevidel, dcera to poprela. Bylo mi receno, ze to ma chudinka tezky, ceka na mamu a ta nikde:)))
No ja jsem rada, ze mam syna. za nic na svete bych to nemenila:))
14.4.2006 10:32:47
ja jsem se te ptala proc strarsi sestra bje bratra, jak na to reagoval tatinek, jaky byl trest atd. Pokud nenasledoval nejaky trest minimalne nejaka vychova o otce,t aknemas snim co delat!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak tebe bje, tvoje dite bje... co bude napriste, to by me zajimalo.

Promin,pisu a mezi tim pracuji, tak se to sechno plete a nemam moc casu, snat ted pochopis o co mi jde. O tebe, minimalne o tvoje dite, vis, tvuj syn take nemuze za to ze je mezi nami. On uz proste je a je miho lito, ze ho sestra domalitila do krve.
14.4.2006 10:18:50
Mileno 2. moc jsem tvuj prispevek nepochopila, to o detech z 1. a 2. manzelstvi.jana
14.4.2006 10:18:46
Mileno 2. moc jsem tvuj prispevek nepochopila, to o detech z 1. a 2. manzelstvi.jana
14.4.2006 9:36:30
ale to je spatne, ze ho bje.Proc ho bje?? Z jakeho duvodu? Navic starsi dite muze docela ublizit fyzicyk mladsimu sourozenci, (dokonce i psychicky) to dite se citi byt nemilovane.

Jiste jsi chtela vysvetlit sesetre sveho syna, ale dotoho se vmonotval milovany tatinek a jednnim razem jsi byla sozena dolu!

Jak : ja uz jsem zde jednou rozvazala diskuzi na tema, jak se maji dobre a jak jsou stastne deti z " druheho manzelstvi" (dokonce tady pisi, ze si ho nemel poriditatinek).Faijn, neberu vam Vasi pravdu,ale ty stastne a zajistene deti taky nemohou za to ze jsou mezi nami, tak jak,PROSIM, nemohou ty deti z prvniho.

Jak, jednou tady holcina uz dospela psala svuj pribeh. Tak se mito moc libilo, jak se mela moc dobre, bylo to dite z druheho manzelstvi, ona sice psala o babice, ale na tom nezalezi, kazdy pribuzny musi mit uctu a lasku ke vseme detem.

Jak : vis, tato diskuze je o "tetech z rozvedenyho manzelstvi", ja tady obvykle pridavam svuj nazor (mam zde potom strasne moc reakci tech maminek "prvnich") a to prosim se jedna o detech tech, ktere by pry udajne nemusi nemusely sem k nam chodit, a jeste nakonec jsou moc stastne a at drzi hubu.

Vzdy mohou pouze ti tainkove a maminky za rozpadeni rodiny, ale nikoli deti.
14.4.2006 7:18:46
Kajo, syn ma nev. sestru rad. Ona jeho asi taky, jenze ma zle chvile, kdy ho bije. jednou ho kopala, az mu tekla krev. Tatovi vse zapre. To zase mimochodem cekala na maminku, ktera se opet bez domluvy nedostavila.
Jinak syn je se mnou a staci mu vysvetleni, ze dcera bydli u babicky.
spadlá z jahody
13.4.2006 22:11:53
jak je možné aby rodič neplatil dlouhodobě na dítě?
- jsou i takoví tatínkové, kteří nejsou nikde zaměstnaní, a když jsou a podaří se uvalit exekuci na mzdu, okamžitě zaměstnání změní, mnozí bydlí neznámo kde a nejde je dohledat, takže nelze zjistit, jestli mají nějaký účet nebo majetek
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 86 [Dalších 66 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.