13.4.2006 13:31:24
No nase dite vida manzel jednou za 2 tydny. Synovi je 3.5 roku.
nafackoval mi pred dcerou, ona tvrdila ze lzu a tak dale. proste si s nim dela co chce. Ted bydli u babicky. Vola mi kazdy den ( muz ) a pise emaily, jak je mu bez nas tezko. Blby je, ze mame dum tak mesic pred dokoncenim.To me s... asi nejvis, tesila jsem se tam a sla kvuli tomu s materske ve 2 letech syna pracovat. Jo, jak ja zavidim tem, co maji nevlastni decko jen jednou za cas :)))) |
13.4.2006 13:25:53
por Jak:
a co manzel se stara o vase dite?? No to je hruza, nafackoval te pred ni?..... Pryc od toho vztahu! on uz se nikdy nezmeni!Nikdy! Muj nazor je, ze dite neuznava autoritu, pponevadz nema zakaldni vycovu doma, treba u tatinka. To je probelm a pouze problem tveho manzela, nikoli tvuj! A tebe nema za co fackovat! |
13.4.2006 13:02:58
Kajo, u nas nase manzelstvi zkrachovalo kvuli nekolika vecem. Muz ma v peci dceru z 1. manzelstvi a mama se nezajima , nestara. ale ma vykyvy, kdy treba pise sms a tvrdi, ze decko miluje. Aliky neplati. Manzel ji vse nechal, takze vse co mame my, je moje.Dcera je velmi problemove dite a manzel ma vycitky, ze nema biol. mamu. Doslo to tak daleko, ze m pred ni nafackoval a tak. proste dcerunka lze,ma problemy ve skole, bije deti, neuznava autority, manzel to nezvlada.jeji mama poslala k soudu papiry, ze ma neco s nervy. Takze ted se dava dohromady. pravidelny styk nikdy nefungoval.
proste manzel se odstehoval s dcerou k rodicum. Ja zustala s nasim synem. Ted zase pise a vola, jak nas miluje. Pravda je, ze vypada celkem zdrchane. Rekla jsem mu, ze uz nehodlam zazivat co driv a ze jsem ochotna o tom uvazovat, pokud vylouci matku dcery. A to uplne. |
kaja |
• |
13.4.2006 12:12:56
Tvoj ešte manžel,vás chce naspäť?Na čom váš vzťah skrachoval...?
|
kaja |
• |
13.4.2006 11:45:50
Jak a nevieš to zrútenie aspoň zahrať? :-)))No, s tou hypo je to na dlhu debatu...Manžel urobil zopár blbosti a teraz za to musíme pykať.Ale v skratke:kôli tej hypo manžel založil svoj byt(ktorý nadobudol ešte pred prvým manželstvom),takže keby neplatil,príjdeme o ňho....
|
13.4.2006 11:12:45
jo, mezi co Otec musi nosit darky na Vanoce, Velikonce, narozky, svatky, Den deti, Poute .... a jeste nas uhani socialka,jeste by neco chteli,pc topoterbuje dite, a matka klidne si poridi dalich 5 let, prace jimoc nevoni, socialka nam na to rekne, ze ji vznikla dali vyzivovaci povinnost a ze semusi starat odalsi deti, pak nas volaji,ze to to matka nezvlada, ze tyranuje dite a nevvlastni otec pry taky, a ze dite bude odebrano matce, nasledne by slodo nejakeho ustavu(kdyby tatak nechtel), pak nam reknou, ze 14 dnu uze je to lepsi a ze tomu nechaji volny prubeh a za pul roku se nam ozvou. Uplynulo nekolik let a zadnou odpoved jsme nedostali, at si trhneme nohou.
|
13.4.2006 10:59:54
Kajo a proc tu hypoteku platite?
Jinak souhlas, matka je matka, na socialce me rekli, ze staci, aby 2x do roka poslala pohled a ma tim splnene rodicovske povinnosti. Takze holky, az bude mit decko hlad, proste poslete pohled :))) je to dostatecny a prokazatelny zajem:))) Jinak muj jeste manzel podal zadost k soudu o alimenty, probehlo jednani a nedostane nic, nebot biologicka mam jeho dcery je na nervy a momentalne se odstehovala k sestre, kde se tak rok bude davat dohromady:(( presto vsechno mi manzel vola, ze je potreba ji dat sanci. Ach jo, proc ja se neumim zhroutit:)))) jana |
13.4.2006 10:57:19
a prave Kajo o tom to je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tady ty vsechyn rozvedena matky se tak stezuji, ok!, ale musi vedet jeste i tu druhou stranu, a o socialce,soudech a statnim zastupitelstvi mi muzes vykladat. Ono i na te socialce pracuji prevazne mrchy zenskho rodu! |
kaja |
• |
13.4.2006 10:50:32
No tá nespravedlnosť tu bola,je a bude.Pretože sa v našej spoločnosti predpokladá,že všetky matky sú ideálne a to najlepšie pre dieťa.Bohužiaľ nie vždy to tak aj je.Keď Ex... môjho manžela vyhodila z bytu ich dcéru (vtedy mala 9r.) so všetkými vecami a zobrala jej kľúče od bytu (ktorý mimochodom môj manžel kúpil pre dcéru a hypo platime my)tak sme boli na sociálke (pretože toho bolo oveľa viac,nechávala ju celu noc samu doma...atď).Sociálka si ju predvolala a Ex... tam došla vyobliekaná,vymaľovaná a samozrejme všetko poprela a dokázala si vymyslieť úžasné historky,my sme museli vyvracať,že to čo povedala nie je pravda.No a odpoveď úžasných ,,fundovaných,, sociálnych pracovníčok bola:,,my niesme muchy na okne aby sme kontrolovali aká je skutočná pravda,, a ďalšia fundovana odpoveď bola: ,,pokiaľ ma dieťa čo jesť a je oblečené a čisté, nemôžme nič robiť,,. Toľko pomoc naších úradov pre zdravý rozvoj dieťaťa...no,čo už matka je matka...
|
13.4.2006 10:32:20
jo, a ne ze bych nejak zasadne hajila prava muzů, to ne! Jsem co by feministka, ale nemam rada nespravedlnost.
Divite se ze se muzi v cesku nechteji ozenit, ze je musim uhanet atd. Co pak nechapte kam se hrouti tato spolecnost, ti muzi se jednoduse tomu "brani", my jsme zatim svobodne matky, pockejte,kdyz vyhraje ODS, tak vam skonci pridavky atd! A nikomu se nevyplati byt svobodnou matkou. Nemam nic proti souziti na hromadce,ale predse nemanezlske dite a menzelske ej trochu tak rozdil, vid??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.