| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kontakt rozvedeného otce s dětmi

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 86 [Dalších 36 >>]
13.4.2006 10:26:11
ahoj Kamile,

napis nam trochu toho vice, pac vte diskuzi se vyklada pouze jak jsou nestastne deti z rozvedeny, jich maminky, ale nikdo nerekne slusne slovo o tatinkovi a uzvubec o "manzelovi matky ditete", rozumime se o cem to je, vid??, takse ozvi, ahoj
13.4.2006 10:26:11
ahoj Kamile,

napis nam trochu toho vice, pac vte diskuzi se vyklada pouze jak jsou nestastne deti z rozvedeny, jich maminky, ale nikdo nerekne slusne slovo o tatinkovi a uzvubec o "manzelovi matky ditete", rozumime se o cem to je, vid??, takse ozvi, ahoj
Kamil
  • 
13.4.2006 9:51:44
Beru....Díky, Anet.
13.4.2006 9:40:24
Jestli tomu rozumím dobře tak testy stály dohromady 18tis.ty jsi zaplatil 10tis.a manželku sprostil soud splátky v hodnotě 8tis kterou za ní uhradí stát.Jestli chceš uhradit celou částku měl jsi vznést protest u soudu před rozsudkem a žádat po manželce 100%úhradu s tím že testy vyšly v jej neprospěch a tudíž náklady spojené s procesem padají na její hlavu. Ale evidentně jse souhlasil s návrhem soudu podílet se na nákladech 50% pokud jsi prošvihnul i odvolací lhůtu těžko s tím něco naděláš. Ber to tak že člověk přijde v životě o víc než je 10tis.
Kamil
  • 
13.4.2006 9:33:09
No v tom, že já platil těch 10, které soud dal k úhradě ženě. jenže ta to splácet odmítla.
13.4.2006 9:29:48
Kamile,

píšeš že 8 zaplatí za manželku stát tak v čem je problém?
Kamil
  • 
13.4.2006 9:09:50
Dobrý den.
Chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s vymáháním peněz za popření otcovství. Stálo 18 tisíc, 8 má zaplatit stát, 10 já. Soudkyně to nařídila uhradit ženě, která ale řekla, že na to nemá a až za cca 3 roky nastoupí možná do práce,bude to splácet.
Soudkyně tedy prohlásila, že když to nezaplatí do tří dnů, už to nemusí platit nikdy. Mám šanci se k těm penězům nějak dostat?
Jaja
  • 
13.4.2006 7:27:08
Mirko, mám stejně staré dítě a zažíváme podobné stavy, i když nejezdí za otcem tak daleko. Mohly bychom si třeba vyměnit pár vět e-mailem jaja.nova@centrum.cz
Taodvedle
12.4.2006 16:39:39
tAk vyzivne je ve Svycarsku hodne vysoke, pro deti to chapu , pro ex manzelku tolik roku platit i kdyz zije s pritelem na hromadce skoro pet roku ne. Porad si v Dansku studuje, tam bere na to od statu penize, a dceri kupuje jen znackove veci, ale ke konci mesice nema na konte nic.
Manzel vydelava dobre, a presto jsme prvni roky museli hodne setrit.
Tretina platu sla ze zacatku pryc. Jeste ji musi z kazdeho zvyseni platu dat 30%, coz mi ji nedavame, nastesti si nezjistovala na danovem.
Na dite plati 1000 SFR, na ex ted 1200, ale kdysi to bylo 2500 SFR. A to jsou 7 let rozvedeni. Musi ji platit 10 let, ale tim ze ted zije s pritelem pet let, mohl by ji plati prestat, jestli s tim nesouhlasi tak to pujde pred soud, tam ale hrozi , ze zjisti ze jsme ji neplati kolik jsme meli podle soudu. Jenze my mame ciste svedomi. Lita si dvakrat rocne na dovolenou, co mi urcite ne. Manzel pri rozvodu souhlasil s tim , ze muze vycestovat do Danska ( kdybi nesouhlasil tak by nemohla), a tak plati letenky. Nastesti je pro ni dulezite, aby dcera mela staly styk s otcem, meli hodne silny citovy vzah na sebe. Manzel ze zacatku hodne trpel, ale uz jsme vsichni spokojeni a radi ze jsou od das daleko.
kaja
  • 
12.4.2006 14:37:52
Mirka, ja súhlasim s tu už spomínaným.Myslím,že takéto pendlovanie je pre dieťa vo veku tvojho syna veľmi stresujúce.Dieťa totiž k životu potrebuje stereotyp a dodržiavanie pravidelného režimu.Keďže takto pendluje, tak je jeho pravidelný režim rozhádzaný (doma robí niečo iné a u otca tiež niečo iné a v inom čase),preto je tvoj syn podráždený a nervózny.Mala by si sa s bývalým dohodnuť na menšej frekvencií stretávania so synom.Ak syn podrastie a bude mať záujem povie ti sám ako často chce k otcovi cestovať.Bolo by asi lepšie pre synov zdravý psychický vývoj nepodrobovať ho v danej situácií takému veľkému stresu.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 86 [Dalších 36 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.