| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Oblíbenost českých jmen

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 484 [Dalších 384 >>]
9.8.2007 10:54:36
Já mám jména svých dcer docela běžná, starší dcera je Vendula a mladší dcera je Lada, můj synovec se jmenuje Samuel, než si okolí, hlavně starší lidé na tohle jméno přivykli, dlouho jim to trvalo, hraje v tom roli též to, že bydlíme na vesnici...přála bych si třetí dítě, pokud to výjde, dcera bude Leontýna a syn Tadeáš...líbí se mi jména moderní,ale pokud se hezky oslovuje, tak každé jméno je pěkné...
  • 
21.7.2007 18:31:43
mam 4 krasne děti 3kluky a 1 holčičku jmena jsme vybirali podle toho aby se dala zdrobnovat a byla česka
takže mame MICHALA 1988 JAKUBA 1991 MARTINA 1995 TEREZU 2003

MAMINKA IVA 1965
  • 
12.7.2007 14:03:43
dobrý den, chtěla jsem moc jméno anne-mary nebo annie-mari ono je to jako anna-marie ale počesku je to takový moc pobožný tak nevím kde zjistit komu napsat zda to lze to anne-mary nebo annie-mary chtěla bych na ni volat ený nebo anemary jen ne andulo...monika
Zuzana, 2děti
  • 
30.6.2007 0:51:23
ahoj, před 5 měsíci se nám narodil vytoužený chlapec. Po rodinné diskuzi jsme se shodli na jménu Radovan. Můžu doporučit, neboť plně dostává svému jménu - dělá nám radost,je to usměvavé sluníčko a už jen význam toho jména je předurčen. Zdrobněliny jdou úžasně a už pro období, kdy začne žvatlat první slabiky mu říkáme Dydy. Až začne mluvit, přistoupime k celému jménu. Dceři jsem dala jméno Anísa - je to z arabského kalendáře (její otec arab jí ho vybral) a znamená slečna. Zkráceně jsme jí začali říkat Ájo a už jí to z dob, kdy začala mluvit, zůstalo. Obě jména jsou krásná a nezvyklá, ale musí se hodit k příjmení. Jsem zastáncem toho, že děti musí své jméno vyslovit zřetelně, tak proč jim to znesnadňovat
24.6.2007 10:33:07
Mi jsme vybrali jmena spolecne s manyelem.Libili se nam Valentina a Honzik.
Veronika, Elenka
  • 
19.6.2007 16:15:14
dobry den, ja si myslim ze rodice by meli davat ta jmena ktera se jim na prvni pohled libi, ale melo by ladit i k prijmeni. My jsme dali jmeno Elena, na prvni pohled se nam libilo a ladi k prijmeni
isabela
  • 
4.6.2007 18:07:55
Mé jméno se mi velice líbí, protože není v naši zemi, tak četně zastoupeno, děkuji rodičům, jsem spokojena.
  • 
4.6.2007 15:22:16
Mé jméno je Štěpánka je mi 25 let, mám syna takřka 2 roky. Jsem blondýna, vnité vlasy, zelenooká, 175 cm vykoká, asi 65 kg. Hledám muže 20 - 30 let, nejlépe z Karlovarska. Mé zájmy jsou hudba a to především černá, tanec, dobré jídlo, která ráda a s láskou připravuji, procházky. P.S. Nejsem náročná, materialistka. Chci muže, který není věčně v práci.Miluji takové, kteří si odbydou 8 hodin v práci a zbytek dne stráví se mnou, existuje takový, jsi to právě ty? Jsem nekuřačka, bylo by dobré, kdyby ty také. Tel. číslo je 602420078, 720422241.
  • 
4.6.2007 15:22:09
Mé jméno je Štěpánka je mi 25 let, mám syna takřka 2 roky. Jsem blondýna, vnité vlasy, zelenooká, 175 cm vykoká, asi 65 kg. Hledám muže 20 - 30 let, nejlépe z Karlovarska. Mé zájmy jsou hudba a to především černá, tanec, dobré jídlo, která ráda a s láskou připravuji, procházky. P.S. Nejsem náročná, materialistka. Chci muže, který není věčně v práci.Miluji takové, kteří si odbydou 8 hodin v práci a zbytek dne stráví se mnou, existuje takový, jsi to právě ty? Jsem nekuřačka, bylo by dobré, kdyby ty také. Tel. číslo je 602420078, 720422241.
  • 
4.6.2007 15:09:18
Chci se zeptat, velimi se mi líbí chlapecké či mužské jméno, anglická podoba je SEAN, existuje dítě v ČR S tímto jméném, nebo bychom byli první, kteří si ho zvolí pro své dítě. Jaká jsou kritéria, aby bylo použito u NÁS.
Děkuji za odpověď.
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 484 [Dalších 384 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.