21.6.2009 21:03:27
prosim poradtemi...jsem asik ve 4 tydnu tehotenstvi ...asi ve 3 tydnu jsem mela mensi krvaceni spise spineni:-(byla jsem u lekarre ale ten mi neporadil jen rekl at se stavim za 14 dni...dnes jsem mela opet krvaceni..newim co to je a strasne se bojim abych nepotratila:o(prosim poradte predem dekuji
|
• |
17.6.2009 11:16:17
Hledala jsem ve Vašem seznamu jméno Břeněk a nenašla jsem ho. Na stránkách mvcr.cz - statistiky jmen toto jméno existuje. Zajímal by mne původ a význam tohoto jména?
Děkuji předem za Vaši odpověď. S pozdravem Eva |
11.6.2009 19:54:17
dali jsme jmáno Elisabeth.mne se od mala líbilo.Říkala jsem si že je to pro princezny.A mám kamarádku EliZabeth a její dcera je EliSaebth.Dlouho jsem přemýšlela-Líza-to je jako koza.Lísa je lepší.Bet to je hrůza-to je postel....ale nakonec se ji říká Elisabeth půjde-li jednou do světa je to jméno jinde docela dávané aj královna Elisabeth je-máme její asi 4 mince!!!!Elisabeth je má.A Elisabeth říkáme doma Eli.Betinka se mi neůlíbí když ji někdo říká.Je to Eli nebo naše princezna Elisabeth.Kdyby byla ještě holčička vyhrála by PAULA to U se lépevyslovuje oproti PaVla.
|
Milada. |
17.5.2009 0:40:02
K půlnoci se tu objevují samé úžasné příspěvky, asi jsou ty uživatelky pod vlivem nebo co
Ono je totiž dokázáno že se stejným jménem dítku předáte i vibrace jeho rodiče,což ne vždy musí být dobré.tzn.dítě s největší pravděpodobností bude muset překonávat problémy hodně podobné těm co potkaly vás samotné. |
17.5.2009 0:33:37
Moc bych nad tím přemýšlela jestli dát dítěti jméno po rodiči.Ono je totiž dokázáno že se stejným jménem dítku předáte i vibrace jeho rodiče,což ne vždy musí být dobré.tzn.dítě s největší pravděpodobností bude muset překonávat problémy hodně podobné těm co potkaly vás samotné.Navíc mám tu zkušenost,že mimi si o své jméno řekne samo,stačí jen trochu naslouchat.Že čekám syna jsem věděla i bez ultrazvuku od samého začátku a o jméno Vojtěch si řekl svému tátovi.Jméno mu moc sluší a naštěstí pro mne má i hodně zdrobnělin.Přeji šťastnou volbu jména vašeho mimi.
|
17.5.2009 0:08:24
Emilie se jmenuje má velmi oblíbená teta .Toto jméno se mi líbí a zdrobnělina Milka nebo Miluška mi přijde jako moc fajn varianta.
|
10.4.2009 12:07:55
Musím se přiznat, že mi jméno Jasoň evokuje Fernet - obyč Fernetu se u nás vždy říkalo Drsoň a Fernetu Citrus Jasoň..
Zároveň se musím připojit k nevýhodnosti stejného jména rodičů a potomků - u nás v rodině to tak máme taky se jmény Soňa a Radek - hned po narození "mladých" Soni a Radka byli z jejich rodičů ihned "staří" - což mi přijde jako jedna z dalších nevýhod (k již výše zmiňovaným).. Zkusila bych být vámi naplánovat třeba podobnou, ale jinou variantu jména.. Tady je k nalezení napříkad "Jason" "Jacek".. aby to zkrátka bylo aspoň trochu odlišné, pokud byste si za tímto jménem stáli. Přeji hodně štěstí při výběru.. |
2.3.2009 23:32:53
Mně se líbí mooc, my chtěli původně Elišku, ale těch je opravdu požehnaně, tak jsme dali druhého favorita Amélii, říkáme jí Amálka (ne, že by jich nakonec taky pár nebylo..). Emilka je taková kombinace :)
|
Alena, dvě děti |
• |
2.3.2009 23:23:58
Ahoj, zažila jsem něco podobného. Do porodnice jsem si jela pro dceru. Od třetího měsíce mě ujišťovali, že je to holčička a když pan doktor prohlásil - máte syna- řekla jsem, že ne, trvala jsem na holčičce až do té chvíle, co mi ho dali do ruky. A jména? Mám Standu a Zuzanku
|
Alena, dvě děti |
• |
2.3.2009 23:04:42
určitě se přidávám k vašemu názoru, myslím se, že je to výmysl a to dost přehnaný. Když jsem dávala jméno staršímu synovi, Stanislav, v dané lokalitě se nevyskytlo deset let a to se mi líbilo, ale po přestěhování je slyšet všude.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.