• |
6.5.2008 12:22:11
wow goldÄÚČÝĐčŇÔwow goldµç×ÓĘýľÝµÄwow goldĐÎĘ˝ÔÚŐýĘ˝·˘˛ĽÇ°5¸öą¤×÷ČŐĚá˝»wow goldˇŁÖĐąúwow goldÍřĚáą©ÓĐłĄwow goldÉčĽĆ´´Ň⡣Ěě˛Ĺwow goldą«ËľĽŻÄÉÁËҵ˝çÓĹĐăČ˲ţ¬˛˘ÉčÓб±ľ©wow goldą«ËľŁ¬ÉĎşŁwow goldą«ËľŁ¬ąăÖÝwow goldą«ËľŁ¬Ěě˝ňwow goldą«ËľąúĽŇwow goldľÖ, ËŃşüwow goldƵµŔ, ŔÖÍľwow goldÍř, °®×ÔÓÉwow goldÍř ... ÖĐąúş˝żŐwow goldÍř, wow goldҵ_˛Ćľ_ĐÂŔËÍř, ĚěĎÂwow goldÍřwow goldĐĐҵ×ŰşĎĐĹϢÍřŐľŁ¬Ěáą©wow goldĐÂÎĹŁ¬wow goldŐţ˛ß·¨ąćşÍŐţ¸®×îĐÂwow goldą«¸ćˇŁ
|
5.5.2008 8:38:12
Obě dcery se jmenují po mých praprapra.. babičkách starší Barbora (bohužel se s Barborkama roztrhl v 97 roce pytel) mladší Cecilie (měla jsem problémy na matrice v roce 2002 mi nechtěli povolit jmeno bez čárky jen v krátké formě , přesně tak jak se jmenovala pra... babička - pro mne to bylo nepochopitelné , když např v porodnici s námi ležela Jesicca Sekaninová ) Prosadila jsem obě jména jak v rodině , tak před úřady! Jo a nynějšímu exmanželi jsem vždy tvrdila " ty jsi dodal materiál, já zpracovávám a kdyby jsi nás nakonec opustil, byla bych ráda, kdyby měly jména co se líbí mi " a taky to tak dopadlo aspon mi tu ted neběhá Kristina a Johana )
|
Margita,1.dite 13 let. |
• |
26.4.2008 22:28:12
Dobry den.Chtela bych vam poradit ohledne vyberu jmena ceho se vyvarovat.Nebudu tu dlouze rozepisovat jak na me deti na zakladni skole pokrikovali kvuli memu jmenu,ktere je(nebudem si nalhavat)Madarskeho puvodu.Docelo me to od nich mrzelo a sve jmeno jsem zacala nenavidet,ale bohuzel jsem i zdedila nevim tedy od koho jeste s mladsi sestrou rackovani.Neni to tak zle,ale pokazde,kdyz se predstavuji mam z toho spatny pocit.V bezne mluve dokazu slova s pismenem R nahradit za jina,ale to jmeno nenahradite.Tim chci rict a poradit,aby jste pri vyberu jmena mysleli i na moznou vadu reci.Dceri jsem dala radeji jmeno Anita tedy bez pismen,ktere jsou nejcasteji spatne vyslovitelne jako je pismeno(L,R).Neni opravdu prijemne,kdyz na vas deti ve skole pokrikuji vase jmeno i s rackovanim.Snad jsem vam alespon trosicku poradila i kdyz nekdy se tomu neda zabranit zvlast,kdyz chce dat maminka jmeno treba po tatinkovi miminka.Mejte se hezky.
|
viktorie,puberťačka |
• |
25.4.2008 15:16:57
Dobrý den,
ve škole mám kamárádku,která se jmenuje Marie. Všichni ji s oblibou říkáme Mařeška. Mohla bych vás poprosit , abyste to dali pod jméno Marie do domácího oslovení ??? Děkuju |
• |
19.4.2008 13:28:28
ľŁłţ×ÔÖú˛ÍÍřŁ¬Ľ´ľŁłţÍř×ÔÖú˛ÍƵµŔŁ¬Ěáą©şţ±±×ÔÖú˛Íľ°µăŁ¬Îäşş×ÔÖú˛Íľ°µăŁ¬Ěáą©Îäşş×ÔÖú˛Íą«ËľŁ¬Îäşş×ÔÖú˛ÍĎß·Ł¬şÓ±±×âłµą«ËľşÓ±±Ęˇ×âłµą«Ëľ|şÓ±±×âłµą«ËľÍř|şÓ±±Ęˇ×âłµą«ËľÍř|şÓ±±×âłµą«Ëľą«Ëľ|şÓ±±Ęˇ×âłµą«Ëľą«ËľĚáą©×îĐ´«ĆćË˝·ţ×ĘѶ˝»Á÷,±ăŇË»úƱ±ČĽŰ,×îĐ´«ĆćË˝·ţ˛żÂä¸ń,Ń°ŐŇÂĂ°é,×îĐ´«ĆćË˝·ţĎಾ,×îĐ´«ĆćË˝·ţµŘÍĽ,×îĐ´«ĆćË˝·ţÂĂĐĐÉçÓë×îĐ´«ĆćË˝·ţĂńËŢĆŔ±ČµČą¦ÄÜ
|
• |
17.4.2008 14:14:25
ÇػʵşÂĂÓÎĐĹϢƽ̨,ÇػʵşÂĂÓβ©żÍ,Đ½®ÇػʵşÂĂÓÎÍřŐľ,ż¦ÄÉËąşţÂí±łĆďÂíÇػʵşÂĂÓηţÎńÉĎşŁÇŕ˛ŘĚú·ą«ËľĘÇͬµ©Çŕ˛ŘĚú·(TD)Çŕ˛ŘĚú·ą«ËľĚرđעÖŘŇëÎĵÄÇŕ˛ŘĚú·ÖĘÁżˇŁÄżÇ°ÉĎşŁÇŕ˛ŘĚú·ą«ËľżÉ¶ÔÍâĚáą©Ó˘ÓďÇŕ˛ŘĚú·Çâ·úËáĐĐҵ×ŰşĎĐĹϢÍřŐľŁ¬Ěáą©Çâ·úËáĐÂÎĹŁ¬Çâ·úËáŐţ˛ß·¨ąćşÍŐţ¸®×îĐÂÇâ·úËáą«¸ćˇŁÖĐąú˝ËŐÇň·§Ł¬Çň·§ĆµµŔŁ¬˝ËŐʡ×î´óµÄÇň·§ĐĹϢ×ĘѶƽ̨Ł¬ŐâŔďÓĐ×îČ«Çň·§×îеÄÇň·§×ĘѶͨÁŞŇëÇňÄĄ»úą«ËľĘÇŇ»ĽŇרҵµÄÇňÄĄ»úą«ËľŁ¬ÎŞÄúĚṩרҵµÄÇňÄĄ»ú·ţÎńŁ¬ą«ËľÓµÓĐ×ĘÉîÇňÄĄ»úרҵ»ŻµÄÇňÄĄ»ú¶ÓÎéěî°ĚÍř,şÓÄĎěî°Ě,şÓÄĎ»§Íâěî°Ě,şÓÄĎěî°Ěą«ËľŁ¬ěî°Ě˛ß»®°¸Ŕý,ěî°Ě·¨ÂÉ·¨ąć,ěî°ĚĐÂÎĹ
|
• |
15.4.2008 17:21:28
ÖĐąú´óÖÚ°áĽŇą«ËľŔńĆ·ÍřÎŞ´óÖÚ°áĽŇą«Ëľ¸÷´óĆóĘÂҵµĄÎ»×¨Ňµ¶¨×ö´óÖÚ°áĽŇą«Ëľ¸÷ŔྼĂʵÓᢼŰÁ®ÎďĂŔµÄ´óÖÚ°áĽŇą«ËľŔńĆ·ˇ˘´ŮĎúŔńĆ·ˇ˘´óÖÚ°áĽŇą«ËľÔůĆ·´ř×´đĺŐĽŰĂ˝Ě忯Ŕý´ř×´đĺŐŔýČ«ąúĂ˝Ěĺ˝éÉÜ´ř×´đĺŐîą©ÇóĐĹϢĘŐĽŻ´ř×´đĺŐîą«ËľÍĆĽö±¨ĽŰĽŰÄż±íĽŰ¸ń±í´ř×´đĺŐî.ÓŃÇéÁ´˝Ó, ×î°®ËÄ´¨µÚŇ»ÄÚ˛ÎÍř, ÖĐÇŕÔÚĎßµÚŇ»ÄÚ˛Î, ±Č±ČÎ÷µÚŇ»ÄÚ˛Î, ĐÇł˝ÔÚĎßµÚŇ»ÄÚ˛ÎƵµŔ, °ŰĽÎͨ¸ß¶ű·ň, ÖĐąúµÚŇ»ÄÚ˛ÎĐÂÎĹÍř,¶«·˝Ířń˛đďƵµŔĚáą©ÍŶÓń˛đ×ÔĽÝÓÎŁ¬ľĆµęÔ¤¶©µČń˛đďÂĂĐĐ·ţÎńŁ¬ÉĎşŁń˛đŐă˝ń˛đ˝ËŐń˛đďµČń˛đďĎß·¸řÍřĂńѡÔń»Ű´Ďń˛đďÉčÓĐń˛đď×ĘѶŁ¬ń˛đďչʾŁ¬ń˛đďĘĐłˇĐĐÇ飬ń˛đďÓŞĎúŁ¬ń˛đď˝»Ň×ĘĐłˇŁ¬ń˛đď×ÉŃŻŁ¬ń˛đďÂŰĚł
ÖĐąúµç´Ĺ·§Đ»á,µç´Ĺ·§ĐÂÎĹ,µç´Ĺ·§×ĘѶ,×÷Ć·,µç´Ĺ·§Ö÷,µç´Ĺ·§Č˲Ĺ,µç´Ĺ·§ÉĚÇé
|
matulova |
6.4.2008 18:44:57
Ja jsem Jana po mámě,můj syn je Roman po manželovi a dcera je Natálka.Je spoustu hezkých jmen jen se musí umět pekně říkat.
|
• |
22.3.2008 15:05:22
Ŕ¤Â×ÖÎÁĆ°ĚşŰÓĐĎŢą«ËľĘÇŇ»ĽŇłÉÁ˘Ę®ÓŕÄęµÄרҵÖÎÁư̺۷ţÎńĆóҵ,ÎŇĂÇÖÎÁĆ°ĚşŰҵÎń·¶Î§,ÖÎÁĆ°ĚşŰČ˲Ĺ, ÖÎÁĆ°ĚşŰ֪ʶłöľłÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,ąúÄÚÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,ÖܱßÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,ľ©˝ĽÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,˛ÝÔÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,şŁ±őÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ,şěÉ«ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ!ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱչ»á-ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱչ»áĐĹϢ,Őą»á֪ʶ,Őą»áłˇąÝ,ŐąŔŔą«Ëľ,ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱÖĆ×÷,ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ˛ÄÁĎ,ÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱÉčĽĆĚě˝ňÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱÉčĽĆĚě˝ňÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱÖĆ×÷Ěě˝ňÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱ·˘˛ĽĚě˝ňÖĐąú¸ŁŔű˛ĘƱşÄ˛ÄµÄĎŕąŘ×ÉѶ.ËĽĂŔÖĐąúÂĂĐĐÉçÓĐĎŢą«Ëľ¶ĘÂł¤ˇŁ×÷ÎŞÔÚÖĐąúÂĂĐĐÉçĐĐҵ߳ßĺ·çÔĆĘ®ÓŕÄęµÄÖĐąúÂĂĐĐÉçĆóҵĽŇŁ¬˝«Ň»ĽŇÖĐąúÂĂĐĐÉ籾ÍÁÖĐąúÂĂĐĐÉçą«Ëľ´ÓÎ޵˝ÓĐÖĐąúÉٶůÍřĽŇÔ°ÖĐąúÉٶůÍřą«ËľÖĐąúÉٶůÍřČ˲߻®´´Ňâ. ... ÖĐąúÖĐąúÉٶůÍřҵČÚČëÖ÷Á÷˛úҵµÄĎČŐ×.811107792@eustar.com
|
• |
19.3.2008 11:22:25
Ěáą©ÍřÂçĄŐĄĂĄČĄµĄëÓŞĎúƽ̨Ł¬Ŕ¸Äż°üŔ¨ĄŐĄĂĄČĄµĄë¸ĹÄĄŐĄĂĄČĄµĄëÉčĽĆŁ¬ĄŐĄĂĄČĄµĄë·˘˛ĽŁ¬ÍřÂçĄŐĄĂĄČĄµĄëÓŞĎúÖĐąúĄŐĄéĄóĄÁĄăĄ¤ĄşÍř×î´ó×îČ«ÖĐąúĄŐĄéĄóĄÁĄăĄ¤Ąşľ°µă˝éÉÜ,ÖĐąúĄŐĄéĄóĄÁĄăĄ¤ĄşµŘÍĽŁ¬Č«·˝Î»˛éŃŻÖĐąúĄŐĄéĄóĄÁĄăĄ¤Ąşľ°µăˇ˘ÖĐąúĄŐĄéĄóĄÁĄăĄ¤ĄşµŘÍĽCTIN̨ÍĺĄ×ĄíĄĐĄ¤ĄŔ©`ÁŞĂËĚṩ̨ÍĺĄ×ĄíĄĐĄ¤ĄŔ©`ÓëąúÍâĄ×ĄíĄĐĄ¤ĄŔ©`ľ°µăͼƬĐĐłĚ×ĘѶ±¨µĽ,ÁíĚáą©ÂĂĐĐÉçĄ×ĄíĄĐĄ¤ĄŔ©`ĐĐłĚÓëąŰąâĐĐłĚÖĐąúĄ×ĄíĄßĄąŔńĆ·ÍřÎŞĄ×ĄíĄßĄą¸÷´óĆóĘÂҵµĄÎ»×¨Ňµ¶¨×öĄ×ĄíĄßĄą¸÷ŔྼĂʵÓᢼŰÁ®ÎďĂŔµÄĄ×ĄíĄßĄąŔńĆ·ˇ˘´ŮĎúŔńĆ·ˇ˘Ą×ĄíĄßĄąÔůĆ·Ěáą©ÔĆÄϥץíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°Ďß·,ÔĆÄϥץíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°ľ°µă,ÔĆÄϥץíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°ÖúŔí,ÔĆÄĎ×ÔÖúĄ×ĄíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°,ÔĆÄĎĚ˝ĎեץíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°,»áŇé»áŐą·ţÎń,»áŇéĄ×ĄíĄßĄą ĄĄăĄĂĄ·ĄóĄ°,ĄŰ©`ĄŕĄÚ©`Ą¸ÖĆ×÷ĐĹϢƽ̨,ĄŰ©`ĄŕĄÚ©`Ą¸ÖĆ×÷˛©żÍ,Đ½®ĄŰ©`ĄŕĄÚ©`Ą¸ÖĆ×÷ÍřŐľ,ż¦ÄÉËąşţÂí±łĆďÂíĄŰ©`ĄŕĄÚ©`Ą¸ÖĆ×÷·ţÎń811107792@eustar.com
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.