Petra Halámková |
11.2.2004 9:50:34
Někteří muži a ženy se berou vlastně jen proto, že ona má hezká líčidla, postavu a oblečení a on tučné konto. Koupili si sebe navzájem nikoli jako ženu a muže, ale jako věci, proto není divu, že střídají partnery jak ponožky a nebo že nemají jistoty, kdy je ten druhý opustí. Líčidla, hadříky a vnější slupka jsou pro ně cennější než lidský charakter.
|
Sylva |
• |
11.2.2004 9:50:12
Petro, všechny tvé příspěvky jsou o tom, že nám podsouváš věci, které jsme ani nenapsaly, ani si je nemyslíme. Dokonce jsi tak laskavá, že nám předepíšeš, co máme napsat.
Když nepřítele nemáme, tak si ho vymyslíme. |
Petra Halámková |
11.2.2004 9:29:40
Sylvie, právě jsi napsala něco ve smyslu, že se svému manželovi líbíš, jen když ze sebe uděláš někoho jiného a že je jemu i tobě jedno, když po tobě někdo obscénně pokukuje a dělá z tebe objekt. Líčení a oblékání na to aby "člověk vypadal", není nic jiného než přetvářka a zastírání a ponižování sebe sama. Ivan Mládek to nazval "namaluju si na ksicht obličej". Napiš příště, než zase budeš ze mne dělat blbečka, že ráda před manželem hraješ někoho jiného.
|
Petra Halámková |
11.2.2004 6:48:37
KOřeny problému vidím v tomto:
Žena prahne po materiálních výhodách, lepším zaměstnání atd. a je si vědoma toho, že je hezká, svými krásami zmanipuluje zaměstnavatele či šéfa, a tak své výhody dostane - vlastně prodává své ženství za peníze a úlevy. Kdo jiného manipuluje, bývá sám manipulován. Vlastně si taková žena přímo na svůj zadek maluje terč. Pak se nemůže divit, že muž, který jí výhody poskytl, tedy si ji koupil, si na to její tělo klade nároky. Muži si totiž naivně myslí, že přízeň žen si lze získat penězi. Tak to pak vypadá, že všichni se všemi jednají jako s tržními věcmi. |
10.2.2004 22:06:14
Jsem žena a neměnila bych.
A myslím, že každá žena by toho měla využít, když jsou muži takový hlupáci, kteří se dají utáhnout na nudli. Podnikám ve stavebnictví a občas své přednosti využiji a je mi srdečně jedno, co si myslí ostatní, popřípadě, co by si mohli říci u macdonalda, obchod je uzavřen. Musím také místopřísežně prohlásit, že nemám vykoukanou díru na noze, ani jinde. ahojky, mravopočestné žínky |
10.2.2004 20:42:05
Jéé, Petro, teď jsem si ale uvědomila, že nemáš pravdu... já se nelíčím, nechodím svůdně oblíkaná (pokud tedy džíny a vytahaný svetry nejsou svůdný oblečení) a když jsem v mladším věku jezdila stopem, nejeden chlípník mne nemravnou řečí obtěžoval... a některý nejen řečí... i když vlastně to je taky moje vina, protože opravdová ŽENA stopem určitě nejezdí... to by pro ni bylo příliš ponižující, že?
|
10.2.2004 20:37:37
Janino, nepřepsala jsi se? Nemělo tam být: "... zda si TVŮJ MANŽEL myslí..." ?
S. |
10.2.2004 19:53:49
JaninoH,
kajicne sypu popel na hlavu..fakt chodim oblecena;-), obcas i nalicena..ksakru, ted jsem si poridila "litacku" do fitnesku, to asi na mne pak tam ti chlipnici oci nechaji, co ?(no mam ale teplaky i kotniky zahalujici, snad by to mohlo u Petry projit? ;-)) A moje chudinky dve deti, holcicky nebohe..co z nich bude, takova matka..... jana |
Sylva |
• |
10.2.2004 19:20:47
Jo - hezkej pes, Petro. Ale není nějak moc vyšlechtěnej???
|
JaninaH |
10.2.2004 19:19:13
JanoZ,
napiš konečně otevřeně, že každý den vycházíš z domu oblečená a nalíčená a vyhlížíš chlípníky, abys je vzápětí mohla odkopávat. Připiš ještě, zda si myslíš, že za těchto okolností můžeš vychovat ze svých dětí plnohodnotné jedince. Jestlipak máte doma aspoň nějaké zvířátko nabo rostlinku? J. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.