10.2.2004 19:05:04
Petro,
clovece ty jsi doslova posedla chlipniky..POdle Tebe jsou na kazdem rohu a cihaji v cem ktera zenska vyleze a zda si nahodou nenanesla trochu toho licidla... Delas ze vsech muzskych neschopna zviratka a z zenskych, ktere se vkusne nalici a obleknou (nebo snad jen existuje pytel brambor a minisukne?)silene prostitutky...ach jo.. jana |
10.2.2004 19:03:00
:o)))) Petro, mám dilema, jak jen ho vyřešit? Manžel by rád, abych nosila oblečení, ve kterém plně vynikne má krása - zároveň však vím, že díky tomu budu okukována chlípníky. Co teď? :o))))
S. |
Sylva |
• |
10.2.2004 18:56:56
A máš to, chlípnice!
:-)))))) |
10.2.2004 18:50:39
Petro, tys mě úplně odhalila! :-))
|
Petra Halámková |
10.2.2004 18:47:41
Miška zde napsala, že raději bude sexuálně obtěžovaná, než se chovat jako pytel brambor. Neboli že žena, která není v supermódních věcech a nalíčená, se chová jako pytel brambor a je to prostě podčlověk. Napiš tedy otevřeně, že za krásu ženy považuješ její oblečení a líčidla. Miška zde tímto také nepřímo napsala, že je ráda okukována chlípníky. Tak Miško, připiš ještě, že tě baví, když jsi okukována chlípníky a že tě baví je odkopávat, že tě baví využívat svých krás za tímto účelem, na manžela ohled nebereš, a že totéž budeš učit svou dceru.
|
Hynek |
• |
10.2.2004 9:01:27
to snad ne...copak jsme zvířata, aby nás zavírali každého tvlášť. Jsme snad rozumní lidé a tak bychom se měli chovat.
|
9.2.2004 12:16:21
to je fajn, už jsi nám chyběla!
|
Petra Halámková |
9.2.2004 10:20:31
no jasně že jsem se vrátila
|
8.2.2004 18:42:22
Ehm, já to myslela jako vtip. :o)
Janino, chlípníkem fakt ne, ale v osmnácti jsem pracovala jako externista v Český televizi a občas mi holt bylo nakázáno jít někam "slušně oblečená". :o) Pamatuju si, jak mě pronásledoval nějakej Arab, dost dlouho, pořád mi volal do práce... jednou mě viděl "slušně oblečenou" a nějak to nemohl rozchodit. :o))) Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že se každý může oblíkat jak chce, rozhodně je nesmysl zahalovat se do pytle od brambor, aby náhodou nějaký chudáček nepodlehl zdivočelému hormonu. :o) |
Iva |
• |
8.2.2004 18:33:37
Myšlení by měli změnit především chlapi. Bohužel jsou to oni kdo tu určuje pravidla, a není divu, že když se dá hodně vyhrát, některé ženy na ty pravidla přistupují. Je to jasně vidět například u prostituce, to jednoznačně záležitost mužská, ať to vypadá jakkoli. Zákazníci i pasáci jsou muži, ženy jsou jen nástroj v jejich hře...a u obtěžování v práci apod. je to až na výjimky stejné. I ten mužský, co sem psal rozumy jak on to skvěle zvládá v sauně se svou sekretářkou ať se nad tím ( a sebou) zamyslí, jestli by to bylo stejné kdyb jí bylo padesát a vážila 85 kilo. A i kdyby náhodou byla pravda to, že s ní neměl nic víc než je v naší společnosti považované za společenské, asi by jeho prtnerka nebo manželka nejásaly z jeho šťastného pracovního vztahu. Ale to je jiná kapitola.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.