Sylva2 |
• |
8.2.2004 18:17:47
Monty,
nejsem si úplně jistá, jestli je to v oblečení. Já osobně problémy nemám, jenže přede mnou se třesou i dělníci na stavbě. Ale mám kamarádku, která se rozhodně vyzívavě neobléká, ačkoli postavu by na to rozhodně měla. Studovali jsme spolu a nějakou dobu jsme spolu i pracovali. A ona měla se sexuálním obtěžováním velký problém. Vyhlédl si ji majitel firmy a doslova na ni pořádal hony. A věř mi, že se opravdu nechovala vyzívavě, naopak se mu vyhýbala, jak mohla. Jediná obrana je, když člověk působí sebejistě a autoritativně. Ale to se dá natrénovat pouze omezeně. A věř mi, v oblečení to opravdu není. Ps. V mladším a štíhlejším věku jsem si klidně mohla dovolit přijít na stavbu v minisukni a nikdo si nic netroufl. |
8.2.2004 17:39:24
RAději budu svou dceru učit, jak pěkně takové obtěžování odpálkovat :-)
|
8.2.2004 17:38:08
To budu raději sexuálně obtěžovaná, než se chovat, jak pytel brambor :-)
|
Sylva |
• |
8.2.2004 17:36:25
Monty! Proboha, není to absurdní, oblékat se tak, abys tím náhodou někoho nevyprovokovala??? Ty se tak oblékáš proto, že ti to tak vyhovuje, ale to neznamená, že se tak chtějí oblékat všechny ženy! A já se můžu oblíknout jak chci (jedině snad ta burka by pomohla), ale s mým poprsím se i v roláku prostě opruzování dočkám. Většinou se tomu zasměju, ale taky ne vždycky.
|
sally |
8.2.2004 17:34:09
Ach, vrátila se nám "Petra dvě děti" :-))) To mě těší.... :-))) Už mi dlouho nikdo nevysvětloval, jak si mám své krásy chránit jen pro svého muže a jak jsem morálně povadlá :-)))
Ale vcelku tvou pointu chápu - v mém životě se počet pohovorů rovná počtu nabídnutých zaměstnání a minisukni a výstřih jsem k tomu nikdy nepotřebovala. Opravdu si myslím, že je to spíš o výchově dotyčných dívek (o tom, aby jim někdo vysvětlil, že to, v čem jsou atraktivní na diskotéce nebude pravděpodobně atraktivní v zaměstnání). Nejde o burku, žena může být ženou a hlavně DÁMOU i když (nebo právě když) nechodí oblečená jak na erotickou schůzku. |
JaninaH |
8.2.2004 17:26:38
No Monty, snad ses nakonec nenechala zaměstnat nějakým chlípníkem?
J. |
8.2.2004 17:17:42
No, je fakt, že já se nelíčím, ani se vyzývavě neoblékám (ono by to s mojí figurou stejně vypadalo směšně) a nikdo mne neobtěžuje... a ani nikdy neobtěžoval, pokud pominu asi dvě tři výjimky v době, kdy mi bylo osmnáct a kvůli práci jsem si musela párkrát vzít lodičky a krátkou sukni. :o)
|
Sylva |
• |
8.2.2004 17:12:56
No, bacha, abys s ní neprovokovala!
|
Carewna |
8.2.2004 16:55:36
Jano, ale pouze decentní. A nenápadnou.
|
8.2.2004 16:44:31
Petro,
ze bych si oblekla burku pres obleceni? jana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.